Kuxuuuu ylnis oldu biliorm hmis dglsin annim bn takip ediorum seni ins sende olucaksin ve ben seni burdan tebrik etcem ama nix i kutlmak idtiodum yalnis oldu
Merhaba esının evden götürdükleri ile hastanede verdıgı arasında deger farkı cokmu? Benım esım sımdıye kadar 3 kez yaptırdı ilkinı hastanede dıger ıkısını orda yapamıyorum dıye evden götürdü ama ılkınde 10 mılyon olan deger ıkıncıde 3 mılyon 3.de 1,5 milyon çıktı ürolog belkı bu sebepten olabılır demıstı bu ay tup bebek yapacagız ve bu degerlerdekı farklılık yüzünden mıkroenjeksıyon mu olsun normal tüpbebekmi karar veremiyoruz
Bıraz uzun anlattım ☺️kusura bakma ama çok tedırgınım bu konuda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlar peynir kıvamında döküntüler 2 gün oldu geçti gibi şimdilik bakalım bugün 5.gün amma velakin sabah yatakta sırt üstü dümdüz yatarken aniden hapşurdum sağ kasığımdan bi şey koptu sanki ağlattı beni canımın acısından inşallah bi şey olmamıştır kanama falan yok çok korktum ama(( (şöyle de bir durum var 1 ay önce ameliyat oldum ben çikolata kistinden acaba dikiş yeri mi bilemedim tam laparaskoopi yeriydi)
bende saat 22.00 de çatlatma iğnemi vurdum artık iğneler kolay kısmıymış işin azı bitti çoğu kaldı şu cumartesiyi de atlatalım da ben en çok transferden tırsıyorum sıkışık olup da nasıl tutcaz kendimizi o kadar
Bizim transfer olsun da ben sıkışıklıga razıyım:18: inşallah sperm bulunur da transferimiz olur
İnsallah bebegin seninle kali 9 ay sonrada kucagina alirsin, Sende 12 agustostami sonucu ogreneceksin:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende saat 22.00 de çatlatma iğnemi vurdum artık iğneler kolay kısmıymış işin azı bitti çoğu kaldı şu cumartesiyi de atlatalım da ben en çok transferden tırsıyorum sıkışık olup da nasıl tutcaz kendimizi o kadar
Hihihihihihu bnde diyrumki kndi kndime anesteziyle uyku modundasin mesane dolu olsa doktora dogru iseriz hahahahah koptum yaaa tobeeeee. Iyimis ozamn :))
Sonucu 11 ağustos ta alcakmışım senin nie 12 acaba??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım can yakan bi süreç değil, sadece bebeğine kavuşmak istediğin için zaman çabucak geçsin istiyorsun yani benim yumurta takibinde ara ara kaşık ağrıların oldu, yumurta toplamadan birşey Anlamıyorsun zaten anestezi aldığım için çıktığımda 1 saat agrim oldu sonra iyiydim kahvaltı ya ve pazara gittim hatta, transferde çok kısa zaten jinekolojik muayene gibi
hakkımızda hayırlısı inşallah canım bebişe kavuşmak için mecbur katlancaz herbirşeye
Kızlar bana daha Salı günü transfer yapıldı. 5. gün embriyosu.
Sigara kullandığım için (yeni bıraktım) tutmayacak diye çok korkuyorum, 12. günü beklemek ne kadar zormuş. Gece bile düzgün uyuyamıyorum. Allahım yardım etsin hepimize
Evet, bence en zoru kan tahlili yaptirdigimiz gün, negatif olursa ne yaparım bilmiyorum
Kızlar bana daha Salı günü transfer yapıldı. 5. gün embriyosu.
Sigara kullandığım için (yeni bıraktım) tutmayacak diye çok korkuyorum, 12. günü beklemek ne kadar zormuş. Gece bile düzgün uyuyamıyorum. Allahım yardım etsin hepimize
Evet, bence en zoru kan tahlili yaptirdigimiz gün, negatif olursa ne yaparım bilmiyorum
canım ya ben de sigara kullanıyorum bir de bununla uğraşmak deli ediyor beni
merhabalar yazılanları uzun süredir takip ediyorum benim de transfer günü dahil 7.günüm bugün beklemek değilde ya negatif olursa düşüncesi bitriyor beni hiçbirşey de hissetmiyorum hisseden belirti gören arkadaşlar var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?