- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
goksel bey kafayi siyirmis kuzum biraz konustuk yumusadi gibi..ama bunalimlarin ust seviyesinde :)Ama bende seni yirimkiiiiiii.. Tatlııı şeyyyyy
Konuştunuz mu balım göksel bey enişteyleee?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
goksel bey kafayi siyirmis kuzum biraz konustuk yumusadi gibi..ama bunalimlarin ust seviyesinde :)Ama bende seni yirimkiiiiiii.. Tatlııı şeyyyyy
Konuştunuz mu balım göksel bey enişteyleee?
Oooooooooh harikaaaa balımmmmmmm:) bende kalkıp kaavaltı hazırlıcam kendimeee:) yalnız yalnız sıkıcı oluyo kahvaltı beee.( gel beraber yapalım:)Op beni op beniiii kahvalti yapiyorum netten dizi izliyorum safagim 1 zaman gecirmeye calisiyorum bebegim sen nasilsin:)
ay INSALLAH banada oyle gelir artik safak dusmuyorm izne odaklandm bn kuzumAhahahahahaha ama öyleeeeee.. Bi 300ler kabus gibi geçmek bilmemişti kıııızzzz.( hele mayısta ikinci alt devrelerde gelicek yaaa ohhhhh benden mutlusu yok hıphızlı geçiyo gidiyooooooooo
hepsi bunalms kuzum ya kafyi siyirmislargoksel bey kafayi siyirmis kuzum biraz konustuk yumusadi gibi..ama bunalimlarin ust seviyesinde :)
Ayyy ne guzel olurdu canim ya suan cok istedim sohbet ederdik kahve icerdik ohh misss gibi olurdu seni cok seviyorum pozitifsin cok zekisin :)Oooooooooh harikaaaa balımmmmmmm:) bende kalkıp kaavaltı hazırlıcam kendimeee:) yalnız yalnız sıkıcı oluyo kahvaltı beee.( gel beraber yapalım:)
safak 186 falandir kuzum tahminimce bakyorum cnkuSafak kac bebegim sayiyor musun
Kolay değil yaşadıkları be canımıniçiiiii kaç aylardır dağ başında, insan yüzü görmek yok, çarşı yok, ağaç bile yok yaaa biz olsak depresyondan hiç çıkamazdık, onun kadar bile dayanamazdık kuzuuugoksel bey kafayi siyirmis kuzum biraz konustuk yumusadi gibi..ama bunalimlarin ust seviyesinde :)
Senin sevmedigin insanlari korusalar ne korumasalar ne yani herkes herkesi sevmek zorunda degil neden fikirlerini kabul ettirmeye calisiyorsun adam kit kafalisin demisssin cok sasirdim acikcasi bu resmen hakaretten baska birsey degil o sana boyle soylese ne hissederdin dusundun mu ? Sen kargo gonderiyorsan gonder annesine neden soruyorsun ki canim sonucta taniyorsun ihtiyacini sor yada gel burdan fikir al birbirimize fikir veriyoruz . Yaziklarini okudugum zaman bende annen seni dusunmuyor dedigini anladim. Askerde o canim ailesinden uzak hic tanimadiklariyla birlikte yemek yiyip uyuyor bu kadar hassasken bu tarz seyler yuzunden kavga edipte kendini kucuk dusurme bunlar benim fikirlerim tabiki
kadin sana nasil davranyorki canim ama olsun byle sylemen normal olarak kotulems oldgnu sanr erkek arkadsn biz kzlar gbi erkekler detayci degl kafalri bseye odaklanr sn gene anlatma bdhaki sefere kuzum
Ben annesine laf etmedim ki kuzum ya o yinde kafasının dikine gitti. Bir daha asla karışmam zaten mesafemi de koyucam fazla iyi niyetli davrandım ben üzüldüm sonundaCanım benimmm sen bunu istediğin kadar anlatmaya çalış o anlıycak durumda değil şuanda.. Ailesine kondurmak istemez.. Sen her zaman ona destek olarak, arkasında durarak göstericeksin onu nasıl düşündüğünü.. O da zamanla idrak edicektir.. Şu an sırası değil bunları konuşmanın.. Şimdi destek olmalısın sevdiğine..
En guzeli valla ben beceremedim 365 364 saydim tek tek 1 oldu hala sayiyorum manyak gibi :)safak 186 falandir kuzum tahminimce bakyorum cnku
denizim yorumuna yuzde yuz katiliyorum.cok haklısınKuşummmm bu sana ders olsun hiç bi zaman bi erkeğe ailesiyle ilgili olumsuz yorumlarda bulunup, tartışmaya girme.. Biz daha ince düşünüp ailemizin hatalarını kabul edicek olgunluktayız ama onlar bu kdr düşünceli değiller.. Hemen saldırıya geçiyolar.. Sen konunda haklı bile olsan haksız duruma düşüyosub.. En güzeli iyi zamanlarda alttan alttan durumu anlatıp kendiliğinden anlamasını sağlamak..
