- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
insallah kuzum ya sende 100ler nasil gecyordu hizli gecyormuyduseni de yarenlikten terhis etcez burda kuzum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah kuzum ya sende 100ler nasil gecyordu hizli gecyormuyduseni de yarenlikten terhis etcez burda kuzum:)
kuzum nasilsn
aman iyi ol kuzum ins duzelr aranz hepten konuyu kacrdm ben baya da cok sukur 100lerden100lerden dustun hadi iysn:)İyi olmaya calisiyorum bacuu sen nasılsın
100 ler daha hızlı geçti bize, gerçi mazeret izni almıştı 10 gün o da iyi geldi bize çok görüşemesekteinsallah kuzum ya sende 100ler nasil gecyordu hizli gecyormuydu
anladm kuzum gecer ya ALLAHin iznyle hemen INSALLAH teskereyi alinda sira bze gelsn:)100 ler daha hızlı geçti bize, gerçi mazeret izni almıştı 10 gün o da iyi geldi bize çok görüşemesekte
inşallah kuzumm şu ramazan bayramını bir atlatsakanladm kuzum gecer ya ALLAHin iznyle hemen INSALLAH teskereyi alinda sira bze gelsn:)
hayirlisiyla kuzum INSALLAHinşallah kuzumm şu ramazan bayramını bir atlatsak
aman iyi ol kuzum ins duzelr aranz hepten konuyu kacrdm ben baya da cok sukur 100lerden100lerden dustun hadi iysn:)
Ya kuzucum ne şafağı bitmiş senin askerlik plakalara gelmişsin baksana çok seviniyorum ama bende senle sayıyorum hayırlısı ile kavuş askerinee
Aile yapısı çok etkiliyor kuzu ya yani ben kapaliyim zaten ama erkan hala daha da kapatma derdinde yengesi falan baya kapalilar cunku. Yanı hadi onu aştik diyelim bu defada ırklar öne çıkıyor UKİ ucu da çıkmazda yani bizim icinCanım aile değil sadece sevdicekte kapali istiyor aslinda bilmiyorum bu aile yapısından mi yoksa gerçekten istiyor mu bilmiyorum hayırlısı
Aile yapısı çok etkiliyor kuzu ya yani ben kapaliyim zaten ama erkan hala daha da kapatma derdinde yengesi falan baya kapalilar cunku. Yanı hadi onu aştik diyelim bu defada ırklar öne çıkıyor UKİ ucu da çıkmazda yani bizim icin
oyle konusma kuzum hersyde var bi hayir belki bu sizi birbrnze dha cok baglicak kipamivaksnz iyi yaninida dusun duzelr umarm aranzCanım aslında aramız iyi bir problem yok. Mesele onun ailesinin söz için lafı açması işte biriyle görüşüyorlarmış sanırım bunun askerden gelmesini bekliyorlar. Benimki de ağzında geveledi durdu lafı sonra söyledi o da çok üzgün istemiyorum bana dedi ailemi biliyorsun hani bu şekilde olmuyor bana yapabileceğine dair bir şey söyle askerden sonra evlenelim dedi. Geçen konuştuk gece telefonda çocuk ağladı ya Bu nasıl şans kısmet bilmiyorum ya sevmek yetmiyor işte köpek gibi sevsende olmuyor
kuzucummm bitti mi dersin :))) böyle sevdiklerimden bitmiş artık ne kaldı lafını duyuyorum öyle mutlu oluyorumkiii canım arkadaşımm sağ salim kavuşalımmm sevdiceklerimize
Evet bende öyle tatlım yaaa kendimi gaza getirmem lazım ama korkmuyor da değilim o taraflar nasıldır az çok uyuyoruzcesartn varsa git kuzum ama dikkat et gene giderken ya tedrgn olur insan rtrafa karsi. ay 100lere dusek baska bsey istemem
bn gidemezdm cesartm yok mesela korkarm etrafa karsi iyi dusun kuzum bnmde 50ler btmk uzere 40lara gecyorm cok sukur:)Evet bende öyle tatlım yaaa kendimi gaza getirmem lazım ama korkmuyor da değilim o taraflar nasıldır az çok uyuyoruz
Günaydın kuzucumm bitti bitti ay çok güzel yaaa amin inşallahhhh ya bizde 100 den düşseydik tamadır dicemm
Yok yavrum karıştı o başkası idi ben kurt o türk diye bizim sorunumuz babası sıkıntı cikariyorCanım ben senin alevi onun sunni olduğunu hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum o zaman? Kapalı olduğunu bilmiyorum kapatmak istediğini biliyordum eniştenin. Canım işte bunlarda öyle aşırılar ve hani onsuz dışarı çıkmıcan hiçbir şey yapmıcan tamam seviyorsun da bu kölelik
Kesinlikle katılıyorum kuzu sevgi ayrı köle olmak ayrı bi olay ne yazikkiCanım ben senin alevi onun sunni olduğunu hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum o zaman? Kapalı olduğunu bilmiyorum kapatmak istediğini biliyordum eniştenin. Canım işte bunlarda öyle aşırılar ve hani onsuz dışarı çıkmıcan hiçbir şey yapmıcan tamam seviyorsun da bu kölelik
Düzelecek yanı kalmadı caniko askerden geldikten en fazla 1 sene sonra evlendirecekler bak buraya yazıyorum. Ama düğüne gidicemoyle konusma kuzum hersyde var bi hayir belki bu sizi birbrnze dha cok baglicak kipamivaksnz iyi yaninida dusun duzelr umarm aranz
Yok yavrum karıştı o başkası idi ben kurt o türk diye bizim sorunumuz babası sıkıntı cikariyor
Bu durum resmen kölelik canım erkek rahat kadın evden çıkmayacak neden benim canım yok mu? Ben işçi miyim sabah kalk temizlik o bu vs çocuk yap çocuk bak hayat böyle geçmez geçemezKesinlikle katılıyorum kuzu sevgi ayrı köle olmak ayrı bi olay ne yazikki
evet kuzucum sabretmekten başka birşey gelmiyor sen napıyosun nasıl gidiyor düğün hazırlığı var mı peki kuzucumdüşeceksiniz kuzucummm hayırlısıylaa sabır çokça sabırrr