- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
iyiyim bebeğim çekirdek çitliyom sen nasılsın bakalımkuzummmm nasilsn:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim bebeğim çekirdek çitliyom sen nasılsın bakalımkuzummmm nasilsn:)
aynen bnde kollarimi aldim kurtuldum kiz sakali bilem yok cok gicik kapiyorum:)Kız bnm çağlarda tüysüzdür.. Yani kollarıııı.. Yanyana geliyoz ya dalga geçiyo pisliiiikkkk Brnimkiler ondan daha fazlasaa
afyetolsun tatlim bende portkl yiyorm gel buyur:) yorgnum ya valla baydr gelemdm ozledm hepiniziiyiyim bebeğim çekirdek çitliyom sen nasılsın bakalım
Hain şeylerrrrrrrrr Bu gidişe bi dur demek lazımmm.. Ben geçcem çağlar beyin karşına 2 ay bacakları aldırmadan şortumuda giycem bundan snra böyle dicem.. İşine geliyosaçok mantıklı aslında ama ikisini de seçeceklerini sanmıyorum canım rahatlarına düşkünler paşalar biz her ay ağdayla uğraşalım onla kıllı kıllı dolaşsınlar
bizde seni özledik valla 10 dk önce aklımdan geçtin kızafyetolsun tatlim bende portkl yiyorm gel buyur:) yorgnum ya valla baydr gelemdm ozledm hepinizi
Gıcık başakkkk hanımmm nolcakkk Küstüm işte istemiyomkuzumm hicbisi yokki temiz yani suan yataktayim isik kapali yrn cekip ozelden yollarim :)
Allah seni ne etmesin kendi bbacaklarıyla karıştırır çocukHain şeylerrrrrrrrr Bu gidişe bi dur demek lazımmm.. Ben geçcem çağlar beyin karşına 2 ay bacakları aldırmadan şortumuda giycem bundan snra böyle dicem.. İşine geliyosa
enemmm yirim küsmüş bana denizimm ağlarım bakkkGıcık başakkkk hanımmm nolcakkk Küstüm işte istemiyom
kalp kalbe karsidir kuzum:) ee ne var ne yok:)bizde seni özledik valla 10 dk önce aklımdan geçtin kız
Allah rahatlık versin balımmmmm:) iyi geceler:)bebekler bn yatiyrum artik sabah is var hepinizii kocamann öptüm ..iyi geceler: )
alalalala emınmısın canm ckmadgna nasl ckmaz ya benmkıde ıstanbulda 2 hafta sora cıktıı
Ozaman yarın bana o bacakları gösterrrr Banene banene îstiyom işteeeeeenemmm yirim küsmüş bana denizimm ağlarım bakkk
Zannedersem öyle canım :)200ler çok çabuk geçiyokiiiiiiiii
oranın sistemi öyle demekki balımmmm..
Ahahahahaha ayyy utandım kıııız bi an kendimdn iyyyrendimmmAllah seni ne etmesin kendi bbacaklarıyla karıştırır çocuk
Boncuğummmmmmmmm:)kalp kalbe karsidir kuzum:) ee ne var ne yok:)
bekleee yrn geliyorr bacaklar ..sen iste keser kargoyla yollarim beaaaOzaman yarın bana o bacakları gösterrrr Banene banene îstiyom işteeeee
unutuldukkkkAhahahahaha ayyy utandım kıııız bi an kendimdn iyyyrendimmm
ne olsun canım ya aynı işte sen neler yapıyorsun bakalımkalp kalbe karsidir kuzum:) ee ne var ne yok:)
zeytin gozlummm bnde sana yazmstm kiz :) naslsn balimBoncuğummmmmmmmm:)