- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.421
hayııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrr
evet ya laf söz olmasını istemem ne kadar iyi insanla olsa da cevreden dolduruşa gelebilirlergereksiz bişey yok zaten canım ikimizde hep kullanacağı şeyler..
hee görürsem söylerim atamayacğına göre öyle bi kv yi mecbur kabulleneceksin
baskınn var a dostlarra
nasıl olsa düğünün nerede yapılacagını biliyorum, tarihini de söyle de baskın yapayım sana o gün
Hahah alemsin ya :)
off bu konuda da tartışma çıkmasa bari aramızda hiç bişeyde gözüm yok da işte olması da gerekiyor
baskınn var a dostlarr
İyi düşün iyi olsun SelencimBen seni anlıyorum insan geriliyor gerçekten sen bütçeyi sorsan aslında ben öyle yapmıştım hiç sorun çıkmadı
Öyleyimdir huyum kurusunSen gerçekten okulu seviyorsun yani
İyi düşün iyi olsun SelencimBen seni anlıyorum insan geriliyor gerçekten sen bütçeyi sorsan aslında ben öyle yapmıştım hiç sorun çıkmadı
Kesinlikle daha iyi olur canım ona göre sende bilirsin ne bakacağını oraya gidince hem sorun da olmaz biz alyans ve bilezik için çıktığımızda bütçemizi söyledik ona göre çıkardılar bizesorarım canım aslında sorun olmaz hele o gün bi gelsin, daha iyi olur yani sormak
Rabbim ! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi,
Çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla.
Bana tarafından hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.
(Isra Suresi 80. Ayeti).
Hayırlı Cumalartüm iş arayanlara duam olsun
Kesinlikle daha iyi olur canım ona göre sende bilirsin ne bakacağını oraya gidince hem sorun da olmaz biz alyans ve bilezik için çıktığımızda bütçemizi söyledik ona göre çıkardılar bizeHiç sorunda olmadı
Rabbim ! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi,
Çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla.
Bana tarafından hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.
(Isra Suresi 80. Ayeti).
Hayırlı Cumalartüm iş arayanlara duam olsun
kurtulmak istiyorum seleennn
ben davet ettiim sen illa bascam dedin ya o sebeple dedimee davet etmiştin zaten beni vaz mı geçtin
sabret be canım durumlar nasıl aynı mı
ben davet ettiim sen illa bascam dedin ya o sebeple dedim
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?