- 1 Ağustos 2014
- 69
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım toplattın mı
Bizim mikrotesemiz olumsuz çıktı, tedavim iptal oldu.
Kızlar tedavi sürecinde folik asit kullandınız mı ? Ben öncesinde almadım kafamı kurcalıyo kötü mü yaptım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 8 temmuzda tedaviye başladım.Ancak doktorum tedavinin ordasında bırakıp tatile gitti.Sonra yumurta toplamamı asistanı yaptı.sonra o da tatile gitti.Başka bir asistanı transferimi yaptı.Allah'a emanet yani:Bahçelievler Tüp Bebek Merkezi.Çok gergin ve moral bozukluğuyla geçti.Yarın test günüm.Kanamam var ve ben aramazsam hastaneden arayan soran yok
Ben nisanda ilk tedavimi oldum o tarihten beride doktorum hic biraktirmadi simdi ikinci tevami oluyorum. Ama cok sikinti yapma bebegin gelisimi icin onemli kendiliginden hamile kalan kimse onceden folik asit kullanmiyoki oyle dusun
yesilinci
O yönden bakılırsa haklısın korktum bian o kadar emek çekiliyo kullansam mı diyenhemşirelere de ulaşmyrm çok dolulr en iyisi beklemek mi
Ben 8 temmuzda tedaviye başladım.Ancak doktorum tedavinin ordasında bırakıp tatile gitti.Sonra yumurta toplamamı asistanı yaptı.sonra o da tatile gitti.Başka bir asistanı transferimi yaptı.Allah'a emanet yani:Bahçelievler Tüp Bebek Merkezi.Çok gergin ve moral bozukluğuyla geçti.Yarın test günüm.Kanamam var ve ben aramazsam hastaneden arayan soran yok
Neden hemsirelerle gorusuyosunki doktorunu ara kullsnsan iyi olur ama tabi buna doktorun karar versin
yesilinci
Dr a o kadar zor ulaşıyorsun ki o kadar para dök... Pzt arıycam baklm görüşebilrsm
Aaayyyy sinir oldum valla yaaaa cep telefonu felan yokmu. Inanin ben doktorumu her aradigimda ulasiyorum eger telefonu acamazsa muhakkak cagrimi gorup doner. Hatta ilk tedavimde gunubirlik ankaraya seminere gitmisti beni aradi yarin ankarada olmam gerek sizi merak ettim iyimisiniz bi sorun yok dimi diye aradi. Simdi bunlari duyunca gercekten cok sasiriyorum ve bana yapilmis gibi sinirleniyorum
yesilinci
Senin Dr iyiymis napalim hayırlısı diycez sonuç pozitif olsunda biran önce başlarım
Insallah bize guzel haberler ver canim benimmmm:)
yesilinci
Adetimden farklı.Sürekli değil.az az ama sancım da oluyor.sanırım yarı testle ne olduğunu anlayacaz.Hiç heyecanım kalmadı.Hastaneler parayı zamanında alma konusunda oldukça titizler.Ancak sonrası tamamen boşvermişlik.
Merhaba arkadaşlar,
Topiği yeni görüyorum hayırlı olsun :)
Biz evleneli 2 yıl oldu ve dokuz aydır korunmuyoruz. İki ay önce doktor kontrolüne başladım yumurtalıklarımda tembellik varmış ilaç kullanıyorum. Geçtiğimiz ay klomen kullandım ama yine olmadı bu ay doktorum yumurtalıkları bukadar yormayalım bu ay ilaç kullanma dedi yani bu ayda umut yok. Ben bu süreçte daha fazla yıpranmak istemiyorum. Eşimin spermlerinde de problem yok tüp bebek düşünsem sizce doğru olurmu? Yani problemi olmayanlarada tüp bebek tedavisi uygulanıyormu? Benim yaşım 31 daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canim kanaman adet kanamasi gibimi akintimi? Sinirimi bozdu doktorunun yaptigi ozele gidip okadar para dokuyosun yaptiklaruna bak!!!!
yesilinci
Merhaba arkadaşlar,
Topiği yeni görüyorum hayırlı olsun :)
Biz evleneli 2 yıl oldu ve dokuz aydır korunmuyoruz. İki ay önce doktor kontrolüne başladım yumurtalıklarımda tembellik varmış ilaç kullanıyorum. Geçtiğimiz ay klomen kullandım ama yine olmadı bu ay doktorum yumurtalıkları bukadar yormayalım bu ay ilaç kullanma dedi yani bu ayda umut yok. Ben bu süreçte daha fazla yıpranmak istemiyorum. Eşimin spermlerinde de problem yok tüp bebek düşünsem sizce doğru olurmu? Yani problemi olmayanlarada tüp bebek tedavisi uygulanıyormu? Benim yaşım 31 daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşlar bugün 6.gün blast transferimin 8.günü sabah idrar testi yaptım malesef negatif pazartesi asıl test günüm ama.... bu defa da olmadı galiba olsa çıkardı demi...
Canim erken daha bekle hic uzulme kan sonucunu bekle cnm