- 31 Ağustos 2012
- 3.333
- 309
Bileti erteleme sansin yok mu canim peki
hayır canm acıga almak ıcın 138 tl para ıstıo zaten gt gel 400 mu ne tuttu daha ne para vercem pegasus boyle ya dını ımanı para bıle bıle ordan aldm ama napım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bileti erteleme sansin yok mu canim peki
Öyle tatlım napalım artık
Ay canım çok kötü olmuş cidden bi sekilde çıkamaz mı kihayır canm acıga almak ıcın 138 tl para ıstıo zaten gt gel 400 mu ne tuttu daha ne para vercem pegasus boyle ya dını ımanı para bıle bıle ordan aldm ama napım
olabilir kuzum koşturmacalar o stres yormuş olabilir onuEvet yaa valla ne güzeldi o günler yemin ederim özlüyorum Kızlar mesela önceden sorun etmeyeceği şeyleri çok büyük sorun ediyor. Son bi kaç gündür böyle hemen sinirleniyo ilgisiz davranıyor. Anlayamıyorum onu ne oldu böyle. Evlilik stresine mi girdi ne dersiniz?
iyi akşamlar canım iyilik sağlıkk sende ne var ne yok bakayımİyi akşamlar kızlar ne var ne yok
iyi akşamlar canım iyilik sağlıkk sende ne var ne yok bakayım
hiç sorma ya al benden de o kadarStandart balım hayat sıkıcı sabırla geçiyor günler
hiç sorma ya al benden de o kadar
Balımmm ben kredi kartıyla ödedim ama kapıda ödeme seçeneğide varmışkuzu bnde yapcam da sen.kredi kartiyla mi.odeme yaptin
biraz biraz canım siz nasılsınız?seninkiyle aran düzeldi mi balım
biraz biraz canım siz nasılsınız?
bişey olmaz kız kavga illaki olacak bişey sonuçta kadın öğrenmiş oldu sadeceBiz düzeldik şükür canım ama anneler gününde nasıl gidicem onlara hiç bilmiyorum
duygummm çok üzüldüm yaa.. Komutanıyla konuşsa mersinden nişanlım geliyo biletini önceden almıştı dese belki izin verirler kuzu yaa.. Enazından bi şansını denese.. Ben bi sefer çarşı izni olmadığı zaman gitmîştim, nişanlım geliyo diye izin vermîşti komuatn..Kızlar su an canm ınanlmaz skkn erkek arkadasmn yanına gdcektm bılet almıstm 1 mayıs dıye ıznını ıptal etmsler saka gibi ((
güvenilir olur mu ki kuzucumBalımmm ben kredi kartıyla ödedim ama kapıda ödeme seçeneğide varmış
İyi olmaya çalışıyorum balımmm.. Sen nasılsın? Nasıl gidiyo hürgenerallikk:)Denizim nasılsın kuzum?
Birkaç yazını gördüm de kuzum bir problem mi var askerinle ilgili yanlış anlamadıysam?
bişey olmaz kız kavga illaki olacak bişey sonuçta kadın öğrenmiş oldu sadece
yeterli canım daha ne olacak. Niye ki kız git arada birgidicem canım cumartesi iş çıkışı giderim çok durmam zaten çanta almayı düşünüyorum yeter mi sence başka birşey almam gerekiyor mu?
o konuyu açmam hiç hediyesini veririm kalkarım baya bi zaman gitmem sonra
Güvenilir bence balımmm.. Bi arkadaşımda yaptırmıştı problemsiz eline ulaştı:) ben mesela bi yerde bi hata yapmışım sayfa düzeni konusunda tlf beni arayıp sordular burda bi hata görünüyo bilerek mi yaptınız yoksa düzeltelim mi falan diye:) ilgililer yaniii:) hatta kargom geldi bileeee:) ama ben hastaneden erken çıkmıştım bugün, ben çıktıktan snra geldiğinden diğer arkadaşlara bırakmalarını söyledim kargocuya:) yarın görücemmmm:)güvenilir olur mu ki kuzucum