- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
inşallah bir an önce sizde bu duyguyu yaşarsınız bebeğim çok güzel brşeyçok normall tatlıımm bende olsam uyuyamazdım hayaller kura kuraaa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bir an önce sizde bu duyguyu yaşarsınız bebeğim çok güzel brşeyçok normall tatlıımm bende olsam uyuyamazdım hayaller kura kuraaa...
düşün işte kuzu aklına geldikçe paylaş benimle de uğraş uğraş kuzum, öğrenirim inşallahdoğru söylüyorsun canımm kolay ya öğrenirsinn yaparsınn ben zor dayanıyorrumm bişilerle uğraşmaya çalışıyorum yoksa çok fena bir bunalıma girerim hiç çıkamam hhmmmmmm..... bir daha hiç ayrılmamak üzere sevdiceğim yazdırsan kızz bilemedim şimdi bende yahuu
bizimkine çok var yaaa hatırladıkça kötü oluyorum şafağıda saymıyorum inşallaahh inşallah bende senin gibi heyecanla hazırlanırım askerimiinşallah bir an önce sizde bu duyguyu yaşarsınız bebeğim çok güzel brşey
Aminn nerde varsa kuzucumşimdi iyi olmanıza sevindim canımm yaaa... Allah şifa versin bir an önce iyileşip ayağa kalkar umarım.. bunada şükür en azından görüyorsun sarılıyorsunnn
hay allah sizi de mi vurdu bu bunalım piyangosu ayrılmanın eşiğine geldik bir ara çok şükür atlattık canım benim. çok zormuş asker yolu beklemekiyiyiz desek dogru olmaz bu hafta cok takinti ettim cok cnm skkn ona patldm o bana patladi bu askerlik zor ya beklemek
Aminn güzelimaynen öyle canım allah şifa versin inşallah tez zamanda
tamamdır canımm aklıma geldikçe yazarım okul bittikten sonrada uğraşacağım bir sürü şey var yazı da öyle atlatırım artııkdüşün işte kuzu aklına geldikçe paylaş benimle de uğraş uğraş kuzum, öğrenirim inşallah
:) aminn aminnAminn nerde varsa kuzucum
hay allah sizi de mi vurdu bu bunalım piyangosu ayrılmanın eşiğine geldik bir ara çok şükür atlattık canım benim. çok zormuş asker yolu beklemek
Aminn güzelim
aynen canıım aynen burası oldukça kolay kolay sıkılmayızztamamdır canımm aklıma geldikçe yazarım okul bittikten sonrada uğraşacağım bir sürü şey var yazı da öyle atlatırım artıık
evettt tatlııımmmm senn sevdiceğine kavuşmuş olcaaksın benimkiine daha çok varrrr aha işte şimdi giriyom bunalımaaynen canıım aynen burası oldukça kolay kolay sıkılmayızz
biter canım bak ben de hiç bitmeyecek sanıyordum çok zor günler geçirdim ama geçti bittibizimkine çok var yaaa hatırladıkça kötü oluyorum şafağıda saymıyorum inşallaahh inşallah bende senin gibi heyecanla hazırlanırım askerimi
öylemi dersinn kuzum inşallah ya inşallah ...biter canım bak ben de hiç bitmeyecek sanıyordum çok zor günler geçirdim ama geçti bitti
tabiki öyle diyorum canım son 30 güne kadar çok agladım inan her gece her gece ama bitti yani bak bebeğimöylemi dersinn kuzum inşallah ya inşallah ...
hemde ne zor ya bu kadr bunaldgmi hhissetmemstm.bn hic kuzumAminn nerde varsa kuzucum
hay allah sizi de mi vurdu bu bunalım piyangosu ayrılmanın eşiğine geldik bir ara çok şükür atlattık canım benim. çok zormuş asker yolu beklemek
Aminn güzelim
aynen bitti canımm, inancım tam bir şekilde askerimi bekliycek artık bir daha ayrılmamak üzere...tabiki öyle diyorum canım son 30 güne kadar çok agladım inan her gece her gece ama bitti yani bak bebeğim
hayrdr canim nolduaynen bitti canımm, inancım tam bir şekilde askerimi bekliycek artık bir daha ayrılmamak üzere...
hemde ne zor ya bu kadr bunaldgmi hhissetmemstm.bn hic kuzum
evet canım aynen öyle kafanı taktıkca uzerindeki yük artıyor o yuzden kaafana takma kendine ilgilenecek şeyler üret dizi izle örgü ör filanaynen bitti canımm, inancım tam bir şekilde askerimi bekliycek artık bir daha ayrılmamak üzere...
nryse cogu gitti azi kaldi yaa:)
iyi geceler balim tatli uykular:)güzeller ben yatıyorum hepinize iyi geceler
canım ne olsun yaaa bunalıma girdim sinirlerim bozuldu biraz askerimle sorun olup olmadığını bilmiyorum akşam arayabilseydi net anlardım ama arayamadı sabah artııkhayrdr canim noldu