allah çok büyük ve bizim için en doğru olanı biliyor ve veriyor.
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
dün hcg 225 bugün hcg 336 . telefonum kayboldu yazamadım dün.
haftaya cuma kese göreceğiz. inşallah sonraki haftada kalp atışı.
allah hakkımda hayırlısını versin 24 yaşında erkek kardeşimi 3 ay önce kaybettim kahroldum şimdi bununla seviniyor avunuyorum.
inşallah allahın izniyle herşey yolunda gider allah tüm ,isteyenlere nasip eder inşallah şoktayım dünden beri
Merhaba bırsey soracagım 2 mılyon sperm değerıyle mikroenjeksıyonmu yoksa normal tup bebekmı yapacaksınız sız bızdede sperm azlığı sorunu var regl olmayı beklıyorum bu ay tup bebek yaptıracagız ancak hala karar veremedık
Bu arada bırkac gündür tatılde oldugum ıcın forumu okuyamadım olumsuz sonuc alan tüm arkadaslar çok ama çok gecmış olsun Allahım hepımıze hayırlı saglıklı sıhhatlı bebeklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsın ınsallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar bgn transferimin 7.günü sabah akşam crinone jel gece yatarken de progestan kapsül kullanıyorum neyse sabah ilk kalktığımda wcye gittiğimde bişey yoktu biraz önce gittiğimde ise peçeteye artık progestan kapsulün kalanımı yoksa crinone jelinki mi bilemedim kahverengi olarak geldi çok korkuyoruuum bu defada mı olmadı yoksa... pazartesi test günüm
Ne biliym insan araştırdıkça işin içinden çıkamıyo açıkçası alaj razı oşsn tekrar gerçktrn sizde duamdasınoz inşşş bende aktara gittim keçiboynuzu zamanı olmadğı için havuç kürü yağıyorm eşime inş onlar şifa olur ama eşime hap olark bi vitamin falan kullanmıyorm eğer oyle herkesin bildği kullandığı vitamn varsa bemde eşime temin etmek isterim
arkadaşlar bgn transferimin 7.günü sabah akşam crinone jel gece yatarken de progestan kapsül kullanıyorum neyse sabah ilk kalktığımda wcye gittiğimde bişey yoktu biraz önce gittiğimde ise peçeteye artık progestan kapsulün kalanımı yoksa crinone jelinki mi bilemedim kahverengi olarak geldi çok korkuyoruuum bu defada mı olmadı yoksa... pazartesi test günüm
Hayirli olsun canimmm cokk sevindim adina)allah butun isteye lere nasip etsin insallahhh
Merhaba bırsey soracagım 2 mılyon sperm değerıyle mikroenjeksıyonmu yoksa normal tup bebekmı yapacaksınız sız bızdede sperm azlığı sorunu var regl olmayı beklıyorum bu ay tup bebek yaptıracagız ancak hala karar veremedık
Bu arada bırkac gündür tatılde oldugum ıcın forumu okuyamadım olumsuz sonuc alan tüm arkadaslar çok ama çok gecmış olsun Allahım hepımıze hayırlı saglıklı sıhhatlı bebeklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsın ınsallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canimmm korkma.yerlesme kanamasiii da olabilir kullndigin ilctanda yapmis olbilir hemen doktorunu ara panik yapma.. ama 7.gun 6.gunden kalma akintiyla birlikte knmiydi tutunma asmasinin son gunu snairim cnm dok.tr neddii
GUNAYDINNN HATUNLARRRR:)
yesilinci
Canım üzme kendini, insallah bebegin yerleştiği içindir lekelenmen, benimde transferin dundu duaların hem kendime hem de isteyen herkese inşallah güzel sonuçlar aliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyle kanlı değildi canım normalde sabah kalktığımda jelin ve kapsülün kalanı beyaz geri gelir zaten ama hic böyle olmamıştı bgnku bariz kahverengiydi korktum ben de ama şimdi gelen giden yok bidaha olursa ozaman aricam doktorumu
Heee korkma cnmm bnmmm ozamnnnnn pbb diye bir armafasinda ole olmustu yazdi ole seyler olirsa korkmayinn bole dokuntuler lekelnmeler.normalmis icindeki pslik bakteriyel bir durum varsa onuda temiLeyebilir sikinti yapma cnm bnm allhtan hayrlisi..
2007 den beri evliyiz...
tek problem prolaktin yüksek.o da ilaçla düşüyor. regl günlerim cok düzenli, her ay 2 tane olgun yumurta üretiyom catlatıyom ama normal yolla gebiş kalamıyorum.
aşılama dener gibi olduk bir sebebten ötürü vazgectik. kaldı.
ben çok alerjik yapıda biriyim ve hassas bir bunyem var. penisilin ve daha bir çok ilaca alerjim var. ilaçların tüm yan etkilerini en nadir görünenler bile bende nüks ediyor. bu yuzden hep tüpten kaçtım :) ama içimden bir ses bebegin sadece bu yontemle olabilecegini söylüyor...
hani bu yaştan sonra cocuk olmasa da olur diye de düşünmüyor degilim...yaş 34
en başta bebek olacak diye canımı sokaga atamam güdüsü cok fazla. ben hasta, böbrek kalp hastası bir anne olursam cocuga hiç bir fayda saglamam...
yani Allah bana anne olmak için ölürüm güdüsünü az vermiş. allahtan eşimde öle...
tüp için bu doktorun bizi cok ciddi bilgilendirmesi, inandırması ve bir kere de bu işi bitirmesi lazım....
Ah Sağol canım yaa nebilim ilk kez böyle olunca tirstim neyse ptesi belli olur artık :)
evet şnşallah
23:30 bu akşam çatlatma iğnesi,
Ctesi mikrotese ve inşallah yumuş toplama
Bende bu sene tüp bebek düşünüyorum ama merak ettiğim bişey var. işlem sırasında çok can acıması oluyor mu? nasıl işlem yapılıyor. :26:
bende saat 22.00 de çatlatma iğnemi vurdum artık iğneler kolay kısmıymış işin azı bitti çoğu kaldı şu cumartesiyi de atlatalım da ben en çok transferden tırsıyorum sıkışık olup da nasıl tutcaz kendimizi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?