aa Polatlıda mı senin askerin?topçu ve füze okuluuna gitti ama ordanda polatlıda şehir dışına bir kışlaya gönderdiler benimkini.. internette çıkmıyor maleseff...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa Polatlıda mı senin askerin?topçu ve füze okuluuna gitti ama ordanda polatlıda şehir dışına bir kışlaya gönderdiler benimkini.. internette çıkmıyor maleseff...
ah bi gelse daha var gelmesine :)anladım canım beraber vakit geçirsiniiizz bol boll
polatlı acıkır kışlasında canımaa Polatlıda mı senin askerin?
yok bee kıızzz 1 buçuk,1 ay varah bi gelse daha var gelmesine :)
1 ay kiz haziranin basnda geliyor ksmetse aaymyrm bu ay bitti ztn:)yok bee kıızzz 1 buçuk,1 ay var
hmm babamın memleketi ya ondan dedim canıım açık adres bilir mi acaba yada sorarım bakayım biliyor mu orayıpolatlı acıkır kışlasında canım
ayneenn bitti bu ay canımm1 ay kiz haziranin basnda geliyor ksmetse aaymyrm bu ay bitti ztn:)
iyi olur aslında canım ya kışlayı yazıp bide bölüğüne kadar iyice öğrenmem lazım benimkinden mektup yanlış bi yere gitmesindehmm babamın memleketi ya ondan dedim canıım açık adres bilir mi acaba yada sorarım bakayım biliyor mu orayı
cok sukur bitti yaa darisi mayis ve diger aylara olsun:)ayneenn bitti bu ay canımm
aynen iyice öğren kuzum dediğin gibi yanlışlık olmasın Allah muhafazaaiyi olur aslında canım ya kışlayı yazıp bide bölüğüne kadar iyice öğrenmem lazım benimkinden mektup yanlış bi yere gitmesinde
aynen canımm benim çok şükürrcok sukur bitti yaa darisi mayis ve diger aylara olsun:)
yoksa benimki demediğini bırakmaz anaamaynen iyice öğren kuzum dediğin gibi yanlışlık olmasın Allah muhafazaa
ahaha aynen netleşmeden hiç bulaşma zaten kuzu ay ben mektup yazdım hepi topu 1 kere içimde kalmasın diyeyoksa benimki demediğini bırakmaz anaam
kuzum nasılsıınn?ah bi gelse daha var gelmesine :)
fıstık nasılsınn?benim yüzümden mi özür dilerim valla
:)) cok uykm var ama uyuysm yokaynen canımm benim çok şükürr
aman canım amaannn seninkilerin hepsi ulaştımı kızzzahaha aynen netleşmeden hiç bulaşma zaten kuzu ay ben mektup yazdım hepi topu 1 kere içimde kalmasın diye
cok sukur balim sen nasilsn son 6 gun cok sukur bitiyor :) ay ne heycanlsndr smdi ne guzel tatlm MASSALLAH:) Sen naslsn kuzum:)kuzum nasılsıınn?
benimde hiç uykum yok odayı oda kadar dağıttımkii nasıl üşeniyoruummm:)) cok uykm var ama uyuysm yok
gece inaanin toparlaysi gelmez:) mektp demisken bn yolladm ilk acemide ptt den yolladm gitmedi hatta sinr.olmstm snra da mng kargodan yolladm gitti sukur o daha garanti bnm.icin:)benimde hiç uykum yok odayı oda kadar dağıttımkii nasıl üşeniyoruummm