• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

hoşgeldinde canım hayırdır noldu hafta sonu?

Kontrolde ortaya cikti tesadufen, dogum baslamis nerdeyse.
Normalde 3,5cm olmasi gereken derinlik 1cm kalmis ve rahim acilmis.
Bebek cikmak uzereymis.
Acil ameliyata aldilar beni. Rahimi diktiler.
Aslinda gecen hafta sancim olmustu ama benim aklima bir sey gelmemisti tabi :26:

Kontrolde ortaya cikti tesadufen, dogum baslamis nerdeyse.
Normalde 3,5cm olmasi gereken derinlik 1cm kalmis ve rahim acilmis.
Bebek cikmak uzereymis.
Acil ameliyata aldilar beni. Rahimi diktiler.
Aslinda gecen hafta sancim olmustu ama benim aklima bir sey gelmemisti tabi :26:

çok çok geçmiş olsun canım
bizim bir tanıdığımızdada vardı bu rahim azı yetmezliği ama onunki gebeliğin ilk haftalarında belliydi bilmiyorum kaçıncı haftada onada dikiş attılar
sonrasında 2 çocuk doğurdu sorunsuz
inş. sende öyle olursun canım

bebeğini zamanında sağ sağlim kucağına alırsın

çok çok geçmiş olsun canım
bizim bir tanıdığımızdada vardı bu rahim azı yetmezliği ama onunki gebeliğin ilk haftalarında belliydi bilmiyorum kaçıncı haftada onada dikiş attılar
sonrasında 2 çocuk doğurdu sorunsuz
inş. sende öyle olursun canım

bebeğini zamanında sağ sağlim kucağına alırsın

Amin insallah
Benim ilk bebegim oldugu icin tesaduf ortaya cikti
Kismetse ileride kardes dusunursek o zaman onlem icin mutlaka yapiyorlarmis bu operasyonu.

selam hanımlar ewet benide aranıza alırsanız çok sewinirim çünkü konuşmaya ve yalnız kalmamaya çok ihtiyacım war panik ataklı bir hamile olarak zaman ilerledikçe korkular endişeler artıyo beni yalnız bırakmazsanız çok sewinirim...:16::16::16:

selam hanımlar ewet benide aranıza alırsanız çok sewinirim çünkü konuşmaya ve yalnız kalmamaya çok ihtiyacım war panik ataklı bir hamile olarak zaman ilerledikçe korkular endişeler artıyo beni yalnız bırakmazsanız çok sewinirim...:16::16::16:

Hoşgeldin :16::16::16::16: Bu saatlerde biraz durgun oluyor burası sabahları daha canlı :34::34::34::34:

Amin insallah
Benim ilk bebegim oldugu icin tesaduf ortaya cikti
Kismetse ileride kardes dusunursek o zaman onlem icin mutlaka yapiyorlarmis bu operasyonu.

çok geçmiş olsun canımm,şanslısınız ki farkedilmiş ve müdahale edilmiş,sana ve bebişe birazcık sabır lazım şimdi,üzmez annesini inşallah

kaçıncı haftandasın tatlım,bebiş kız mı erkek mi

canım 28. haftadayım bebiş erkek rabbim inşaALLAH yavrularımzı kucağımıza almay nasip eder hayırla sağlıkla:nazar: bak birazdan yazıcam canım rabbim büyük bir mucize gönderdi bana dilerim tamamına erdirir.

kızlar ben 8 senelik evliyim ve polikistik over rahatsızlığı yüzden hamile kalamıyodum tüp bebek harici bu 8 sene içinde aklınıza gelen bütün tedavi yöntemleri uygulandı 4 kez hamile kaldım ama en fazla 1 aylıkken hep düşükle sonuçlandı, artık doktor tüp bebek yaptırmamı önerdi ve bir süre dinlenmeye kafamı toplamaya karar verdim çünkü psikolojim çok bozuldu ve ibrahim saraçoğlu hocayla tanıştım derken önce ALLAH sonra onun kürlerinin vesilesiyle bu hamilelğimi öğrendim şükürler olsun... ama hamileliğimin ilk ayından bu güne kadar hep riskli skıntılı zamanlar yaşadım şiddetli kanamalar gördüm hastanede yattm uzun zaman düşük yapmamı bekliyodu artık doktor yani o derece.psikolojim daha bir kötü oldu :14: 7 aydır annemde kalıyorum ewimde kalamıyorum çünkü zaten panik atak hastasıydım daha da kötü oldum ve hergün panik atak nöbetleri geçirir oldum,şükürler olsun ki rabbime bu günleri görmeyi nasip etti ve inşaALLAH bu bebeğime hayırla sağlıkla kavuşur yaşadığım bütün skıntılarımdan kurtulup ewime eşime yavrumla dönerim :14::14::14: dualarınızı eksik etmeyin beni yalnız bırakmayın arkadaşlar.....

