• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

yarın kayınvaldem gelicek kadın doguma gidicem bakalım ne dicek ama ben baya feci şekilde mantar oldum sanırım off kasıkalrımda batıyo sürekli tuvaletim var gb bide 3 aydır geçti 4. ay adet olmadım :KK43:( 2-3 hafta oldu test yapalı yok bişey zaten kendimizce korunuyoruz olmaz herelde hamişle degilimdir ne bilim bi herşey netleşse iyi olcak kafam karman çorman
Kaşıntı varmi hakseverim mantarda çok kaşıntı olur cunku:KK16:

biri varya canım:KK59: kırk yılda bir gelip sen şunu yapıyosun sen bunu yanlış yapıyosun diyip diyip giden biri :KK59:muhabbete katılmadıgı gb eleştirmeyi kendine görev edinen biri :KK11: hep bana sarıyodu yok iyi anne degilim gb :63:kendimi burda anlatıp rahatlıyo olamam mı :KK12:yaşadıgımın binde birini yazmadım belkide çok şükür 11 ay sonra ben biraz nefes alabiliyorum herkezin cocugu bir degil kimse kimsenin ne yaşadıgını bilmiyo ama kılavyeden atıp tutması kolay yapıcı değil yıkıcı olmaya çalışıyo bazıları yine gelip birine laf ettide tutamamdım kendimi kendime yapılınca sabır deyip deyip geçtim çogu zman onun yüzünden buraya yazmadım sıkıntımı şuan aklı selimim de başkasına yazınca rahatsız oldum isim vermeden sinirimi söyledim :) daha yaparsa o kişi resmen söylücem haksızlıga gelemiyorumda :D ya uslubunu düzeltsin yada bize karışmasın muhabbetimizin içinde değil vazife edinmesin kendine sorunlarımızı :KK66:

kimi kasdettiğimi anladın sanırım :) evet akıl vermesin kimse sadece yardımcı olmak isteyenlerin samimiyetine inanıyorum bazıılarının sadece kınayıp eleştirmek için söylemesine gerek yok
Kızma yaw sen..:KK60:ne sıkıntın varsa Paylaş..kimse kimseye yazma demez.isteyen okur yorum yapar tabi kırmadan isteyen yorum yapmaz:KK31:valla ben yazani seviyorum sıkilmiyorumda:KK33:bi fikrim çarşafa yazıyorum..paylaşım güzel oluyo..herkes nası isterse

Öyle giydirir besler herkes kendine dorudur.fikrini paylaşırsin ama yumuşak bi dille:KK52:

meraba canım ben tütüyü kendim yaptım evet maliyeti 50tl tutu en iyi kalitelilerinden aldım badisini tülünü çorabını ben değişik yaptım herkez aynı yapıyo ben askıyla değişiklik kattım Eki Görüntüle 1373649 Eki Görüntüle 1373650 Eki Görüntüle 1373651

hatta bir arkadaşım çok begendi onun kızınada yaptım sipariş verdi sanırım tütü işine girebilirim :)))
çarşıda inan 45tlye bile tütü takımalrı var ama asla giydirilcek şeyler değil iki tül takmışlar popo gözükcek ben çok sık yaptım ve kısa yaptım gerçek balerin tütüsü gb emeklerken poposunu yiyesim geldi :) badisinide cıtcıtlılardan değil dar kesim likralı badi aldım tam oturdu güzel durdu askısıda tam uydu corapları dantel ayakkabısıda waikikiden almıştım vardı cuk oturdu kırmızı beyaz puantiye li oldu önüne bişeyler işlesemmi dedim ama bence böyle cok hoş değişik oldu keçelerim var ama bakalım belki işlerim
Masallah zeynebeee ben cok begendim zeynebede cok yakismis ellerine saglik..

kızlar emir mete hasta şuan. ateşimiz dün akşam düştü. hala az az ateş düşürücü veriyorum. burnumuz son saghada akıyor, geceleri özellikle öksürüğümüz var. bir gece 01'den 06'a kadar aciltdeydik. cumartesi geces. şimdide iştah yok. halsiziz uyku istiyor hep ama uyuyamıyor. ara sıra şuruplardan sonra birde çekyata tutunup kalkıyo. keyfi yerine gelince. acilde yattığımız gece kusmamızda oldu. mikrop falan ıkmadı ama neden bilmiyorum. kusmayı çabuk atlattık. şimdide ara ara huysuz. dişimiz yok. gelmesinde zaten. şu cumayı bi geçirsek. biz böyleyiz işte.

