- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
Bazılarını görüyorum yaşadığı şehirden bir kaç saat uzaklığa gönderiyorlar sevdiceklerini, kız kardeşimin uzatmalı sevgilisi de aynı anda gitti Kırklarelin de memleketimde askerlik yapıyor.
Öyle olsaydı her hafta giderdim herhalde.
Çalışmayı çok seviyorum ben, ama çalışmak var çalışmak var. Şuan işyerimde tek bayanım, herkes erkek, muhasebe işi tek başına bende, yalnızlıktan daral geliyor iş paylaşabileceğim, espiriler yapabileceğim bir hemcinsim olsun isterdim yanımda..
Bu şekilde de çalışasım gelmiyor, hatta zulüm geliyor işe gelmek, normalde evde oturmayı sevmem ama bazen evde olduğum günler altın gibi geliyor gözüme..
Bende evde çok sıkılıyorum ama sabah erken kalkmak da çok zoruma gidiyor valla o yüzden pek istekli değilim bu iş konusunda ama dediğim gibi birşeyler istiyorsam mecburum.. Artık bir maaşla çok zor geçinmek sürekli yerinde sayıyorsun bunları düşündükçe çok çalışmak istiyorum.. Sabah erken kalkmasını eve gelip birde eşinle ilgilenmesini yemeyi çamaşırı temizliği düşündükçe yere yatıp ölü taklidi yapmak istiyorum
benim okul açıkken 3 saatti arası ama malesef o arada benim ayagım kırıktı, benim ayagım iyileşip onun yanına gidene kadar da okullar kapandı, ben 1 kere gidebildim ancakneyse ki sen de biti,rmişsin az kalmış, son günler en zorudur ama kara göründü ya artık dertler tasalar biter, ha gayret azıcfık daha
erkeklerle çalışmak çok zor yaaeski çalıştıgım yerde ofiste 3 kişiydik ikisi de erkekti, bide müşterilerde hep erkek oluyordu bi süre sonra erkek gibi düşünmeye başlamıştım sen de sıkıldıgın zamanlarda buraya gelirsin işte, burası yalnızlıga en iyi ilaç
ben çalışırken evde oturmayı hiç sevmiyorum evde otururken de çalışmayıama zaten senin de dedigin gibi mecbur çalışacagız, o yuzden çalışmanın eglenceli yonlerini keşfetmek zorundayız gönlümüze göre işler nasip olur inşallah, bide tabi ev işlerine yardımcı olan eşler
Zaten burası olmasa halim duman, bide harıl gürül bir çalışma sistemi de yok, olsa yine gam yemeyeceğim zaman geçiyor işte diye düşünürüm. Erkeklerle çalışmak konusunda haklısın, sen gene iyisin burası koltuk, kanepe imalathanesi her çeşit insan var. Anlayış bilmezler, doğru cümle kuramazlar..
benim okul açıkken 3 saatti arası ama malesef o arada benim ayagım kırıktı, benim ayagım iyileşip onun yanına gidene kadar da okullar kapandı, ben 1 kere gidebildim ancakneyse ki sen de biti,rmişsin az kalmış, son günler en zorudur ama kara göründü ya artık dertler tasalar biter, ha gayret azıcfık daha
erkeklerle çalışmak çok zor yaaeski çalıştıgım yerde ofiste 3 kişiydik ikisi de erkekti, bide müşterilerde hep erkek oluyordu bi süre sonra erkek gibi düşünmeye başlamıştım sen de sıkıldıgın zamanlarda buraya gelirsin işte, burası yalnızlıga en iyi ilaç
ben çalışırken evde oturmayı hiç sevmiyorum evde otururken de çalışmayıama zaten senin de dedigin gibi mecbur çalışacagız, o yuzden çalışmanın eglenceli yonlerini keşfetmek zorundayız gönlümüze göre işler nasip olur inşallah, bide tabi ev işlerine yardımcı olan eşler
bide imalathane hepten sıkıntılar büyük o zamaniş değiştirmeyi düşünmüyor musun :44: gerçi erkeklerle beraber çalışıyorsun diye de iş dğeiştirilmez, o kadar kadınla aynı ortamdaç alışsan daha büyük ıskıntılar olabilir
Evet kesinlikle bende öyleyim.. Zaten benim derdim sabah kalkmak evden çıktıktan sonra bir sorun olmuyor özellikle yaz ayındaysak mis gibi tertemiz hava oh diyorum iyiki kalkmışımValla eğer çalışmamızı istiyorlarsa mecburlar. Ben şimdiden söylüyorum o benden önce gelecek işe çünkü sofrayı hazırlarsın ben gelene kadar diye ben yemekleri yaparım bir zahmet ısıtsın masaya iki tabak koysun ölmez Gerçi tamam dedi niye kızıyorum ki şuan
Kızlar alyans modelleriniz belli mi? Benim favorim çok uzun zamandır klasik alyanslar.
