- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
benim bildiğim yok hiç duymadım burda ama eşim şimdi orda iki gün kalcak iş için![]()
hayırdır ?
Doktor soracaktım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bildiğim yok hiç duymadım burda ama eşim şimdi orda iki gün kalcak iş için![]()
hayırdır ?
Doktor soracaktımKontrollere Elazığa gitmeyi düşünüyorum da
![]()
ya aslında eşimde hastaneye gidiyor orda ama bizimkinin gittiği devlet hastanesidir işleri orda oluyor genelde çünkü
birde bir erkek olarak ne kadar kadın doğum uzmanından bilgisi olur bilemiyorum tabi
bingöl elazığ arası kaç saat ?
Normal bir doktor olsa rica ederdik girer muayene filan olurduİlgilimi filan bilgi verirdi
İki saat kadar sanırım :26::26::26: Ya elazığa ya da diyarbakıra gidebilirim.Diyarbakır yolu çok bozuk o yüzden Elazığa gideyim diyorum :26::26::26: KK da önermişler bir kaç doktor onlardan seçeyim artık![]()
off şu doğum iznine artık ben de bakar oldum ama bir çalışmaya başlasaydım hayırlısıyla:)) bu arada artık resmen çok çişe gidiyorum yaa dün artık selpakla silmekten şeyim kurudu :))) ayakta dolaşınca hemen geliyor tuvaletim ama yatınca birşey yok daha şimdiden böyleyse 1 ay sonra noluruz acep?
off şu doğum iznine artık ben de bakar oldum ama bir çalışmaya başlasaydım hayırlısıyla:)) bu arada artık resmen çok çişe gidiyorum yaa dün artık selpakla silmekten şeyim kurudu :))) ayakta dolaşınca hemen geliyor tuvaletim ama yatınca birşey yok daha şimdiden böyleyse 1 ay sonra noluruz acep?
bingölde yokmu içine sinen bir hastane yada doktor ?
Aaa antalyada misin ben konyaaltindayim aslen izmirliyim ama esim burali.Benim dr mehmet simsek.Hastane konusundada memorial a kara verdik dr u oraya götürcez :) sejin dr hastane olayi nasil karar verdinmi ? Allahtan kurutma makinem var burda ciddi nem var zor kuruyor camasirlar ama ogluma kurutma teli aldim onun camasirlarini güneste kurutcam
günydın kızlar..cuma günü kontrolüm vardı, kızımın kilosu 1.207 gr. olmuş, boyu da 40 cm'e yakın..gayet iyi dedi doktorumuz..
yalnız şöyle bi sıkıntımız var. kalçamdaki ağrı çok şiddetli belime bacağımın alt kısımlarına vuruyor, otururken hiçbir şey yok; ama ayağa kalktığımda , yatakta dönerken yani sol kalçamı her kullandığımda çok fena oluyorum.. yürürken de bildiğiniz topalım artık
doktorum bu kadarının normal olmadığını bi fizik tedavi doktoruna görünmem gerektiğini söyledi..eğer fizik tedavi doktoru her şey yolunda derse böyle devam edecekmişiz, ama normal demezse erken doğurtmak zorunda kalacaklarmış beni..eğer düşündüğüm gibi omuriliğe baskı yapıyorsa ennnn fazla 36 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi doktorum
aranızda ben gibi olan var mı kızlar? tanıdıklarım da bir şey olmaz gitme fizik tedaviye dedi, herkesin olur öyle dedi...
