- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
ayni bendende canim safak dusmecene olsun canım ya aynı işte sen neler yapıyorsun bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayni bendende canim safak dusmecene olsun canım ya aynı işte sen neler yapıyorsun bakalım
çok çirkin oluyor gerçekten çıkınca balım ya çoook iticiAhahahahaha ayyy utandım kıııız bi an kendimdn iyyyrendimmm
benim cikmio cok ALLAH a sukur .d bacgmda hic yok denilecek kadr az var yani:)çok çirkin oluyor gerçekten çıkınca balım ya çoook itici
nerelerdesin bakayım sen kaç gündürayni bendende canim safak dusmece
ya ne kadar şanslısın maşallah de dötünü kaşı kızbenim cikmio cok ALLAH a sukur .d bacgmda hic yok denilecek kadr az var yani:)
kz baya konustuk yenimi soryon deli .d isten dolayi giremedim snra teyzmn oglu rahatszlndi aksmlri ordydk heop net yoktu giremiyordm anca gelebldm kz:)nerelerdesin bakayım sen kaç gündür
aa çok geçmiş olsun canımkz baya konustuk yenimi soryon deli .d isten dolayi giremedim snra teyzmn oglu rahatszlndi aksmlri ordydk heop net yoktu giremiyordm anca gelebldm kz:)
kasidm balim .d anneme cekmsm genetik bana gecti :)ya ne kadar şanslısın maşallah de dötünü kaşı kız
sagol balim kiz safak kac oldu bakim:)aa çok geçmiş olsun canım
nee güzel bende yeterince varkasidm balim .d anneme cekmsm genetik bana gecti :)
Ben seni yiyerimmm yiyerimmm canım benim yaaaaabekleee yrn geliyorr bacaklar ..sen iste keser kargoyla yollarim beaaa
İyim allaha çok şükür bitanemmmm sn nasılsııın? Nerelerdesinnnn yaaazeytin gozlummm bnde sana yazmstm kiz :) naslsn balim
287 canım sizin kaç oldu?sagol balim kiz safak kac oldu bakim:)
kuzum is yorgunlugundan usendm kac gundur girmeye snra kuzenm rrahatszlandi aksaksmlari.orda olyordk net pakedm yoktu anca gelebldm:) ozledm seno tatlm bnde iyiym ALLAH a cok sukur kuzum:)Ben seni yiyerimmm yiyerimmm canım benim yaaaaa
İyim allaha çok şükür bitanemmmm sn nasılsııın? Nerelerdesinnnn yaaa
Aynen balımm yaa ıyyy iğrenç ötesi oluyoooçok çirkin oluyor gerçekten çıkınca balım ya çoook itici
Maşallah balımmm ne güzel yaa.. Buarafa geçmiş olsn kuzuuuummm nesi var teyze oğlununnnn?benim cikmio cok ALLAH a sukur .d bacgmda hic yok denilecek kadr az var yani:)
bnm cnm skldi bu safak konusuna kz bn az sayyormusum meger 192 bn 180lerde sanyordum :) seninde azalms cok sukur safak kuzum287 canım sizin kaç oldu?
sagol zeytin gozum kiz araba kazasi arkadan buna bi gecirmisler arba kullanirken kafsndan az darbe yedi nyse iyi smdi bnde sakasna hep dedm beynine kan geldimi braz beynin calisr falan .d.dAynen balımm yaa ıyyy iğrenç ötesi oluyooo
Maşallah balımmm ne güzel yaa.. Buarafa geçmiş olsn kuzuuuummm nesi var teyze oğlununnnn?
Yaa şafak tablosu yapsak ya eskisi gibiiiiiibnm cnm skldi bu safak konusuna kz bn az sayyormusum meger 192 bn 180lerde sanyordum :) seninde azalms cok sukur safak kuzum
lazer çözümse kurtulsak bariAynen balımm yaa ıyyy iğrenç ötesi oluyooo
Maşallah balımmm ne güzel yaa.. Buarafa geçmiş olsn kuzuuuummm nesi var teyze oğlununnnn?
delisin ya :) ne az kalması kızbnm cnm skldi bu safak konusuna kz bn az sayyormusum meger 192 bn 180lerde sanyordum :) seninde azalms cok sukur safak kuzum
lazere git balim teknolji gelisti:) ama secici olmak.lazm kmseye guvn olmuo iyi yapamynlar.cok arkdslardn duydmnee güzel bende yeterince var