Çoook geçmiş olsun, aman ne zordur sana da kolay gelsin. Benim bebe de bugün yataktan düştü oooff mecburi uyku eğitimi başladı yani, ama tepki göstermedi allahtan hemencecik uyudu yatağında, gece de öyle olur umarım. ay bizim yatak da pek yüksekti koşa koşa gittim yanına çok ağladı. hoof pek korktum. doktora gittik gitmişken kontrol etti kilo boy falan 11,5 kilo olmuş 74 santim boyu. kilo çok fazla ama ekmek falan da yemiyo. ama az biraz daha dikkat etmem lazımmış nasıl olcaksa. sıralamaya başladı ama toparlar bence umarım, bakalım.

neyse o değil de uyku eğitimi düşünen arkadaşlar sandığınızdan daha kolay olabilir diye yazıyorum. bir nevi cesaretlendirme için. belki de hemen uyur sizin bebeler de bi denemekte fayda var. gelişmeleri yazarım yine. selamlar sevgiler.

selinceylin ben de parti sepeti dükkanını gördüm, nasıl fiyatları iyi mi, ben de konyaaltı cd. deki mağazaya bakmıştım, almak istediklerim yaklaşık 100 tl filan tutuyordu hesaplayınca. pastası da var, kıyafeti var, baya 400 tl yi gözden çıkarmak lazım.
Canım ben masa örtüsü tabak bardak plastik kaşık çatal 12 li folyo balon helyumla siscek bunları aldım 60 tl tuttu balon aldım marketlerden mum aldım konyaalti bazıları daha ucuz bazıları daha pahali netten bakıp uygun olanı secebilirsin

biri varya canım:KK59: kırk yılda bir gelip sen şunu yapıyosun sen bunu yanlış yapıyosun diyip diyip giden biri :KK59:muhabbete katılmadıgı gb eleştirmeyi kendine görev edinen biri :KK11: hep bana sarıyodu yok iyi anne degilim gb :63:kendimi burda anlatıp rahatlıyo olamam mı :KK12:yaşadıgımın binde birini yazmadım belkide çok şükür 11 ay sonra ben biraz nefes alabiliyorum herkezin cocugu bir degil kimse kimsenin ne yaşadıgını bilmiyo ama kılavyeden atıp tutması kolay yapıcı değil yıkıcı olmaya çalışıyo bazıları yine gelip birine laf ettide tutamamdım kendimi kendime yapılınca sabır deyip deyip geçtim çogu zman onun yüzünden buraya yazmadım sıkıntımı şuan aklı selimim de başkasına yazınca rahatsız oldum isim vermeden sinirimi söyledim :) daha yaparsa o kişi resmen söylücem haksızlıga gelemiyorumda :D ya uslubunu düzeltsin yada bize karışmasın muhabbetimizin içinde değil vazife edinmesin kendine sorunlarımızı :KK66:
Haaa tamam anladım şimdi ben özel hayatta birine sinirlendin sandım boşver yoksay

kimi kasdettiğimi anladın sanırım :) evet akıl vermesin kimse sadece yardımcı olmak isteyenlerin samimiyetine inanıyorum bazıılarının sadece kınayıp eleştirmek için söylemesine gerek yok

Boşver yoksay özel hayatta biri sandım anladım yoksa boşver canım takma

Kızma yaw sen..:KK60:ne sıkıntın varsa Paylaş..kimse kimseye yazma demez.isteyen okur yorum yapar tabi kırmadan isteyen yorum yapmaz:KK31:valla ben yazani seviyorum sıkilmiyorumda:KK33:bi fikrim çarşafa yazıyorum..paylaşım güzel oluyo..herkes nası isterse

