- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
içime bir şey oturdu resmen:26::26:
o kadar kısa mı yani.bu olay evrakları teslim ettikten ne kadar sonra oluyor şimdi?
Iste canim bizim sevk tarihi 4.subat . 15 ocakta nereye dscgi blli olur diylar bnde netten baktim belli olunca gidip askeriyeye sulus alcaklar sanirim..
Off ne cabuk geciyo zman ekimde almistik kagidini dun gibii.. :/ neyse bi an once gidip donsunler hayirlisi ile.. umarim hepsi iyi bi yere duser canlarim
içime bir şey oturdu resmen:26::26:
o kadar kısa mı yani.bu olay evrakları teslim ettikten ne kadar sonra oluyor şimdi?
Off off az kaldi gidicekler( canim nisanlim celp tarihini aldginda 15 ocakta belli olur dediler subedekiler..
4 şubatan 20 gün önce falan belli olur cnm .
Insallah canim insallah hayirli yerlere dussunler sagsalim yapsn gelsinler.. allah hepimizin askerlerini korusun..tez zamanda yanlarimizda olsunlar...
yani bu günle 43 gün mü
Allah ım hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin .
valla zaman çabuk geçiyor burdayken ama gittikten sonra nasıl geçecek bilmiyorumm
selam kızlar benim nişanlımda şubatta gidecek ben okurken tanıştık biz 3 sene hep yanyanaydık şimdi o manisada ben istanbuldaAncak ayda 1 görüşebiliyoruz daha buna alışamamışken şubattan sonra 1 sene boyunca görüşemiyecek olmak içimi yakıyor...nasıl geçecek 2014 bilmiyorum..
15 ocakta belli oluyo nereye duseceklerii az kaldi
şimdiden allah kavuştursun canım.
benim sevgilim de 4 şubatta asker kısmetse, ikimiz de çok stresliyiz. Inşallah rahat bir yere düşer. Ondan birkaç gün bile ayrı kalamazken 6 ay nasıl geçecek hiç düşünemiyorumallah hepimize sabır versin şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?