- 3 Nisan 2010
- 16.021
- 5.086
:) ben cok tebrik edemiyorum..akıllı işi degil. tabii allah saglık versin cocugu ile güzel bir ömür gecirsin...
aglaman duygusal bir ataktır...
bebek olmuş. ama maddi manevi çöküntü. bu ailenin maddi durumu iyiymiş anladıgım kadar ile..ne kadar maddi olursa olsun bir saatten sonra harcadıgın emek-vakit-para-manevi hislerin hepsi zulme giriyoor. ilk kendine sonra etrafına...nasıl psikolojidir bu anlamadım...hastalıklı bir fikir illaaa oolacakkk olaacakkk... bana göre degil.
ikiz eger tüpe karar verirsem ve yaşan yırtarım 34 35 e pek bişey kalmadı.. ben ikiz cok istiyorum. gebelik sırasında taşıması zor, erken dogum riski olabiliyor. 2 tane taşıdıgın için sıkışıyorlar içeride ama yapacak bişey yok :) bazen biri digerinden daha gürbüz dogar senin de organlar sıkış tıkış olacak, nefes alman uykun vs. derken cok zorlanacaksın ve konforsuz bir gebelik gecireceksin.
aglaman duygusal bir ataktır...
bebek olmuş. ama maddi manevi çöküntü. bu ailenin maddi durumu iyiymiş anladıgım kadar ile..ne kadar maddi olursa olsun bir saatten sonra harcadıgın emek-vakit-para-manevi hislerin hepsi zulme giriyoor. ilk kendine sonra etrafına...nasıl psikolojidir bu anlamadım...hastalıklı bir fikir illaaa oolacakkk olaacakkk... bana göre degil.
ben
o kadını tebrik etmek lazim yaa cidden o ilcalra nasil dayandi evde ilk ignemi yaparken hungur hungur aglamistim acisindan korktugumdan mı yoksa baska biseydenmi bilmem ama cok dua etmistm bu ignelerden ilaclrdn kurtr beni Allahm die cok sukur ilk seferde tuttuda dualrm kabul oldu.darisi isteyn herkese olsun.cok zorlu bi surec gerckten. maddi manevi sarsiliosun o kadınn olmusmu peki sonunda.
ikiz eger tüpe karar verirsem ve yaşan yırtarım 34 35 e pek bişey kalmadı.. ben ikiz cok istiyorum. gebelik sırasında taşıması zor, erken dogum riski olabiliyor. 2 tane taşıdıgın için sıkışıyorlar içeride ama yapacak bişey yok :) bazen biri digerinden daha gürbüz dogar senin de organlar sıkış tıkış olacak, nefes alman uykun vs. derken cok zorlanacaksın ve konforsuz bir gebelik gecireceksin.
Gunaydin hatunlaarrrrr.... ikiz gebelikler hakkinda ne dusunuyosunuz???? Transferde 2 embriyo olunca sans artiyo aslinda bizde ikizlerimiz olsun cok istiyoruz ama ikisi birden tutarsa gebelik nasil gecer, bebekler icin bi sikinti olurmu aklimi cok kurcaliyo? Ikisinin tutma ihtimalide var sonucta, ikizi cok istemekle birlikte korkularimda var siz ne dusunuyosunuz?
yesilinci