Son düzenleme:
kızlar ben 8 senelik evliyim ve polikistik over rahatsızlığı yüznden hamile kalamıyodum tüp bebek harici bu 8 sene içinde aklınıza gelen bütün tedavi yöntemleri uygulandı 4 kez hamile kaldım ama en fazla 1 aylıkken hep düşükle sonuçlandı, artık doktor tüp bebek yaptırmamaı önerdi ve bir süre dinlenmeye kafamı toplamaya karar verdim çünkü psikolojim çok bozuldu ve bu ibrahim saraçoğlu hocayla tanıştım derken önce ALLAH sonra onun kürlerinin versilesiyle bu hamilelğimi öğrendim şükürler olsun... ama hamileliğimin ilk ayından bu güne kadar hep riskli skıntılı zamanlar yaşadım şiddetli kanamalar gördüm hastanede yattm uzun zaman düşük yapmamı bekliyodu artık doktor yani o derece.psikolojim daha bir kötü oldu :14: 7 aydır annemde kalıyorum ewimde kalamıyorum çünkü zaten panik atak hastasıydım daha da kötü oldum ve hergün panik atak nöbetleri geçirir oldum,şükürler olsun ki rabbime bu günleri görmeyi nasip etti ve inşaALLAH bu bebeğime hayırla sağlıkla kavuşur yaşadığım bütün skıntılarımdan kurtulup ewime eşime yavrumla dönerim :14::14::14: dualarınızı eksik etmeyin beni yalnız bırakmayın arkadaşlar.....

kızlar ben 8 senelik evliyim ve polikistik over rahatsızlığı yüznden hamile kalamıyodum tüp bebek harici bu 8 sene içinde aklınıza gelen bütün tedavi yöntemleri uygulandı 4 kez hamile kaldım ama en fazla 1 aylıkken hep düşükle sonuçlandı, artık doktor tüp bebek yaptırmamaı önerdi ve bir süre dinlenmeye kafamı toplamaya karar verdim çünkü psikolojim çok bozuldu ve bu ibrahim saraçoğlu hocayla tanıştım derken önce ALLAH sonra onun kürlerinin versilesiyle bu hamilelğimi öğrendim şükürler olsun... ama hamileliğimin ilk ayından bu güne kadar hep riskli skıntılı zamanlar yaşadım şiddetli kanamalar gördüm hastanede yattm uzun zaman düşük yapmamı bekliyodu artık doktor yani o derece.psikolojim daha bir kötü oldu :14: 7 aydır annemde kalıyorum ewimde kalamıyorum çünkü zaten panik atak hastasıydım daha da kötü oldum ve hergün panik atak nöbetleri geçirir oldum,şükürler olsun ki rabbime bu günleri görmeyi nasip etti ve inşaALLAH bu bebeğime hayırla sağlıkla kavuşur yaşadığım bütün skıntılarımdan kurtulup ewime eşime yavrumla dönerim :14::14::14: dualarınızı eksik etmeyin beni yalnız bırakmayın arkadaşlar.....

tatlım geçer hepsi allah gücünü verir atlatırsın:) bi bakmışsın ki oğlun kocaman olmuş,hatta abi olmuş,:),hayırlı zamanda veriyo allah bebişi ben ona inanıyorum.belki konularınız çok başkadır tam bilmiyorum ama mesela burda haksever diye de bi ark var.o da uzun süren arayışlar tedavilerle kavuşcak inşallah kızına,mucizevi olaylar bu yaşananlar :)

tatlım geçer hepsi allah gücünü verir atlatırsın:) bi bakmışsın ki oğlun kocaman olmuş,hatta abi olmuş,:),hayırlı zamanda veriyo allah bebişi ben ona inanıyorum.belki konularınız çok başkadır tam bilmiyorum ama mesela burda haksever diye de bi ark var.o da uzun süren arayışlar tedavilerle kavuşcak inşallah kızına,mucizevi olaylar bu yaşananlar :)

ewetcnm haklısın....şükürler olsun rabbim herşeyin hayırlısnı nasip etsin bebişlerimizi korusun hayırla sağlkla meleklerimize kavuşmayı nasip etsin :16::16::16:

Merhaba sevgili Subat 2014 anneleri,
Ben Mart 2014'ten transfer olabilirim sanirim.
Haftasonu dogum neredeyse basladigi icin acil serklaj oldum.
Yatak istiharatindeyim artik.
37. haftaya kadar sabredebilirse bebisim, Subat sonuna denk gelebilir dogum.
Bu sebepten hepinize selam ederim :3:

canı oncelıkle gecmıs olsun...durur ınsallah bebısın..ama ne hssettgnı detaylı yazabılır ısın...2 gundr yanlarımdan karnma dogru kasılma oluyo..vajınamın dısı acıyo...yarn gtcem doktora ınsallh ama

Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin acele etmezde vakti zamanında alırsın sağ salim kucağına :16::16::16:

kızlar ben 8 senelik evliyim ve polikistik over rahatsızlığı yüzden hamile kalamıyodum tüp bebek harici bu 8 sene içinde aklınıza gelen bütün tedavi yöntemleri uygulandı 4 kez hamile kaldım ama en fazla 1 aylıkken hep düşükle sonuçlandı, artık doktor tüp bebek yaptırmamı önerdi ve bir süre dinlenmeye kafamı toplamaya karar verdim çünkü psikolojim çok bozuldu ve ibrahim saraçoğlu hocayla tanıştım derken önce ALLAH sonra onun kürlerinin vesilesiyle bu hamilelğimi öğrendim şükürler olsun... ama hamileliğimin ilk ayından bu güne kadar hep riskli skıntılı zamanlar yaşadım şiddetli kanamalar gördüm hastanede yattm uzun zaman düşük yapmamı bekliyodu artık doktor yani o derece.psikolojim daha bir kötü oldu :14: 7 aydır annemde kalıyorum ewimde kalamıyorum çünkü zaten panik atak hastasıydım daha da kötü oldum ve hergün panik atak nöbetleri geçirir oldum,şükürler olsun ki rabbime bu günleri görmeyi nasip etti ve inşaALLAH bu bebeğime hayırla sağlıkla kavuşur yaşadığım bütün skıntılarımdan kurtulup ewime eşime yavrumla dönerim :14::14::14: dualarınızı eksik etmeyin beni yalnız bırakmayın arkadaşlar.....

:nazar::nazar::nazar: masallahh sıze canım, Rabbim in mucızelerı coktur ne guzel sanada bı evlat nasıb etmıs, sagsaglım kavusursun ınsallah evladına dualrım senınlee:16:

çok iyi almışsın canım ya bende pek pazarlık beceremem
oyüzden ki büyük marketlerden yada netten alışveriş yapmayı tercih ediyorum çünkü pazarlık yapamıyorum bari pazarlık yapılmayacak yerden alayım ki yüreğime büyümesin diyorum:9::9:
aldıklarının resmini isteriz ama özellikle lohusa pijaması merak ediyorum
benimkide sandık lekesi ya çıkmassa bende alcam mecbur fikir olur banada

olur eklerim canım fotoraflarını hep 150 diyolardı ikili takımlara 65ten aşa düşmüyolardı nasıl yaptım bilmem kayınvaldemin taktikleriyle aman indirmessen almam tavırlarıyla indirttim:52: 65ten 40 indi:53: 3lü takımıda 110dan 80ne aldım :53:bende pazarlıktan nefret ederim hatta bekarken annemle alışverişe çıkmaktan utanırdım sinir olurdum karizma yerle bir tabi:27: ama insanın kendi parası olunca e bide ihtiyaçlar çok olunca bütçeyi zorlayalrak alıyorum zaten o yüzden yapabildim kadar yaptım hatta kadın en son susayım diye şeker verdi:56::9: şekerde kocamanmış konya şekeri diyorum beni susturamassın 40 o diyo 45 öff ben terledim diyo olmaz 40 diyorum çok zor diyo bende dedimki zoru severim imkansızı isterim dedim:33: kadın artık dayanamadı verdi:15:aman sanki bida görcem onu resil olsam nolcek hem bende bi ara iç çamaşırı sattım 20ye aldın şeyi 60a satıyosun biliyorum yani cigerlerini o yüzden sallamadım :51: ben penye gb aldım kumaşını kalın almadım ya hem ev malum bebek olunca baya yanıcak çokta kalın şeylere ihtiyaç oldugunu düşünmüyorum bizim ev kombi 1deyken bile 22-24 derece yani bebek oluncada 2de 3te yanar hatta bebeğin odasında sıcak üfleyen taşınır bi ısıtıcımız var onu bile gerektiginde yakmayı düşünüyoruz o yüzden kalın düşünmüyorum bide pazardan elbise gb bi gecelik alırım ucuz yollu çünkü o dogum sırasında baya bi halloluyomuş atarsın bile dedi ablam:26::18:

ben de bu hafta lohusa pijamasını hallettim canım pazardan aldım ki hep ordan alırım kaliteli oluyor ama fiyatı da çok uygun oluyor 3 ayrı pijama takımı aldım 3ünün de sabahlığı var 70 lira tuttu

ay resimlerini koy çatladım bak şimdi bende ucuz aldım diyorum :9: canım pazarlarda var 15e 20ye bicamalarda onalr bile iyi değil kalitesi eklede göreyim merak ettim bak:31:

bend e 6 sene sonra kavuştum bebegime bende pkoluyum hg aramıza:54:

:54:

Back
X