• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Burasi cok sessiz olmus milllet nerelerdesiniz..bugun kizim babaziyla parka gittiler mina cok eglenmis salincaga binmis esim onun vidosunu cekmis ben goreyim diye ayyy kuzum cok mutluydu..onlar yokken bende temizlik yaptim.

Kimseler girmemiş yahu ogleden beri ben 2 gündür pek hamaratim geçen evi temizledim güzelce 2 3 tür çamaşır yıkadım dün ütü yaptim bugunde kızım uyurken kuru fasulye pilav salatami yaptım aksama ceylosa kıymalı ezogelin çorba yaptim tam oturdum uyandi çorba içti parka ciktik pazar gezdik geldik yoğurt mayaladim kızımın üstünü değiştirdim emzirdim şimdi uyutuyorum yoruldum uyusa da yemek yesem sizler Nerelerdesiniz

Burasi cok sessiz olmus milllet nerelerdesiniz..bugun kizim babaziyla parka gittiler mina cok eglenmis salincaga binmis esim onun vidosunu cekmis ben goreyim diye ayyy kuzum cok mutluydu..onlar yokken bende temizlik yaptim.

ya kızlar evi temizledim diyorsunuzda,günlük süpürüp silme benim hiç içime sinmiyor..büyük temizlik yapasım var ama çocuklardan yapamıyorum,hergün bir odayı halletmeye çalışıyorum yarımyamalak..burda kimsem yok,eşim sürekli nöbette napacam bilmiyorum..eşim kadın tut diyor onada ben razı gelmiyorum..çocuklar yine ayak altında olacak,kadının yaptığını takip edemeyeceğim..offf napcam akıl verin..koltuklar,perdeler,mobilyolar sanki toz içindeymiş gibi geliyor..şuan yatakodası ve oğlumun odası,banyo dolabı,duşa kabin kaldı..salonu,mutfağı,oturma odasını hallettim sayılır ama inanın resmen öldüm bunları yaparken..bir yandan yemek yap,bir yandan çocukları doyur,bir yandan onları takip et birbirlerine zarar vermesin diye..çıldıracağım valla:mad::mad:

ya kızlar evi temizledim diyorsunuzda,günlük süpürüp silme benim hiç içime sinmiyor..büyük temizlik yapasım var ama çocuklardan yapamıyorum,hergün bir odayı halletmeye çalışıyorum yarımyamalak..burda kimsem yok,eşim sürekli nöbette napacam bilmiyorum..eşim kadın tut diyor onada ben razı gelmiyorum..çocuklar yine ayak altında olacak,kadının yaptığını takip edemeyeceğim..offf napcam akıl verin..koltuklar,perdeler,mobilyolar sanki toz içindeymiş gibi geliyor..şuan yatakodası ve oğlumun odası,banyo dolabı,duşa kabin kaldı..salonu,mutfağı,oturma odasını hallettim sayılır ama inanın resmen öldüm bunları yaparken..bir yandan yemek yap,bir yandan çocukları doyur,bir yandan onları takip et birbirlerine zarar vermesin diye..çıldıracağım valla:mad::mad:
Canim ya iki cocuklar cok zor oluyor..ben gunluk temizligimi mina uyurken yapiyorum..bide ben kadin cagriyorum kizima annem bakiyor p konudada rahatim.

Canım o içine sinmeme durumunu çok iyi biliyorum hepsini 1 günde bitircem diye uğraşma dıştan içe başla ilk gün perdelerini at makineye camlar açılmışken sil bölüm bölüm sadece bunları yap sonra ne zaman biterse bu iş öbür gün koltukları devir altını sil süper koltukların arkası önüne gelmişken sil kılıfı çıkıyorsa yıka etrafı süpür sil toz al gaza bagladin mi çabuk bitiyo dinlen öbür gün tuvaletleri fa yansıdı sil küçükse lavabo klozet hallet yani böyle grup grup yap tabiki biliyosun dur bende uzun uzun anlattım yani ayrıntılı temizlik çocukla ancak böyle yada kadın tut takip edersin anlatırım iyice çocuklu ev güzel yap diye

