durdurulmadı canım, devrelerimiz birer birer çıkıyor, eğer durdurulursa biz çıkamayız haber veririm, dediğim gibi günü gelen çıkıyor şuan
Canım işyerindeki ablanın oğlu Malatya'da asker. Bu pazar gününe kadar olanlar terhis edilecekmiş çocuğun diğer çarşamba teskeresi olacaktı 3 günle kaçırmış beklemede şu an 2 ay kalma durumu varmış.
Bebeğmmmmm hoş geldin iyi sen nasılsınMerhabalar kızlar... Nasılsınız?
Kuzummm selam, geçen pazar tezkereyi aldık sonunda. Darısı size inşallah, onu görüp sarıldığım anda geçti tüm sıkıntılar inan ki. Askerden tatlı hatıralar kalıyormuş sonunda geriye, hiç sıkıntı çekmemişiz sanki. İnşallah başka güzel haberler de vericem size ilerleyen zamanlardaMerhabalar kızlar... Nasılsınız?
Hoşbuldum bitanemmmm:) iyiyim çok şüküüüür sn nasılsıııın? Nasıl gidiyo hayat? Askerin nasıl?Bebeğmmmmm hoş geldin iyi sen nasılsın
Tenekemmm tenekemmmm tembel tenekemmmmmmm:) çooook sevindim bitanmmmmmmm:) hamdolsun bugünlerimizeeee.. Kavuştun askerineeeeee:) rabbim bi daha hiç ayırmasın siziiiiiiii.. Bir ömür mutlu olun inşaAllah:)Kuzummm selam, geçen pazar tezkereyi aldık sonunda. Darısı size inşallah, onu görüp sarıldığım anda geçti tüm sıkıntılar inan ki. Askerden tatlı hatıralar kalıyormuş sonunda geriye, hiç sıkıntı çekmemişiz sanki. İnşallah başka güzel haberler de vericem size ilerleyen zamanlarda
Nerdesin senMerhabalar kızlar... Nasılsınız?
Nerelerdesin senMerhabalar kızlar... Nasılsınız?
İşte geldim burdayımmmm, ben bu işte ustayımmmmNerdesin sen
Nerelerdesin sen
Hiç boşuna yağ çekmeİşte geldim burdayımmmm, ben bu işte ustayımmmmÖzledim seni sevgimmmmmm Gel bi öpiyimmmm Ohhh çok tatlımııışş
Yağda çekerim balda çekerim ben balımaaaaaaaaaHiç boşuna yağ çekme
Sen bizi buralarda yalnız bıraktın amaYağda çekerim balda çekerim ben balımaaaaaaaaaMilyonlarca büssürü kalpte gönderirimmm Hadi sende benî sev bebiiiiişşşş
bizimkilerde öyle bir durum yok hemde sınır bölgesindeyiz şaşırdım bak şimdi.. komutan biletini al demiş dün aldı, öyle bir durum olsa aldırmazlardı herhalde off ne bileyim nerden çıktı bu şimdi
Çocuğa al demişler şimdi de biletini aldı annesi
Sevdicekle kavga ettik ne o mesaj atıyor bana ne de ben pff
Ama geldim işte amaaaaaaSen bizi buralarda yalnız bıraktın ama
Çoook özledim seni kız nerelerdesin:) İyi gidiyor Allah'a şükür kuzum senin?Hoşbuldum bitanemmmm:) iyiyim çok şüküüüür sn nasılsıııın? Nasıl gidiyo hayat? Askerin nasıl?
Bende özledimmm seniiiiiii:) iyi benimde çok şükür balımmm.. İşe git eve gel işe git eve gel devam ediyo bu rutin:) sevdiceği çooook özlüyorummmm.(Çoook özledim seni kız nerelerdesin:) İyi gidiyor Allah'a şükür kuzum senin?
Bebeğmmm senin askerin daha gelmedi mi? Ben mi yanlış hatırlıyorumBende özledimmm seniiiiiii:) iyi benimde çok şükür balımmm.. İşe git eve gel işe git eve gel devam ediyo bu rutin:) sevdiceği çooook özlüyorummmm.(
Yok balımmmm gelmedi henüüüüzBebeğmmm senin askerin daha gelmedi mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum
Az kalmııışş hayatmmm üzme kendini bu kadar zaman geçti 87 günmü geçmeyecekYok balımmmm gelmedi henüüüüz87 günümüz kaldı biziiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?