az oluo saymak gurur verici kiz bnmde azalsn bnde sayacamEn guzeli valla ben beceremedim 365 364 saydim tek tek 1 oldu hala sayiyorum manyak gibi :)
Bende görüşüceğimiz zamanları sayıyorum balımmm öyle çok daha kolay geçiyoooo:) oyüzden hızlı geçiyo diyorum ya:) geneli düşününce bunalır insannn.(ay INSALLAH banada oyle gelir artik safak dusmuyorm izne odaklandm bn kuzum
oyyy sağol balımmmm:) o senin düşüncenin güzelliğiiiiiiii:) bende seni seviyorummnmm:) yakın olsaydık keşkeee kahvelerimizi alıp başlardık sohbeteeee:)Ayyy ne guzel olurdu canim ya suan cok istedim sohbet ederdik kahve icerdik ohh misss gibi olurdu seni cok seviyorum pozitifsin cok zekisin :)
aslinda kendimce hic gitmemende dogru degil eger tanistysan arada bir gitmek mantikli ciddiyet binene kadar cok sık ta gidilmez cilki cikar cunku heo dipdipe olmaz enazndan nisanlanana kadar tahminimce oyle tatlm sen iyi ol varsn karsi taraf nasl davraniyorsa davransn enazndn sevdgin icinSevmediğim insanları her seferinde bana övmekten bıkmıyor annesi çünkü. Yoksa aynen umrumda değil kimse. Ama bu çabasını anlayamadım. Ben kargo göndericem ve annesinden de fikir almak istedim ne kadar düşündüğü ortada işte insan evladını düşünmez mi sadece telefonda konuşarak mı destek olunuyor anlamış değilim inan ki. Durduk yere sorun yaratan bi insan değilim canım bu dediklerim 2ayın patlaması.
orası öyle kuzum asla hiçbir şey anlatmam zaten bi dahakine. Gitmiycem de mesafe koyucam en azından uzak olurum durduk yere sinirlerim gerilmez böylece
Ben annesine laf etmedim ki kuzum ya o yinde kafasının dikine gitti. Bir daha asla karışmam zaten mesafemi de koyucam fazla iyi niyetli davrandım ben üzüldüm sonunda
aynen oyle denizim cok sukur az kaldi hazirana balim yaa ALLAH buyuk buda gecer:)Bende görüşüceğimiz zamanları sayıyorum balımmm öyle çok daha kolay geçiyoooo:) oyüzden hızlı geçiyo diyorum ya:) geneli düşününce bunalır insannn.(
oyyy sağol balımmmm:) o senin düşüncenin güzelliğiiiiiiii:) bende seni seviyorummnmm:) yakın olsaydık keşkeee kahvelerimizi alıp başlardık sohbeteeee:)
Canim nisanli misiniz siz annesi senin sevmediklerini sana ovse ne olacak alah askina anlamiyorum kapat kulagini gitsin kadin ogluna kargo gondermiyorsa onu dusunmuyor anlamina gelmez annen seni bu kadar dusunuyor iste demisssin daha ne diyeceksin ki askerdeki insana soylenmez bunlar benden sana soylemesiSevmediğim insanları her seferinde bana övmekten bıkmıyor annesi çünkü. Yoksa aynen umrumda değil kimse. Ama bu çabasını anlayamadım. Ben kargo göndericem ve annesinden de fikir almak istedim ne kadar düşündüğü ortada işte insan evladını düşünmez mi sadece telefonda konuşarak mı destek olunuyor anlamış değilim inan ki. Durduk yere sorun yaratan bi insan değilim canım bu dediklerim 2ayın patlaması.
orası öyle kuzum asla hiçbir şey anlatmam zaten bi dahakine. Gitmiycem de mesafe koyucam en azından uzak olurum durduk yere sinirlerim gerilmez böylece
Ben annesine laf etmedim ki kuzum ya o yinde kafasının dikine gitti. Bir daha asla karışmam zaten mesafemi de koyucam fazla iyi niyetli davrandım ben üzüldüm sonunda
Geçiyo Allahın izniyle balımmmmm:) rabbim sağlık versin yeterkiiiiii:)aynen oyle denizim cok sukur az kaldi hazirana balim yaa ALLAH buyuk buda gecer:)
aslinda kendimce hic gitmemende dogru degil eger tanistysan arada bir gitmek mantikli ciddiyet binene kadar cok sık ta gidilmez cilki cikar cunku heo dipdipe olmaz enazndan nisanlanana kadar tahminimce oyle tatlm sen iyi ol varsn karsi taraf nasl davraniyorsa davransn enazndn sevdgin icin
Aynen oyle bebegim :)Bende görüşüceğimiz zamanları sayıyorum balımmm öyle çok daha kolay geçiyoooo:) oyüzden hızlı geçiyo diyorum ya:) geneli düşününce bunalır insannn.(
oyyy sağol balımmmm:) o senin düşüncenin güzelliğiiiiiiii:) bende seni seviyorummnmm:) yakın olsaydık keşkeee kahvelerimizi alıp başlardık sohbeteeee:)
Ben bastan beri saydim fenaydi plakalae guzel oluyo :)az oluo saymak gurur verici kiz bnmde azalsn bnde sayacam