- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
demetimmm hos geldinnn kuzummm iyi diyeom iyi olsun be kuzum safak dusmece sen naslsn kusummiyi aksamlar canlarimm
nasilsiniz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demetimmm hos geldinnn kuzummm iyi diyeom iyi olsun be kuzum safak dusmece sen naslsn kusummiyi aksamlar canlarimm
nasilsiniz??
hosbulduk fistigiiiiim benim :) daha iyi ol insallah kuzum bende iyiyim sukur nolsundemetimmm hos geldinnn kuzummm iyi diyeom iyi olsun be kuzum safak dusmece sen naslsn kusumm
ALLAH iglik versin kuzum atarsa 144 balim ya bi 100leri bitiremedm dha:)hosbulduk fistigiiiiim benim :) daha iyi ol insallah kuzum bende iyiyim sukur nolsun
safak kac oldu bitanemmmm?
oy cok iyi kuzum yaa 200leri hatirliyorum dedigini :) 100 e bisey kalmamis bitanemmmm sık dişiniALLAH iglik versin kuzum atarsa 144 balim ya bi 100leri bitiremedm dha:)
aynen kuzum cok sukur azaldi RABBIMe binlerce sukur bu 100lerden de dusersem benden mutlusu yok:) sen neler yapyorsun balimoy cok iyi kuzum yaa 200leri hatirliyorum dedigini :) 100 e bisey kalmamis bitanemmmm sık dişini
nolsun fistigim bildigin gibi.. ise gidip geliyorum istanbula gun sayiyorumm oyle bitanemmmmaynen kuzum cok sukur azaldi RABBIMe binlerce sukur bu 100lerden de dusersem benden mutlusu yok:) sen neler yapyorsun balim
ALLAH kolaylik versin balim sende hep mutlu olursun ins:)nolsun fistigim bildigin gibi.. ise gidip geliyorum istanbula gun sayiyorumm oyle bitanemmmm
aynen sen naslsn kuzumHayırlısı bacuuu az kaldıı
Günaydın tatlım aynen öyle söyleyecem zaten merak etmesinALLAH iglik versij tatlm bñde iyiym çok şükür. aynen oyle yuzunede dersin istemedgni olur biter :)
aynen sen naslsn kuzum
Günaydın canımm nasılsınngünaydın kızlaaaaaaaaaar
iyiyim canım sen nasılsınGünaydın canımm nasılsınn
noldu len
noldu len
iyiyim bende ne olsun devam çalışmayaaiyiyim canım sen nasılsın
asıl sen napıyon ben buralardayımNapıyon leeen görüşemiyoookk