Öyle giydirir besler herkes kendine dorudur.fikrini paylaşırsin ama yumuşak bi dille:KK52:
Ne carsafi yaw:KK57:bu tel ne saçma yazıp gönderiyo:KK48:

Çoook geçmiş olsun, aman ne zordur sana da kolay gelsin. Benim bebe de bugün yataktan düştü oooff mecburi uyku eğitimi başladı yani, ama tepki göstermedi allahtan hemencecik uyudu yatağında, gece de öyle olur umarım. ay bizim yatak da pek yüksekti koşa koşa gittim yanına çok ağladı. hoof pek korktum. doktora gittik gitmişken kontrol etti kilo boy falan 11,5 kilo olmuş 74 santim boyu. kilo çok fazla ama ekmek falan da yemiyo. ama az biraz daha dikkat etmem lazımmış nasıl olcaksa. sıralamaya başladı ama toparlar bence umarım, bakalım.

neyse o değil de uyku eğitimi düşünen arkadaşlar sandığınızdan daha kolay olabilir diye yazıyorum. bir nevi cesaretlendirme için. belki de hemen uyur sizin bebeler de bi denemekte fayda var. gelişmeleri yazarım yine. selamlar sevgiler.
Gecmis olsun canim..kizim hastaydi diye bizde cumartesi gunu doktora gitmistik benim kiziminda kilosu 11,5 Boyu 76 bizim doktor kilosu icin bisey demedi bende fazla ekmek vermiyorum...

Merhaba anneler malum okullar kapanmak uzere notuydu sinaviydi evrakiydi derken o kaar yogunum ki yaa cok bunaldim kizim desteksiz ayakta durabiliuor ve bugun ilk adimini atti ama soyle bi sorum var anneler kizim kafasini vuruyor yani gidiyo mesela duvara tak vuruyo bilerek normal mi telas yapmaya baskiyorum artik

Bu kac gundur kizim hasta oldugu icin kizim dogru duzgun agzina bisey almadi...buyuk ihtimalle kilo vermis..kiyamam kuzuma..bu.tatli bebisler hicbir zaman hasta olmazsinlar..
3 günde çok vermemiştir taube.biraz verse bile kilosuu çok iyi maşallah:KK16:

Merhaba anneler malum okullar kapanmak uzere notuydu sinaviydi evrakiydi derken o kaar yogunum ki yaa cok bunaldim kizim desteksiz ayakta durabiliuor ve bugun ilk adimini atti ama soyle bi sorum var anneler kizim kafasini vuruyor yani gidiyo mesela duvara tak vuruyo bilerek normal mi telas yapmaya baskiyorum artik
Gozunaydin ilk adımlar başlamış.

Oglumda 3 haftadır ne yuruyo baya evi dolaşıyor ama hiç öyle bi sorun yaşamadık.bilerek Yapmazkı bence dengesini kaybediyor olmasın:KK64:

Mesala ben hep çok düşer morarir heryeri Kanar diye duyuyodum ilk adımlar başlayınca şükür bizde hiç öyle olmadi
i:KK22:sadece bazen poposu üstüne düşüyo..ama hiç ağlamaz tekrar hemen kalkiyo...:KK16:

yasakhayal ben konuyu anladımı zannediyorum
bebeyini rahat buyutenler senin gibi benim gibi burdaki birçok arkadaşgibi zor buyutenleri anlamıyor etrafımda çok var oyuncak bebekle oynargibi çocuk buyuten bebeklerindede bir sorun olmayınca buraya girip bizi uzaylı gibi görüp yorum yazıyorlar

Bu kac gundur kizim hasta oldugu icin kizim dogru duzgun agzina bisey almadi...buyuk ihtimalle kilo vermis..kiyamam kuzuma..bu.tatli bebisler hicbir zaman hasta olmazsinlar..
taube çok geçmiş olsun üzülme okadar birkaç günden bişey olmaz geçmiş sayfalarda yazıcaktım oglum uyanınca yazamadım

Back
X