Slm hanımlar eşimin sperm sonucunda 4 tane ileri hız hareketli donduruldu.cuma günü tekrar test verecek ve dondurulacak. Bir kac sefer daha verecek ve dondurulacak.. İnşaallah bu sefer bebegimize kavuşuruz :)
His bulduk :) benim daha cok yanma ve karincalanma var. Baska bir sey yok simdilik.belirtiler gogus agrisi kasik agrisi lekelenme deniliyor ben de resmen bir yerlerim agrisin diye dua edecek duruma geldim :)bir yumurta konuldu ve 6 hun transfer oldu. 13 agustista sonuc alicam ama bende dayanamayip daha erken test yapmaya gidicem sanirim. Rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin.. nerelerde yaptirdiniz tup bebegi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya kendimi kotu hissediyorum ilk denememde karnimda silik vardi hissediyodum biseyler sanki pozitif cikmisti once sonra nasil olduysa hic bisey yoktu bugun ikinci transferimin. 4.gunu ama hic bisey hissetmiyorum tutunmadimi acama ozaman istahimda acikti simdi hic bisey yemek istemiyorum neolur bana birazcik bu konuda yardim edin
Insallah bu kez son olur bebisine kavusursun:)
yesilinci
İnşaallah canım benim hepimiz kavuşalım inşaallah bizi bizden başkası anlayamaz hayırlısıyla Rabbim bizlerde hayırlı evlatlar nasip etsin biran önce hz.zekeriyya'ya bahsettiği gibi,hz. Meryeme yoktan var ettiği hz.isa gibi bizlerde nasip etsin inşaallah.Âmin
Kizlarrrrrrr mujdeeeeee
Doktorummm mail cekmis ameliya gerek klmadigini sprmlerin gayet iyi olfugunu ve hatta 26 oln prolktinimi bile norml demis son bir kez dsha yptrsin demis tsh 3.50 biraz daha dusursun demis.. simdi kldii bu hfta sonunda olck tahlilere ona gire blli olcak cok rahtldim ya sonunda onumdeki taslar tek tek klkiyr kizlarrr cokkk tessekku ederim hepinizi cok sewiyorumm keci boynuzuna dewam
ya kendimi kotu hissediyorum ilk denememde karnimda silik vardi hissediyodum biseyler sanki pozitif cikmisti once sonra nasil olduysa hic bisey yoktu bugun ikinci transferimin. 4.gunu ama hic bisey hissetmiyorum tutunmadimi acama ozaman istahimda acikti simdi hic bisey yemek istemiyorum neolur bana birazcik bu konuda yardim edin
kızlar 2 de transferim var dua edin
canım lütfen kötü düşünme hemen daha 4.günündesin bak benim 6.günde başladı bişeyler hani belirti arayıp bunaltma kendini hem benim iştahım hala kapalı canım hiçbişey yemek istemiyo bgn zorla yedim bebiş için bence takılma bunlara içini ferah tut sen canım benim sonucun güzel olucak inşallah
canım böyle şeylere takılıp moralini bozma bence illa belirti olacak diye bişey yokki benim de 5. günüm ben de iştahsızım zaten biraz yemek yesem hemen karnım davul gibi oluyor midemde reflü var çok su içmekten hem ağrıyor hem ekşiyor mecburen olacak artık bu tür şeyler rahat olmak lazım burda hamile olanların yazdığı şey hep rahat olun inanın
benim de 13 ağustos ben bekleyecem mecburen eşim erken yaptırmaz testi benim de belim ağrıyor ve çok halsizim biraz otursam ayakta dursam hemen yoruluyorum belim ağrıyor yatmaya mı alıştım acaba bilmiyorum inşallah biz de buraya yazarız pozitif diye
Merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım. Bu benim 3. denemem. Ve daha iğnelerimi kullanıyorum bugün 5. gün. Sizlerin transfer bekleme aşamasına geldiğini gördükçe kendi adıma da heyecanlandım. İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Sabretmesi en zor aşama bekleme kısmı
Amiin canim benim zaten hepimizin dusuncesi ayni bidaha bu cileyi cekmemek icin ikiz olsun istiyoruz yayoksa tek olsun ne farkeder hayirli ve saglikli olsunlarda.
Amin canim ne gelirse allhtan hayrlisiyla gelsin..
tebrikler cnm hamile oldyğunun haberlerini de böyle müjdeli vermek nasip olur bir an önce inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Belki yine ikiz olur kuzummmmm:)
yesilinci
Bilmiytumki bitanemm insaalh cunku dusunuyrum 6 7aydr ugrasiyrum 5aydirda 26 kilo vrrdim 1tane olcak e cocuk yalniz kalmasin diye tekrar basa sarcaz o yuzden allh ne verrisr hayrlisini versin..
Çok şükür Allah bir an önce evladına kavuştursun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?