- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
gunaydn tatlm iyi diyelm iyi olsun sen naslsn:)Kizlarrrrr gunaydinnn nasılsınizzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydn tatlm iyi diyelm iyi olsun sen naslsn:)Kizlarrrrr gunaydinnn nasılsınizzzzz
Harikayim canim yeni uyandim hala yataktayim hic cikmicam bgun yataktan galibagunaydn tatlm iyi diyelm iyi olsun sen naslsn:)
Iyi değil artık ya vende iyi değilim Allah sonumuzu hayir etsin. Sen naotin canim ses seda var mıpirayemm noldu balim size ya..kiyamam sana uzulme
tabi safak dogan gunes olunca ben bile yataktn cikmam haklsn :Harikayim canim yeni uyandim hala yataktayim hic cikmicam bgun yataktan galiba
anlatblcnmi kuzum ne oldu ya su hayatta cozulmicek bsey yok sen sakin olup k9nus kendsyleIyi değil artık ya vende iyi değilim Allah sonumuzu hayir etsin. Sen naotin canim ses seda var mı
Canim konuşmuyor ki yazmıyor cevap vermuyoranlatblcnmi kuzum ne oldu ya su hayatta cozulmicek bsey yok sen sakin olup k9nus kendsyle
22 saat sonra bu is bitiyor saat saymaya basladim yarin bu saatlerde otobuste olacak ay darisi size canim ben bitirdiysem herkes bitirir guven banatabi safak dogan gunes olunca ben bile yataktn cikmam haklsn :
ara gerekrse kuzum musait dgldr belkiCanim konuşmuyor ki yazmıyor cevap vermuyor
Canim gunaydin hayrola neyiniz varCanim konuşmuyor ki yazmıyor cevap vermuyor
Müsait canim müsait aramam yazdim bi ton şey zahmet edip cevap vermiyor bileara gerekrse kuzum musait dgldr belki
Gunaydin Kavgaliyiz canim yaCanim gunaydin hayrola neyiniz var
sevndm adina tatlm MASSALLAH hep byle mutlu ol :) bnm safak bitecek gbi degl be kuzum22 saat sonra bu is bitiyor saat saymaya basladim yarin bu saatlerde otobuste olacak ay darisi size canim ben bitirdiysem herkes bitirir guven bana
bekle o zaman illaki cvp yazar ya erkekler dayanamazMüsait canim müsait aramam yazdim bi ton şey zahmet edip cevap vermiyor bile
Bi gafta dayanmisligi var dayanir obekle o zaman illaki cvp yazar ya erkekler dayanamaz
bekle canim sen yzar illakiBi gafta dayanmisligi var dayanir o
Bekliyorum canımbekle canim sen yzar illaki
Bak benimki bittiyse seninkide biter 30 gun kalmisti ben hala her telefonda agliyordum bebegim mecbur biteceksevndm adina tatlm MASSALLAH hep byle mutlu ol :) bnm safak bitecek gbi degl be kuzum
Cok mu kavga ettiniz canin tuhh ya ama oluyor boyle seyler insan geriliyor bazen biz 2 gun once kavga ettik meselaGunaydin Kavgaliyiz canim ya
Büyük kavga biraz offf offff. Duzeldiniz mi sizĺCok mu kavga ettiniz canin tuhh ya ama oluyor boyle seyler insan geriliyor bazen biz 2 gun once kavga ettik mesela
ya bebegim bn senn 260 saydigini hatirliyorum bnde daha 300lerdeydim vay be zaman geciyohadi ya iyi hadi ağrın yoksa kuzum şişlikte iner zamanla, yaa olmaz mııı kuzum bazen böyle küt küt atıyor kalbim yerinden çıkacak gibiiiiii çok şükür bugünlerimizeeee