Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

az önce facede birini yanlışlıkla başkasının paylaştığı murat kekilli fotosuna etiketledim nasıl silinir de bilmiyorum
 
az önce facede birini yanlışlıkla başkasının paylaştığı murat kekilli fotosuna etiketledim nasıl silinir de bilmiyorum
Etiketi kaldır der fotoda bebek ordan kalkmıyor mu
yok be canım burdan anlatmak zor oluyor diye anlaşılmıyor resim atarım size nişandan net olur herşeynasılsınız bakalım..
Neyse ki bir hafta kaldı o kadarcık sabredebilirim sanırım
 
psikolojik sıkıntılar yüzünden canım bende istemezdim böyle olsun

olumlu şeyleri düşünüp tadını çıkar o zaman canım sen de, anlıyorum seni bazı düşünceler elinde degil bende yaşadım, ama sen çabuk pes ediyorsun gibi geliyor bana.
haddimi aşıyorsam kusura bakma gerçekten ama en mutlu olan günlerini suyun akmamasını yada kilo gibi şeyleri kafana takarak zehir ediyorsun. halbuki bu zamanlarda hayaller kurman, uçuşman lazımdı senin. geri gelmeyecek zamanları ziyan ediyorsun gibi geliyor.
dedigim gibi kuzum, üzdüysem özür dilerim ama böyle kafaya takarsan ufak şeyleri ilerde daha çok üzüleceksin gibi geliyor.
ayy neyse sustum ben..
 
haklısın canım ne kusuru:/ keşke yapabilsem, ama....
 
haklısın canım ne kusuru:/ keşke yapabilsem, ama....

canım lunam, daha önce de söylemiştim sana 3 sene panik atak tedavisi gördüm, hayatımı zindan ettim, karşımdakilerin hayatını zindan ettim ama ne zamanki araştırıp okuyup olayın bende bittigini fark ettim, o zaman kurduldum ben bu hastalıktan. o yuzden istersen yapabilecegini düşünüyorum, ama sen çok kolay teslim oluyorsun, bunu kendine yapma, eşine yapma.
 
teslim olmak değilde çok yoruldum kaç senedir canım gücüm yok, beynim yok çok kötü bişey bu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…