Yarin idrarla bida bakcam sonrada pazartesi beraber ogreneriz sonucumuzuuuu
canım lütfen sonuçlarını yaz da biz de bilelim hele ki güzel olursa biz de umutlanırız heyecandan meraktan öleceğim sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin idrarla bida bakcam sonrada pazartesi beraber ogreneriz sonucumuzuuuu
canım lütfen sonuçlarını yaz da biz de bilelim hele ki güzel olursa biz de umutlanırız heyecandan meraktan öleceğim sanki
Ya 10 gun oldu artik bnim hala goguslerim cok fena agrio halbuki herkes 2 3 gun normale donduklerini soluyo bnim nie donmedi kiiii
vallahi ben artık herşeyi birbirine karıştırıyorum belirtim var mı varsa gerçek mi ilaçlardan mı kafam çorba anlayacağın
Aynn kuzu senin kacinci gunun
an itibariyle 8 test 6 sında bekleyebilirsem
Carsamba senindee az kaldiiii bebiss ilk denemen miii
hayır 1dondurulmuş toplam 3 denemem var bu 4.yani
Insss bunda guzel sonuclarrr alirsin tatlimmm allah senin benim ve butun isteyenlere nasip etsin insallah
inş hayatım ne kadar zor bir süreç yaşayan bilir anlar senin belirtin var mı
vallahi ben artık herşeyi birbirine karıştırıyorum belirtim var mı varsa gerçek mi ilaçlardan mı kafam çorba anlayacağın
kızlar bende sizin gibi belirti aramistim cok.beklerken. goguslerdeki hassasyt hamilr kaldgnz an baslio tabi herkeste bir olck die bisey yok.gogus damarlarnz cok belrgnlesmye baslio ama en onemli belirti bence adet sancisna benzer ara ara kasikta sancnn olması.
Benim kasiklarimda.surekli olmayan.batma.tarzi agrilarim ilk gunden beri mevcut ilk gunlerde bel agrilari vardi gectii ve goguslerimde.asiri hassasiyet ve sik idrara cikma bidee bidee akinti renksiz kokusuz hep islak gibiyim baska da bisim yok senin varmi pekiiii
Yok gorusmedik cnm uf bacim yaaa biktim bn sakaryadayim tkizinin yaninda.. kimse bilmiyr ya bizim tup bebk yaptrcagimizi gerci cocugumuz olmayacaginida bilmiyrlar..oyuzden giremdim yarin gelcem istanbula bana bildirim gelmiyr neden acaba..
Slmm ya.o kasikta ki adet olcakmissin gibi bi agri hissi mi yoksa batma gibi miii ve benim goguslerim tedavinin basindan beri cok sert ve agrili;((hic gecmedi ki;(
Kizlar yardimiza ihtiyacimmm var ne olurrr cewp atinn ((( esim biliyrsunuz spermiogram testi yaptrcakti ona gire tese amliyeti olcakmi varmi yokmu diye.. simdi bn sonucu size gondeeicem anliyrsaniz yorrumlayin lutfen suan cok mutsuzumm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sık idrara cıkma bekirtin icin henjz cok erken ama diger belirtilern benmkiyle aynı.özellikle kasklrmda ara ara batma haff bel agrim ve 4.gunden sonra baslyan o renksiz kokusz su gibi akıntı.rahim agzi yumusadgi icin hamilelige hazrldgi icin o gelen sivi belirtisymis yani.insallh guzel sonc alirsn.
een cok adet sancsna benziodu adet sancsi daha uzun suruo ama bu ara ara sanciyodu kisa kisa gelip gidiodu.tatlıbi sancı..