- 6 Haziran 2014
- 492
- 472
ayy cok iyiiymisss. hayirli olsun.evet, aradılar, dokuz tanesi olgun yumurtaymış, yedi tanesi döllenmiş, Allaha şükür iyiyiz yani..
bakalım, cumartesi sanırım tekrar arayıp haber verecekler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy cok iyiiymisss. hayirli olsun.evet, aradılar, dokuz tanesi olgun yumurtaymış, yedi tanesi döllenmiş, Allaha şükür iyiyiz yani..
evet, aradılar, dokuz tanesi olgun yumurtaymış, yedi tanesi döllenmiş, Allaha şükür iyiyiz yani..
Canım inşallah hayırlı olur tedavimiz bende dün ilk iğnemi yaptım cumartesi tekrar kontrol
Canım aynı zamanda öğreneceğiz inşallah, Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin. Ben de bugün başladım çok şükür. Pazar kontrolum var. Sen hangi merkez/dr.dasın?
1 gün arayla başladık ne güzel çok mutlu oldum günü gününe haberleşebiliriz. Canım ben ankarada anatolia tüp bebekteyim pkos problemim var birde tek tüpüm tıkalı çıktı eşimde bir problem yok yok şükür benimde c.tesi kontrolüm var. Sen hangi il de hangi hastanedesin. 1 tane gonal f pen ve 5 kutu cetrotide yazdılar aldım. kısa protokol olcak benim sana hangi protokolü uygulayacaklar. yaş kaç
ben Şişli Memorialdeyim, yaş 28, çok şükür tüm kontrollerim iyi çıktı, eşim azoperm, mikrotese olacak. İlaçlarım şimdi gelmiş eczaneye gidip alacağım, kısa protokol ve en düşük doz uygulanacakmış.:13:
Transferin 7.gunu belirti yok. Yarin 8.gun test yaptrsammi kizlar
Bende bugün son kontrolume gittim
Bu aksam 21.30 da çatlatma iğnemsi olacağım, cumartesi sabahta saat 08.30 da opu var, sanırım korkuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nix sen bilirsin ama bence erken canım ya az kaldı biraz daha bekleyiver annesi (inşallah olur).
öncelikle tedavin hayırlı olsun bebişini kucağına almak için herşeye katlanmaya deymez mi hele de ilk bebeğin olcaksa biraz sabreceğiz kızlar. bende ilk iğneyi dün yaptım yapamam diyordum ama amaç bebiş olunca herşey yapılıyor. İnşallah bebişini alırsın kucağına bugünlerde geçip gidiverir
Ama yarindan sonra heryer tatil malum bayram. Bayramin bitmesini beklemem gerek
nix sen bilirsin ama bence erken canım ya az kaldı biraz daha bekleyiver annesi (inşallah olur).
öncelikle tedavin hayırlı olsun bebişini kucağına almak için herşeye katlanmaya deymez mi hele de ilk bebeğin olcaksa biraz sabreceğiz kızlar. bende ilk iğneyi dün yaptım yapamam diyordum ama amaç bebiş olunca herşey yapılıyor. İnşallah bebişini alırsın kucağına bugünlerde geçip gidiverir
Doğru haklisin bende kendime iğne yapamam diyordum hastanede çalışıyorum hemşireler yapar diye düşünüyordum ama yaptım, çatlatmak ignemide kendim yapıcam hatta, ama yumurta toplama ağrılı olabiliyomus bazen, ameliyathane falan tirsiyorum biraz
tedavi için cetrotide kullanan varmı bunları dolapta mı saklayacağım odada mı anlamadım birde malum havalar sıcak
inşallah sorunsuz geçer sana diyorum ama benimde içimde korkular var ne olacak ne olacak diye düşünüyorum ve o zaman bebişim için bunlar diyorum kendi kendime ve hiçbirşeyi düşünmemeye çalışıyorum sen hangi merkezde yaptırıyorsun
Tup bebek ignlereinin hepsini dolapta sakla canim hepsi soguk zincir ister. Bn hastaneye gtrrurkwn bile buz torbasiyla goturdum igneleri
:) inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur, ben kadıköy florence de yaptiriyorum, aslında Brüksel de yaptiracaktim çalıştığım yerdeki Dr kar florence gönderdi. İyikide gitmisim herkes çok güler yuzlu merkezden memnunum bi sıkıntım yok herkes iyi de iste, hem korkuyorum hem de cumartesi olmak bilmez simdi:) senin ilk denemenmi
:) inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur, ben kadıköy florence de yaptiriyorum, aslında Brüksel de yaptiracaktim çalıştığım yerdeki Dr kar florence gönderdi. İyikide gitmisim herkes çok güler yuzlu merkezden memnunum bi sıkıntım yok herkes iyi de iste, hem korkuyorum hem de cumartesi olmak bilmez simdi:) senin ilk denemenmi