Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memorialda dogum dusunen kimse yok mu :44:
kimse cevap vermicek mi
Merhaba canım bende orada doğum yapmayı planlıyorum ancak daha önce orada doğum yapan kimseye denk gelip aklıma takılanları soramadım doktorum Nur Dokuzeylül ona güveniyorum ama doğum bambaşka hastane politikaları farklı anestezi nasıl? Ben spinal doğum yapmak istiyorum fakat referans alabileceğim kimse yok ya
memorialda dogum dusunen kimse yok mu :44:
kimse cevap vermicek mi
benim dogumuma cok az kaldi ancak fiyatlari bize cok yuksek geldigi icin hastane degistirmeye karar verdik:/
dr.umdan cok memnundum aslinda ama yapacak bisey yok:.(
yeni hastane ve dr arayisindayim o sebeple... memorial hastanesi spinal icin ayrica ucret alior bunu da gozardi etme bence...
hakkinda hayirlisi olsun cnm...
Biliyorum canım ben fiyat aldım özel sigorta olduğu için avantajlı oldum fiyat konusunda ama hala belirsizlik var orada doğum yapan biru ile görüşmedikçe bende vaz geçme aşamasına geliyorum
Kuzenim ve iki arkadaşım bahçelievler medical parkta Emine Ergüle yaptırdı doğumunu hem çok memnun kaldılar hemde hiçbir ağrı sızı çekmediler spinal doğum ve sonrasında hastanede iyi temiz kaliteli odalar geniş ferah tavsiyeederim 21 mayıs benimde kontrolüm var memorial da ondan sonra belki bende kayabilirim medikalparka zira oranın iyi olduğuna tanık oldum burayı bilemiyorumAyrıca fiyatlar arasıda epey fark var...
bir de ozel saglik sigortasi ile size verilen fiyat nekadar acaba?
benm de ozel saglik sigortam var ancak onunla bile bizi cok asan fiyatlar aldik, 8.500 tl gibi...
senin odeyecegin fark nekadar? bir de dogum sonrasinda buna ilave masraflar cikarilarak fiyatin yukseltildigini duydum,
bu da bizi soguttu acikcasi... medipol mega hast.esini dusunuoruz gibi ama hala karar vermedik...
medicalpark ta dogum fiyatlari nedir bilgin var mi?
Buarada bende okudum biryerde bebek bezine bile ekstra diye ücret yazıyorlarmış benide biraz bu durum bulandırdı yazık ya
walla ben de nette okudum, 1500 tl ek fatura odeyenler olmus sok oldum, bukadar da olmaz dedim...
dogum yapcas bi agiz tadiyla yaptirmiorlar, su halimizle hesap kitap yaptiriorlar, ozel hastanelerden biktim resmen hersey para...
Aynen öyle canım ya ek masrafıda ben bi burada duydum ya zaten banada fiyat veririken direk dediler odaya çıktıktan sonra anneye yapılan her müdahale ek masraf olur fiyat sadece doğum oda ve doktor fiyatı diye yani gelicek seruma ağrı kesici ekleyecek hop fark pansuman yapacak fark nekadar ne çıkacak onuda kestiremiyorki insan biri 15 bine anlaşmış çıkarken 18 bin ödedim yazmış bende onu okuyunca şok oldum mesela noluyo ya
Amiin inşallah canımm...devlet hastanelerinde duydugumuz vakalar bizi korkutuyor, ozel hastanelere tesviki arttiriyor,
bu durumu da istedikleri gibi lehlerine ceviriyorlar iste...
hastalara resmen banka gozu ile bakiyorlar... allah hayirli kapilar acsin hepimize ins...