Ateş ölçer almam şart benim ben anlamam zaten ateşli mi değil miSenin kullandığın bir marka varmı...Braun önerilmiş çoğu yerde ama bilemedim
Yer sıkıntın olursun vakumlu hurçlarda çok pratik oluyor jackim aklında bulunsun. Bende bugünlerde bunu düşünüyorum park yatak alıcaz tamam ama elbiselere nasıl çözüm bulsam bilemedim ya ben ne alsam acaba :26::26::26::26:
kizlar ben de dogum cantasi hazirlama durumlarina bakiyorum, nette soyle bi liste gordum bakin isterseniz![]()
Doğum Çantasında Neler Olmalı
bence çok fazla gereksiz şey var o listede 3 gecelik bir 3 atlet 3 sütyen niyeki 1 haftamı kalıncak hastanede ? herşey çok fazla abartı bence
diş fırçası denmiş allah aşkına hangi kadın o arğısıyla dişini fırçalaybilir
bebek şampuanını napcaklarmış onada şaşırıdm bebeği yıkayacak kadar fazla kalınmayacak hastanede
vede bebek 3-5 gün kadr yıkanmamalı çünkü doğduğunda dışındaki verniks tabaka bebeği hastalıklardan koruyor o yüzden doktorlar bile yıkanmamsını tavsiye ediyor
kronikim evet onlarda kullanışlı...zaten evde olmasaydı normalinden ondan alacaktım....
bak biz de mobilya şifonyer batık.....ama en dandigi 300 tl ve kullanışlı değil...iyisi 500-600 değişiyo....şimdilik idare edelim dedik.eger bu dolabı boşaltamasaydım bizim şifonyeri boşaltacaktım....
bence sen de plastik şifonyerden kullan sımdılık çözüm bulamazsan başka...sonra oda yaparız inşallah minnoslarımıza
![]()
bence çok fazla gereksiz şey var o listede 3 gecelik bir 3 atlet 3 sütyen niyeki 1 haftamı kalıncak hastanede ? herşey çok fazla abartı bence
bebek şampuanını napcaklarmış onada şaşırıdm bebeği yıkayacak kadar fazla kalınmayacak hastanede
vede bebek 3-5 gün kadr yıkanmamalı çünkü doğduğunda dışındaki verniks tabaka bebeği hastalıklardan koruyor o yüzden doktorlar bile yıkanmamsını tavsiye ediyor
aynen tatlım sanki yazılmışta yazılmışEn iyisinini yapmışın jackim.Rahat rahat koyarsın eşyalarını şimdi![]()
Bana da abartılı geldi liste.![]()
öyle çok ağrı oluyor mu ki bbilimim, normal doğum dikişli olursa olur aslında ağrı o bölgede,benim annem dikişin olduğu yere oturamamış bir süre. sezeryan zaten bildiğin kesmeli biçmeli ameliyat. ufff antibiyotik, ağrı kesici filan da veriyorlar mıdır ki ameliyattan sonra...ben ilaca milaca gıcık kaparım da:)
liste konusunda da herkes kendini bilir, ne kullanıp ne kullanmayacağını, mesela ben çok terlerim, bana 3 atlet de az gelir. ama 1 gecelik 1 de pijama götürücem.içimin atletini değiştiririm terlersem. ekstrem bir durum olursa da ev yakın zaten, evden getirirler. diş fırçası da dediğin gibi lazım olmayabilir öyle çok etler kebaplar yiyemicez zaten:) sulu şeyler yeniliyor herhalde daha çok.ama yine de hafif bir şey olduğu için ben alırım yanıma. makyaj malzemesi de yanıma alırım ama resim çekilirken makyaj yaparım, sonra da hemen silerim ben:) hamile oldum olalı makyajdan tiksinir oldum nedense...
bebeğin tenindeki verniks tabakası çok öenliymiş, artık sadece siliniyormuş bebek, yıkanmıyor ilk günler. bu yüzden hiç mi hiç gerek yok bebek şampuanına filan.
ya canım bendeki listede de bebek tarağı-fırçası yazıyor da annemle eşim koptular gülmekten, bebeğin öyle taranacak saçı mı olur diye:)
aynende öyle
ben bebek tarağı fırçası falan hiç almadım oğlumda ne bilieyim ihtiyaç gibi gelmiyor bana
bebeğin başında konak olabiliyor konak deniyor böyle kepek gibi bişi oğlumda pek olmadı benim
ama olursada bizim burda tahta tarakla tarar banyo yaptırırlar o zaman geçer zaten o konak
bebek tarağını almadım ben yani
ben aldım bbilimim ama bizim burda da önce yumuşasın diye zeytinyağı sürerler,biraz bekletip yıkarlar bebişi...geçer....ama ben aldım işte![]()