saat takıntımız yok bizim çünkü çalışmıyorum canım isteği üzerine maalesef okuyorum. ama 1 haftadır kavga sebebimiz niye onun görmediği bluzu staja giderken giymişim ya bluz açıksa ki ölçüme dikkat ederim yani ama görmeyince ömrümü yeme gibi bir alışkanlığı varHep öyleydi canım benim saat 10buçukta eve gelmem bi hafta konuşma sebebimizdi
şimdi 12buçukta geliyorum o kadar geç kalma diyor ona diyorum bana çok çektirdin askerdeyken diye elimde değildi diyor
evet canım doğru sölüyorsun gerçekten ama ondan daha fazla ben bu kavga gürültü ortamından sıkıldımcanım askerlik psikolojisi artık son günler bunalmıştır.. sabır
işte hepsi kendine göre farklı bi sebep bulabiliyor . sık dişini 2 ay kalmış sonra geldiğinde bu muhabbetlere güleceksiniz burada tecrübe konuşuyor ...saat takıntımız yok bizim çünkü çalışmıyorum canım isteği üzerine maalesef okuyorum. ama 1 haftadır kavga sebebimiz niye onun görmediği bluzu staja giderken giymişim ya bluz açıksa ki ölçüme dikkat ederim yani ama görmeyince ömrümü yeme gibi bir alışkanlığı var
ayyyyy canım yaaa o kadar çok istiyorum ki gülmeyi inan ihtiyacım var ve hayal gibi geliyor banaişte hepsi kendine göre farklı bi sebep bulabiliyor . sık dişini 2 ay kalmış sonra geldiğinde bu muhabbetlere güleceksiniz burada tecrübe konuşuyor ...
hayal değil gerçek merak etme öyle olacak Allahın izniyle sen bol bol ya sabır çek mesela onun sakinleşmesi için de her gün 88 tane ya halim okuayyyyy canım yaaa o kadar çok istiyorum ki gülmeyi inan ihtiyacım var ve hayal gibi geliyor bana
gerçekten m, canım yaa yapmam mı yaa zaten sıkılınca falan oturup yasin okuyorum bol bol dua ediyorum ama dediğinide yapacağım sonra benimkine mi bağışlayacağım nasıl olacak yoksa niyet edipte mi çekmeye başlayımhayal değil gerçek merak etme öyle olacak Allahın izniyle sen bol bol ya sabır çek mesela onun sakinleşmesi için de her gün 88 tane ya halim oku
yok canım her gün sevgilinin ismini söyleyip Allhım onun sinirini ondan al gibi niyetlen oku çok iyi geliyor bin şükür, biz kavga ettiğimizde konu uzamasın diye hemen okumaya başlıyorum hemen yatışıyor ortalık Rabbimin nimetleri iştegerçekten m, canım yaa yapmam mı yaa zaten sıkılınca falan oturup yasin okuyorum bol bol dua ediyorum ama dediğinide yapacağım sonra benimkine mi bağışlayacağım nasıl olacak yoksa niyet edipte mi çekmeye başlayım
ooooooooo kimler gelmişhoppp selam kizlarrr :) baya olmus siteye girmeyelii :)
napiyosunuz nasilsinizz
haha :) nasilsin canimm ?ooooooooo kimler gelmiş
iyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyorhaha :) nasilsin canimm ?
iyiyim canim bende sukur nolsun, ayni taas ayni hamamm :))iyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor
nida da evlendi kuzum başka var mı bilmiyorumiyiyim canim bende sukur nolsun, ayni taas ayni hamamm :))
topikte evlenenler var mi acaba canim haberin var mi?
deniz ve fusun evlendi bi ama digerlerinden haberim yokk :)
aa cok sevindim canim nidaya da, cok mutlu olsunlar insallahnida da evlendi kuzum başka var mı bilmiyorum
vururum kız seniaa cok sevindim canim nidaya da, cok mutlu olsunlar insallah
sen evlenmismiydin canim ya unutmusum ben
balik hafizaliyim kuzum ben kusura bakma yavururum kız senievlenmedim kuzum
hahahhahahbalik hafizaliyim kuzum ben kusura bakma yabende hala evlenemedim kizz, bi biz kaldik sanirim
anaa gercekten mi kiz ben nickleri unutmusumhahahhahahgaliba canım. kız instagramda takipleşiyoz ama nasıl bilmezsin evlenmediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?