- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
izne gelmedi dimi seninki halaiyiyim bende ne olsun devam çalışmayaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izne gelmedi dimi seninki halaiyiyim bende ne olsun devam çalışmayaa
asıl sen napıyon ben buralardayım
ay bende çok özledim dayanamıyom artııııkİşten güçten fırsat olmuyordu şimdi durgun işler Napim vakit geçirmeye çalışıyorum sevdiceği özledim özlemden ölcem artık Evci planımız var aksilik çıkarsa kafayı yicem
ay bende çok özledim dayanamıyom artıııık
Bizde ikisinde de ben çıkardım sadece evraklarda abisinin adı vardı kuzum ilkinde çok sıkıntı oldu ama ikinci çok rahattır ikisinde de dedi Zaten nisanlim geldi diye ama ilkinde albay sıkıntı yapmistiYaa yeni askerler haftaya geliyormuş onlar nöbet tutmaya başlarlarsa eğer biz çıkarız %99 tabii komutan kıllık falan yapmazsa. Şans olmadığı için saçma sapan bir şeye takadabilirler. Canım sen mi evci çıkarmıştın bunlar izin vermiyor ya
ayy yok tatlım ya gelmedi dün akşam yine sordum bayramda gelicekmisin diye gerek yok bayramda 3 ay kalmış oluyor zaten dedi bizimde böyle biticek sanırım askerlikizne gelmedi dimi seninki hala
len kaç ay oldu ki sizin? inşallah çıkmaz canım yaSorma bacuu ya karşılıklı kafayı yicez sevdicekle az kaldı. Dua edin yaaaaa aksilik çıkmasınn
Allahım aynı erkan su zaman izin kullan aşkım diyorum gerek yok su kadar kalacak zaten diyor catladik ozlemden bizde buradaayy yok tatlım ya gelmedi dün akşam yine sordum bayramda gelicekmisin diye gerek yok bayramda 3 ay kalmış oluyor zaten dedi bizimde böyle biticek sanırım askerlik
ay hayret bişey nasıl dayandı ya bu kadarayy yok tatlım ya gelmedi dün akşam yine sordum bayramda gelicekmisin diye gerek yok bayramda 3 ay kalmış oluyor zaten dedi bizimde böyle biticek sanırım askerlik
Bizde ikisinde de ben çıkardım sadece evraklarda abisinin adı vardı kuzum ilkinde çok sıkıntı oldu ama ikinci çok rahattır ikisinde de dedi Zaten nisanlim geldi diye ama ilkinde albay sıkıntı yapmisti
len kaç ay oldu ki sizin? inşallah çıkmaz canım ya
len biz ne yapalım 4 ayı geçti ben görmeyeliCanım bizde öyle olmuyor işte size nasıl izin veriyorlar ben anlamadım yaa. İllaki abisinin gelmesi gerek komutanın abisini askeriyenin girişinde görmesi gerekiyormuş anlamadım gitti
Kızım bizim şafak 90 adamı 50 gündür göremiyorum
len biz ne yapalım 4 ayı geçti ben görmeyeli
abooo nasıl dayandın len 50 günde böyle olduysanYavruuu biz dağıtımdan sonra 6 ay görüşemedik ona bakarsan
abooo nasıl dayandın len 50 günde böyle olduysan
Ay ben olsam bende kafayı yerimEkimin 30unda askeriyeye geri döndü Nisanın 18inde gelmişti tabii görüşemedik düşün yani köye vs gitti ben kafayı yemiştim
Ay ben olsam bende kafayı yerim
Bitiyor mu ki o kavgalar ne askerlikmis beeeO ara zaten sürekli kavga etmiştik
Bitiyor mu ki o kavgalar ne askerlikmis beee
Salvocum canim benim askeriye de kizlarin ne işi olabilir ilahi benimkide kapatyi beni merak etme dedi ne oldu acaba laaaaaaanSorma canım ya ama benim moralim çok bozuktu o sıralar düşünsene adamın 6 ay gelmesini bekliyorsun daha görüşemeden adam ailesiyle köye gidiyor. Yaa ayrıca ne dicem benimki normalde gececi gündüz uyuyordu uyandırmışlar komutanların kokteyli varmış bu da servis yapacakmış sanırım. Bana dediki telefonu dolaba bırakcam leeen telefon açıktı kapandı içime kurt düştü. Bu kokteyl de acaba komutanların akrabaları falan oluyor mu leeen kızlar falaaaan
Salvocum canim benim askeriye de kizlarin ne işi olabilir ilahi benimkide kapatyi beni merak etme dedi ne oldu acaba laaaaaaan