Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bugun duphalac verdim sabah yapti cok sukur bu seferde felaket civikti bi tutturamadik kaka kivami :) 7. dis mi geliyor anlamadimİlaydanın kabızlık durumu nasıl oldu canım
Valla uyku akıyor gözümden kv bizde ona bırakıp uyumayı düşünüyorum. Belki defne uyusaydı kv olmasaydı hani burda olur muyum bilmem :)))Ammannn alıntıda yapılmıyor yaayse Şule pınar nasılsa bizim bebeler uyumuyor. Sohbetin dibine Vurak bari ya :) Şule bitti gecti sünnet Allah damatligini göstersin inşallah.
Bi okuuSorma kız nazar herhalde hay söyleyen dilimi
Geçmiş olsun canımcanim bugun duphalac verdim sabah yapti cok sukur bu seferde felaket civikti bi tutturamadik kaka kivami :) 7. dis mi geliyor anlamadim
Ah kuzum ya şaştık kaldık bunların totosuyla. Defne de pişik oldu hemde tek kakada, içim acıyorcanim bugun duphalac verdim sabah yapti cok sukur bu seferde felaket civikti bi tutturamadik kaka kivami :) 7. dis mi geliyor anlamadim
Pardon canım senden alıntı yapmışım çok değişmiş burasıValla uyku akıyor gözümden kv bizde ona bırakıp uyumayı düşünüyorum. Belki defne uyusaydı kv olmasaydı hani burda olur muyum bilmem :)))
Şuan hatim indirsem bu gözler kapanmaz :)Bi okuyup ufleyelim bari yazık kuzuya
cok zorlaniyorlar dimi cok uzuluyorum hallerine ilosunda kipkirmiziydi sudokrem surdum hemen bakalim artikAh kuzum ya şaştık kaldık bunların totosuyla. Defne de pişik oldu hemde tek kakada, içim acıyor
beklediğimden iyiydi aslında biraz korkmuştu ama yaaaCok agladi mi anestezi sonrasi
Bizde de aynı durum Var.kantoron sürüyorum bezi bi daha açtığımda baya geçmiş oluyorAh kuzum ya şaştık kaldık bunların totosuyla. Defne de pişik oldu hemde tek kakada, içim acıyor
Toprak'ta akşamüstü aynı saatlerde uyudu. şu an oyun oynuyor. Üst katta tadilat var bizim, sesten gündüz evde durulmuyor.pişik bepanthol olmazsa başlıyo bizde ayşecim az kortizonlu krem kullan bikaçgün çok kötüyse biz hipokort kullandık 3-4 günde geçti
ırmak 630 8 arası saçma sapan biuyku yaptğı için uyumuyo şuan yine delircem
Tiramisu yemeye dalmışım napionuz kızlar :))