- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
Ben sepetin içinde çok şık havlu seti aldım kuzummm:) havlularımda bambu:) çok içime sindi yaa:) tşk ederimmm fıstığımmm:)yeterli canım daha ne olacak. Niye ki kız git arada bir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sepetin içinde çok şık havlu seti aldım kuzummm:) havlularımda bambu:) çok içime sindi yaa:) tşk ederimmm fıstığımmm:)yeterli canım daha ne olacak. Niye ki kız git arada bir
yeterli canım daha ne olacak. Niye ki kız git arada bir
emniyet bebisim bnde yrn halledimGüvenilir bence balımmm.. Bi arkadaşımda yaptırmıştı problemsiz eline ulaştı:) ben mesela bi yerde bi hata yapmışım sayfa düzeni konusunda tlf beni arayıp sordular burda bi hata görünüyo bilerek mi yaptınız yoksa düzeltelim mi falan diye:) ilgililer yaniii:) hatta kargom geldi bileeee:) ama ben hastaneden erken çıkmıştım bugün, ben çıktıktan snra geldiğinden diğer arkadaşlara bırakmalarını söyledim kargocuya:) yarın görücemmmm:)
bakabilir miyim canımBen sepetin içinde çok şık havlu seti aldım kuzummm:) havlularımda bambu:) çok içime sindi yaa:) tşk ederimmm fıstığımmm:)
of bende o moddayım canım şuan çekemiyorum bişeyicanım söz yok nişan yok iki haftada bir gidiyorum nerdeyse. çok fazla değil mi? hala gelmiyorsun diye laf yapılıyor. zaten benimki de yok sıkıntıdan patlıyorum ne işim var
İnceledin mi peki tatlımmmm? Beğendin miiîi?emniyet bebisim bnde yrn halledim
hediye paketinde ama kuşummmmm verdikten sonra çaktırmadan çekeyim öyle koyiyim fıstıkkkbakabilir miyim canım
unutma yavrum çok merak ettimİnceledin mi peki tatlımmmm? Beğendin miiîi?
hediye paketinde ama kuşummmmm verdikten sonra çaktırmadan çekeyim öyle koyiyim fıstıkkk
kuzumm cok.sekil var baya inceleyip yapicam aramizda gecen diyaloglari fln koycam..ay heyecanlandim: )İnceledin mi peki tatlımmmm? Beğendin miiîi?
hediye paketinde ama kuşummmmm verdikten sonra çaktırmadan çekeyim öyle koyiyim fıstıkkk
Tamam bebeğimmmm:) meraklı melehatimm benimmmunutma yavrum çok merak ettim
aynen kuzummmm bende bize özel diyologlardan koydummmm:) bi kaç hafta uğraştım kıııızzzz:) tek tek tüm sayfaları inceledimmmm:)kuzumm cok.sekil var baya inceleyip yapicam aramizda gecen diyaloglari fln koycam..ay heyecanlandim: )
kuzumm cok.sekil var baya inceleyip yapicam aramizda gecen diyaloglari fln koycam..ay heyecanlandim: )
Çooool güsel olucak balımmmmmmkuzumm cok.sekil var baya inceleyip yapicam aramizda gecen diyaloglari fln koycam..ay heyecanlandim: )
hehe napim kız belki bende havlu seti alırımTamam bebeğimmmm:) meraklı melehatimm benimmm
aynen kuzummmm bende bize özel diyologlardan koydummmm:) bi kaç hafta uğraştım kıııızzzz:) tek tek tüm sayfaları inceledimmmm:)
duygummm çok üzüldüm yaa.. Komutanıyla konuşsa mersinden nişanlım geliyo biletini önceden almıştı dese belki izin verirler kuzu yaa.. Enazından bi şansını denese.. Ben bi sefer çarşı izni olmadığı zaman gitmîştim, nişanlım geliyo diye izin vermîşti komuatn..
aaa ne kadar güzel bi fikiiirr çok güzel olur eğer yaparsanızYa benim çizimim güzel ve o kitabın aynısını yapabilirim kendim çizsem olmaz mı
ona o kadar resim çizdim ki ilerde evimizin bi odasını boyamıcaz o resimlerle kaplıcaz
Ay canım çok kötü olmuş cidden bi sekilde çıkamaz mı ki
inşallah bebeğim ya çok kötü olmuş bubılmıyrm kı tatlm dua edın de cıksın bı mucıze olsun ya (
aaa ne kadar güzel bi fikiiirr çok güzel olur eğer yaparsanız
sadece güzel bir defter ve renkli kalemler alarak yapabilirim gibi geliyor olur dimi ya hazır daha mı mantıklı
ama iki üç çizime istedikleri fiyat çok fazla yani gereksiz alt tarafı birkaç karikatür ve yazı
Kuşumm bnimmm fıstığımmmm bence komutan iZin vericek ctesi günü.. Yüz bulmasn diye belki demiştir o.. Hiç biletini iptal etme bitanemmm en kötü îhtimalle birlîğine gidersin ziyarete, snrada bi istanbul turu yapıp gelirsinnn:)kuzum demıstır zaten dedgı ıcın cumartesı belkı cıkarsın demıs . belkı ne ya belkı ne ben ne zorluklarla gdcem oraya annemlerı atlatıp gdcem ((( ben cok ısrar ettm bılıomsn bebegm bu hafta olsun ılle dıye bazen neden zorluyorum kı bu kadar ( bıletımız de ıptal olmuo o da ayrı konu yanı
Al al kuşum sende havlu seti al:) mutlu olur kadıncağız:)hehe napim kız belki bende havlu seti alırım