Eki Görüntüle 1040798
Kendi işyerimiz, bazen babama gidicem diyorum gidemezsin diyor, zaten aile şirketinde çalışmak insanı daha çok yıpratıyor. Babama göre işveren insan yorulmaz, uyumaz, hastalanmaz, acıkmaz, paraya ihtiyacı da olmaz.
valla evde olmaktan sıkıldıgım için yarın babamın bi inşaat muhendisi arkadaşıyla görüşmeye gidecegim. şuan zaten oturdugum yerden proje çiziyorum da o zaman hiç olmazsa bi ofise gidip ortam değiştirmiş, bikaç da insan görmüş olacagım, yoksa yakında annemle birbirimizi yolabiliriz saanırımm, kuma gibi olduk birbirimize
sevgilim eğer şu anki işinde ddevam ederse eve zaten 10 da gelecek o sebeple bi iş yapamaz, ancak yemegini yer uyur zatenama izin günlerinde ben çalışıyor olursam asla acımam kahvaltısını masada bırakır gideirm kabul, ama o masa ortadan kalkacak, yatak toplanacak ortalık dağılmayacak, yoksa akşam evde çok pis kavga ederiz gerçi bende boşuna kızıyorum benim adamda kabul etmişti bunları
bu alyanslar benim de çok hoşuma gidiyor ama benim parmaklarım çok kısa, o sebeple bunlar tüm parmagımı kaplar gibi geliyorbide benim sevgilicagzım altın alyans takmazmış, gümüş yada çelik olacak onun ki, o yuzden bende beyaz altın takabilecegim sanırım ancak :44: o yuzden biraz daha modelli bişey olması lazım sanırım :44: bikaç begendigim örnek vardı bulayım da koyayım onların resimlerini
hee kendi iş yerinizse o zaman zaten mecbur oturacaksın işteama başkasıyla uğraşmaktan daha iyidir yaa, hiç olmazsa muattabın baban, izin alsan vermemezlik yapamaz falan daha iyi işine gelmedigi zaman sende babana ben iş veren degilim çalışanım yasal haklarım var beni,m zorla kullanırım dersin
Kızlar alyans modelleriniz belli mi? Benim favorim çok uzun zamandır klasik alyanslar.
Eki Görüntüle 1040798
Evet şimdi baktım bana kalırsa çok tatlısın rahatsız edici bir kilon yok =) Tabi kilo verirsen senin için daha iyi olur insan daha rahat daha güvende hissediyor kendini =) Birde gamzen çok güzel duruyor
ayyy sağol canımmmmama baya büyük bi balığın etli haliyim şu an, zayıflamam lazım ki, sözümde nişanımda güzel elbiseler bulabiliyim kendimeee
Bende beğeniyorum bu modeli.. =) Benim de ikisinden biri olacak
Eki Görüntüle 1040807
Eki Görüntüle 1040808
Canım bunların eni değişiyor, bir kaç yere baktım bi ince, eskilerde çok kullanılanlar, bir de çok kalın bombelisi var. Benim parmaklarım uzun olmasına rağmen çok kalın istemiyorum, özellikle de bombeli, sanki alttan üstten fışkırtıyor parmağı ve kesinlikle daha kısa gösteriyor. Ben yakıştıramıyorum o kadar kalını kimseye.
Kendi işyerimiz olduğunu ilk duyan önce bi oooh sen rahatsın, istediğin zaman izin alırsın, bugün biraz geç gideyim dersin sorun olmaz zannediyor ama, inan ben yemeğe bile gidemiyorum. 10 dk geçmeden babam nerdesin yemedin mi daha diye arıyor. Hele bir de doktorluk işim olduğu zaman yandım demektir. Yasal haklar işlemiyor pek ona.
ayyy sağol canımmmmama baya büyük bi balığın etli haliyim şu an, zayıflamam lazım ki, sözümde nişanımda güzel elbiseler bulabiliyim kendimeee
1. sıradaki hoşuma gitti, çok zarifmiş canım..
deneyip görmek en güzeli tabi dee bombeli sanki benim ellerime yakışmaz gibi geliyor banabide biz çift olarak küçük ellliyiz benim sevgilimin elleri de benmkiden azıcık uzun alyans yakışır mı yakışmaz mı hiç kestiremiyorum
ayy gerçi kendi babamı düşündüm bir anda haklısın valla, babalarla çalışmak daha zor olabilirolmadı darbe yaparız bide sizin ofisee rahat bırak kızı die olmaz mı
aynı dert bende de var yaa, söze kadar zayıflamam lazım ama bu ara hep yiyesim var zayıflayamıyorummm :84:
en şanslınız benim o halde tel takıyorum doktorum sağolsun tellerimi gerdi bir hafta sadece çorba içeceğim
deneyip görmek en güzeli tabi dee bombeli sanki benim ellerime yakışmaz gibi geliyor banabide biz çift olarak küçük ellliyiz benim sevgilimin elleri de benmkiden azıcık uzun alyans yakışır mı yakışmaz mı hiç kestiremiyorum
ayy gerçi kendi babamı düşündüm bir anda haklısın valla, babalarla çalışmak daha zor olabilirolmadı darbe yaparız bide sizin ofisee rahat bırak kızı die olmaz mı
aynı dert bende de var yaa, söze kadar zayıflamam lazım ama bu ara hep yiyesim var zayıflayamıyorummm :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?