Birde bende günlük yapmadım oda oda koltuk altı ayrıntılı toz aldım sildim çıktım bi avize kapı kaldı elin hızlı olursa biter

sevgili anneler biraz geç oldu ama mama sandalyesi almaya karar verdik tavsiyelerinizi bekliyorum memnun kaldığınız ürünler var mı
Biz cok pahalı bir şey almak istemedik zaten bi süre sonra oturmak istemez diye. Katlanabilir, az yer kaplayan ve ucuz istedigimiz için baby2go nun bi ürününü aldik kodu 8417 okarak geçiyor

Biz cok pahalı bir şey almak istemedik zaten bi süre sonra oturmak istemez diye. Katlanabilir, az yer kaplayan ve ucuz istedigimiz için baby2go nun bi ürününü aldik kodu 8417 okarak geçiyor
Canim bende aldim ama kizim hic oturmadi onun icin biz yerde yemek yiyoruz.

sevgili anneler biraz geç oldu ama mama sandalyesi almaya karar verdik tavsiyelerinizi bekliyorum memnun kaldığınız ürünler var mı
http://www.google.com.tr/imgres?img...sXEVJSHBdfWapzRgvgJ&tbm=isch&ved=0CDYQMygGMAY

canım bizimki bundan..olmazsa olmazım benim..inan 4 yıl olacak alalı ama ilk günkü gibi sağlam..özelliklerini söyleyim
yatabiliyor 3 kademe
ayak uzatma yeri ayarlanabiliyor
en önemlisi emniyet kemerini takmasan bile bacak arası koruyucusu var
ister ayakta yedir ister oturarak mama sandalyesi boyu ayarlanabiliyor
2 tane tepsisi var biri çıkıyor
oturacak yeri yıkanıp silinebiliyor
kesinlikle hiçbirşekilde leke tutmuyor

arkasında filesi var oraya ıslak mendil ve mama önlüğünü yada oyuncak koyuyorum

tek kelimeyle süperrrr

Canım bende baby 2 go marka kullanıyorum çok memnunum resmini bulursam ekliyim 6 kademe yukarı aşağı iniyor istersen yerde otur yedir sırtı 3 kademe yatiyo kalkiyo önündeki tepsi 3 kademe ileri geri gidiyo bacak arası korumalı kılıfı çıkıyo silinen cinsten 2 tepsili tekerlekli ilerde tepsiyi komple çıkar masaya yanastir yedir resim ariyim ekliyim bu arada ismini hatırlayamadım tepsi diyip durdum çok komik oldu farkındayım

Canım bende baby 2 go marka kullanıyorum çok memnunum resmini bulursam ekliyim 6 kademe yukarı aşağı iniyor istersen yerde otur yedir sırtı 3 kademe yatiyo kalkiyo önündeki tepsi 3 kademe ileri geri gidiyo bacak arası korumalı kılıfı çıkıyo silinen cinsten 2 tepsili tekerlekli ilerde tepsiyi komple çıkar masaya yanastir yedir resim ariyim ekliyim bu arada ismini hatırlayamadım tepsi diyip durdum çok komik oldu farkındayım
evet oda güzel ama onunda çok çeşiti var.mutlaka bacak arasında kaymaması için koruyucu olandan alsın arkadaş..olmayanlardan bebeğin düşme ihtimali çok yüksek oluyor,bir arkadaşın çocuğu düşmüştü..

20150125_190646.webp

Canim bizimkide kepingiyle ayni. Chicco polly. Cok pahali ama guzel bi ürün. Temizlemesi biraz dert oluyo bana. Belkide tembelligimdendir :) eline bisey verince ekmek falan kilifin aralarina kaciyo. Iki kilifli silinebiliyor ancak kirintilari dikis yerlerinde az da olsa kaliyo. Bugun disarda yemek yerken kizimi ikeanin antilop mama sandalyesine oturttuk. Tek parca walla temizlemesi kolay gibi. Portatif bi urun. Hatta esime bundan da alalim dedim tamam dedi. Bu hafta almayi düşünüyoruz ikeanin antilopundan. Bide ucuz yani 42 tl

Eskiler doğru söylemiş çocuklunun işi yarım olur diye hakkaten öyle çekmeceler gereksiz şeylerle dolmuş tıkmışım yani...:KK49::KK49::KK49:
Ben de hergün bir yeri hallediyorum aksi taktirde yoruluyorum ama misss olmak üzere...
:KK57::KK57::KK57:

Back
X