Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy benim kizimda ayni hareketleri yapiyor...bidw bugun kizim ilk defa desteksiz ayakta baya durdu darasi yurumesine.Ritim duygusu çok fazla eller yukarıda totosunu bile oynatıyor![]()
Kimseler girmemiş yahu ogleden beri ben 2 gündür pek hamaratim geçen evi temizledim güzelce 2 3 tür çamaşır yıkadım dün ütü yaptim bugunde kızım uyurken kuru fasulye pilav salatami yaptım aksama ceylosa kıymalı ezogelin çorba yaptim tam oturdum uyandi çorba içti parka ciktik pazar gezdik geldik yoğurt mayaladim kızımın üstünü değiştirdim emzirdim şimdi uyutuyorum yoruldum uyusa da yemek yesem sizler Nerelerdesiniz
Burasi cok sessiz olmus milllet nerelerdesiniz..bugun kizim babaziyla parka gittiler mina cok eglenmis salincaga binmis esim onun vidosunu cekmis ben goreyim diye ayyy kuzum cok mutluydu..onlar yokken bende temizlik yaptim.
Canim ya iki cocuklar cok zor oluyor..ben gunluk temizligimi mina uyurken yapiyorum..bide ben kadin cagriyorum kizima annem bakiyor p konudada rahatim.ya kızlar evi temizledim diyorsunuzda,günlük süpürüp silme benim hiç içime sinmiyor..büyük temizlik yapasım var ama çocuklardan yapamıyorum,hergün bir odayı halletmeye çalışıyorum yarımyamalak..burda kimsem yok,eşim sürekli nöbette napacam bilmiyorum..eşim kadın tut diyor onada ben razı gelmiyorum..çocuklar yine ayak altında olacak,kadının yaptığını takip edemeyeceğim..offf napcam akıl verin..koltuklar,perdeler,mobilyolar sanki toz içindeymiş gibi geliyor..şuan yatakodası ve oğlumun odası,banyo dolabı,duşa kabin kaldı..salonu,mutfağı,oturma odasını hallettim sayılır ama inanın resmen öldüm bunları yaparken..bir yandan yemek yap,bir yandan çocukları doyur,bir yandan onları takip et birbirlerine zarar vermesin diye..çıldıracağım valla![]()
Canım o içine sinmeme durumunu çok iyi biliyorum hepsini 1 günde bitircem diye uğraşma dıştan içe başla ilk gün perdelerini at makineye camlar açılmışken sil bölüm bölüm sadece bunları yap sonra ne zaman biterse bu iş öbür gün koltukları devir altını sil süper koltukların arkası önüne gelmişken sil kılıfı çıkıyorsa yıka etrafı süpür sil toz al gaza bagladin mi çabuk bitiyo dinlen öbür gün tuvaletleri fa yansıdı sil küçükse lavabo klozet hallet yani böyle grup grup yap tabiki biliyosun dur bende uzun uzun anlattım yani ayrıntılı temizlik çocukla ancak böyle yada kadın tut takip edersin anlatırım iyice çocuklu ev güzel yap diyeya kızlar evi temizledim diyorsunuzda,günlük süpürüp silme benim hiç içime sinmiyor..büyük temizlik yapasım var ama çocuklardan yapamıyorum,hergün bir odayı halletmeye çalışıyorum yarımyamalak..burda kimsem yok,eşim sürekli nöbette napacam bilmiyorum..eşim kadın tut diyor onada ben razı gelmiyorum..çocuklar yine ayak altında olacak,kadının yaptığını takip edemeyeceğim..offf napcam akıl verin..koltuklar,perdeler,mobilyolar sanki toz içindeymiş gibi geliyor..şuan yatakodası ve oğlumun odası,banyo dolabı,duşa kabin kaldı..salonu,mutfağı,oturma odasını hallettim sayılır ama inanın resmen öldüm bunları yaparken..bir yandan yemek yap,bir yandan çocukları doyur,bir yandan onları takip et birbirlerine zarar vermesin diye..çıldıracağım valla![]()
