- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
gunaydinn kizlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydinn kizlarr
Evet cok bagirdim ama bogazim agridi dusun durumu . Biz pek küs uyumayiz oyle alistikBüyük kavga biraz offf offff. Duzeldiniz mi sizĺ
kuzum noldu yaaa neden tartistiniz...bnmki bunalimda biraz yanastim yumusadi gibi ama bakalimIyi değil artık ya vende iyi değilim Allah sonumuzu hayir etsin. Sen naotin canim ses seda var mı
valla bnmkide dayaniyo kuzum o yüzden anliyorum seniBi gafta dayanmisligi var dayanir o
balimmmm :)
bebegimmmmmmmmm :) günaydın: )Günaydııııııııınnnnn hayırlı, mutlu, aşk dolu pazarlar kızlaaaaaaar
balimmmm :)
sen bni unuttunbalimmmm :)
gunaydn denizimmmmm :) naslsn kzGünaydııııııııınnnnn hayırlı, mutlu, aşk dolu pazarlar kızlaaaaaaar
ask olsun seni unutmak mumkun muu kuzucummmm:)sen bni unuttun
ama sen hic yazmiyon bnaask olsun seni unutmak mumkun muu kuzucummmm:)
Başakımmmmm, aşkımmmm, güzel yüzlümmmmmm nasılsııııın?bebegimmmmmmmmm :) günaydın: )
iyim çok şükür damlammmmm hala yataktayımmmm kalkıp kahvaltı yapmalıyımmm.. Sen nasılsın kışummmm?gunaydn denizimmmmm :) naslsn kz
ay INSALLAH balim izne gelsnde safagi dusunmuyorm suan izne odaklandm:)Bak benimki bittiyse seninkide biter 30 gun kalmisti ben hala her telefonda agliyordum bebegim mecbur bitecek
skma canini kuzum hayrlisiyla duzelrsnz INSALLAHBekliyorum canım
Aaaaa neden kuzucuuum? Hayırdııır?Günaydın kızlar..
Sinirli bi sabaha uyandım. Çok pişmanım ailesiyle bu kadar erken (erken değilde neyse) tanıştığım için.
Keşke en son tanışsaymışım.
Büyük kavga biraz offf offff. Duzeldiniz mi sizĺ
:) yao kz hazrla oglen oldu bende nasl.olim kusum kahvalti hazrladm o kadr ozendm istahim yok hastalancm sancm var fazla yiyesm yok kkzBaşakımmmmm, aşkımmmm, güzel yüzlümmmmmm nasılsııııın?
iyim çok şükür damlammmmm hala yataktayımmmm kalkıp kahvaltı yapmalıyımmm.. Sen nasılsın kışummmm?
gunaydn tatlm hayrdr noldu?Günaydın kızlar..
Sinirli bi sabaha uyandım. Çok pişmanım ailesiyle bu kadar erken (erken değilde neyse) tanıştığım için.
Keşke en son tanışsaymışım.