Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaa seymaaa :) kaave iciyorum ben. Sen napiyorsunnnnardanın annesiiii:))) napıyosunuzzz
Car car konusurduk yaw. Ay eskilere gittim yaMesajlara yetişemezdik önceden. Kimseler kalmamış buralarda Nergisim:)
Zerenim aynı bende yanlış topiğe girdim sandimBaşa dönüp acaba yanlis sayfa mi okuyorum dedim. Sanırım eski üyeler gelmiş. Hayirdir ya face deki grup dağıldı heralde
Yoo aslında çok kolay yada biz alıştıkKızlar buranın takibi ne zormuş yaw. Facebook'un Gözünü seveyim
Anladım gh_3516 canimYasak hayal zeren iyiyim kisceler..elifnazda büyüdü yürüme bizde de yok.kknin formatı değişince alışamadım ondan yokum buralarda..
Herhalde çünkü birden bukadar kişi aynı zamanda gelmez..yani çokta rahat paylaşım yapıyoruz..aynende devam edecez inş.Bende başa dönüp baktım heralde face dekiler demiş hadi tipine baskın yapalım burda sohbete başlamışlar biz alıştık buraya zor gelmiyo
kızımı yatağına koyup uyuduğunu görmek hayal gibi geliyorÖncelikle aklına koyduysan hemen başla erteledikçe erteleniyo çünkü. Ben öyle öyle dört ay erteledim ta ki mecbur kalana kadar. O yüzden okuyosan şimdi hemen bu gece uykusu için dene bence. Ben gece için önce emziriyorum sonra yatağına yatırıyorum, emziğini veriyorum, baş ucunda duruyorum, ona bakmıyorum ama o beni görebiliyo. Sürekli kalkıyo tabi her kalkışında yatağından çıkarmadan yatırıyorum tekrar. Bir kere ağladı sadece bu uyku sürecinde o zaman da kucağıma aldım ama yine ayakları yatak hizasında kalacak şekilde kaldırdım ve sakinleştirdim, emziğini verdim geri yatırdım. Ağlasın dursun yapmyorum, oynuyo, kıkırdıyo vs ve izin veriyorum. En önemlisi ama hiç konuşmuyorum, hiç sesimi çıkarmıyorum. Ve bugün yatağına koydum baş ucunda durmadım, odadan çıktım ve iki dakika sonra girdiğimde odaya uyumuştu, inanamadım ve ilk gün bir kere ağlaması dışında hiç bir zorluğu olmadan üç gündür kendi yatağında yatıyor. Bir de aç olmamasına ve gerçekten uykusunun gelmiş olmasına ve çok yorgun olmamasına dikkat et derim.
Umarım herkes bu süreçte başarılı olur :) Sevgiler.
yerim ben onu ya..gittikçe tatları geliyor bu kuzucukların..bu arada biizm 2.dişimiz göründükızlar oğlum başkasına yemek ikram etmeye başladı ama karnı doyunca yoksa pogacadan bir kıymık vermiyor...
Canım ben senin oğlanı daha erken yürür diye düşünmüştüm üç aylıkken yerinde durmuyorduAnladım gh_3516 canimmaşallah kuzuya
![]()
Ama adım atiyoişte yuruyo sayılır haksever
bende ilk yürüyen zeynep saniyodum demekki erken emeklemek pek etkilemiyomus
![]()
Bana teyze teyze teyze dedileeer o hak neymiş canım banada anlat çocuk gelişimi okudum ben lise ama açıktan düz lise mezunuyum normalde .inşallah kötü bişey çıkmaz ilaçla geciverir kistin bende ceylin den önce Polip varmış günübirlik ameliyat olmuştum o bile zor değil artık korkma
BEN ÖYLE çok konuşuyorum ki gece çenem ağrıyor mesela boşa değilmiş demek.
bu ara montessori eğitimine başladım aktivite yapıyoruz mesela
cekirdekaile0506 blogsayfamda resimelri ile paylaştım oobleck yaptık çok eğlendi çok sevdi
yeni akvititeler arıyorum şimdi bizim aylara uygun var ise bildiğiniz söylesenize :)
İyi akşamlar kızlar, bebeği hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. Evet buraya face den sonra uğrayamadım ama face herkese açıkdı. Hepinize kapımız açık ve tabiki hatırlıyoruz sizleri. Haksever senin ilk profil fotonu, hamileyken sürekli gezmeni :) bir de buarada takip zor oluyordu ama olsun napalım yani burası ilk gözağrım benim
Aynen biz faceye alismisiz burasi zor geldi acikcasi banada fazla yazamadm ayse faceye gel bura sarmadi beni:)post bile acamadim :)
Face de geliyorum çilekkızılım :) şimdi arkadaşlar bir pişt diyip çıktınız demesinler. Halbuki anılarımız var bizim burda, yaşanmışlık var. Yalnız belli ki kendi topiğimizde sığıntı olcaz