Birde bende günlük yapmadım oda oda koltuk altı ayrıntılı toz aldım sildim çıktım bi avize kapı kaldı elin hızlı olursa biterya kızlar evi temizledim diyorsunuzda,günlük süpürüp silme benim hiç içime sinmiyor..büyük temizlik yapasım var ama çocuklardan yapamıyorum,hergün bir odayı halletmeye çalışıyorum yarımyamalak..burda kimsem yok,eşim sürekli nöbette napacam bilmiyorum..eşim kadın tut diyor onada ben razı gelmiyorum..çocuklar yine ayak altında olacak,kadının yaptığını takip edemeyeceğim..offf napcam akıl verin..koltuklar,perdeler,mobilyolar sanki toz içindeymiş gibi geliyor..şuan yatakodası ve oğlumun odası,banyo dolabı,duşa kabin kaldı..salonu,mutfağı,oturma odasını hallettim sayılır ama inanın resmen öldüm bunları yaparken..bir yandan yemek yap,bir yandan çocukları doyur,bir yandan onları takip et birbirlerine zarar vermesin diye..çıldıracağım valla![]()
Biz cok pahalı bir şey almak istemedik zaten bi süre sonra oturmak istemez diye. Katlanabilir, az yer kaplayan ve ucuz istedigimiz için baby2go nun bi ürününü aldik kodu 8417 okarak geçiyorsevgili anneler biraz geç oldu ama mama sandalyesi almaya karar verdik tavsiyelerinizi bekliyorum memnun kaldığınız ürünler var mı
Canim bende aldim ama kizim hic oturmadi onun icin biz yerde yemek yiyoruz.Biz cok pahalı bir şey almak istemedik zaten bi süre sonra oturmak istemez diye. Katlanabilir, az yer kaplayan ve ucuz istedigimiz için baby2go nun bi ürününü aldik kodu 8417 okarak geçiyor
http://www.google.com.tr/imgres?img...sXEVJSHBdfWapzRgvgJ&tbm=isch&ved=0CDYQMygGMAYsevgili anneler biraz geç oldu ama mama sandalyesi almaya karar verdik tavsiyelerinizi bekliyorum memnun kaldığınız ürünler var mı
Canım bende baby 2 go marka kullanıyorum çok memnunum resmini bulursam ekliyim 6 kademe yukarı aşağı iniyor istersen yerde otur yedir sırtı 3 kademe yatiyo kalkiyo önündeki tepsi 3 kademe ileri geri gidiyo bacak arası korumalı kılıfı çıkıyo silinen cinsten 2 tepsili tekerlekli ilerde tepsiyi komple çıkar masaya yanastir yedir resim ariyim ekliyim bu arada ismini hatırlayamadım tepsi diyip durdum çok komik oldu farkındayımsevgili anneler biraz geç oldu ama mama sandalyesi almaya karar verdik tavsiyelerinizi bekliyorum memnun kaldığınız ürünler var mı
evet oda güzel ama onunda çok çeşiti var.mutlaka bacak arasında kaymaması için koruyucu olandan alsın arkadaş..olmayanlardan bebeğin düşme ihtimali çok yüksek oluyor,bir arkadaşın çocuğu düşmüştü..Canım bende baby 2 go marka kullanıyorum çok memnunum resmini bulursam ekliyim 6 kademe yukarı aşağı iniyor istersen yerde otur yedir sırtı 3 kademe yatiyo kalkiyo önündeki tepsi 3 kademe ileri geri gidiyo bacak arası korumalı kılıfı çıkıyo silinen cinsten 2 tepsili tekerlekli ilerde tepsiyi komple çıkar masaya yanastir yedir resim ariyim ekliyim bu arada ismini hatırlayamadım tepsi diyip durdum çok komik oldu farkındayım