• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

evet canım ben istedim kargoya vermişler gelecek inş.
yıl ortasındada bir arkadaşım ordan sipariş vermişti onada eksiksiz geldi ürünler hatta onun sayı çok fazla olduğu için içine kartınıda hediye etmişlerdi,
gelince sizi bilgilendiririrm kızlar

LEPİİİİİİİ

geçmiş olsun canım

Canım tamam senin verdiğin bilgiye göre bende isteyim. Sana bişi sorayım o zaman madem istedin sen.Bibloların fiyatları tek fiyatları dimi. 10 tane felan işaretli seçeneklerde de. Hepsinin tek fiyatı sanırım. Ama tüller, magnet, uğur böceği felan 100 adet olarak geliyor dimi. 100 adeti 4 tl mesela uğur böceğinin. Yanlış anlamadım dimi ben.

Kızlar, daha alışverişe sadece iki tulum, iki takım, bir pijama ve 6 çorap olarak yapmış bir anne adayı olarak yardımlarınıza ihtiyacımmmmmmmmmmmmm varrrrrrrr.. Çok tembel kaldım ben aranızda sanırım. Aman biraz daha büyüsün, Allah esirgesin felan derken baktık 29. u doldurduk.

Sorularımı tek tek sıralıycam.. Cevaplarını bekliycem.. :)
- Bebişinizin çamaşır deterjanı olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz, hangisini aldınız. Dalin leke çıkarmıyor diyor kullananlar, hacı şakir granül sabunda toz olduğu için kalıntı kalabiliyor diyorlar. Önerisi olan var mı?

Dalan Roxy aldım ama henüz yıkamadım 26 gün önce teyzem doğum yaptı gayet memnun kokusu da harika

- Lansinoh gögüs kremi ve Lansinoh Affinity elektrikli gögüs pompası düşünüyorum. Alan var mı yada bilgisi olan..?

gögüs kremi aldım 38. hafta da kullanmaya başla demişti hatta evde öyle duruyor gögüs pedi de aynı marka aldım.
Pompa için erken olduğunu düşünüyorum alırsam da elektrikli madela alırım sanırım kullanan herjkes çok memnun

- Ağır olmasını istemediğim bebek arabası seçmeye çalışıyorum. Pierre cardin'in Ps102 travel sistem baston pusetine baktım hoşuma gitti gibi, siz ne dersiniz. http://www................/travel-s...stem-baston-puset-bebek-arabasi-new-2013.html

Weib 1012 aldım travel sistem 550 TL ürün hem hafif hem kullanışlı

- Hastane çıkışı kaç adet aldınız. Ne kadar yeterli bu takımları ne kadar süre kullanabiliriz ki. Ben daha çok çıtçıtlı bady almayı düşünüyorum. 1 tane 10 lu iki tane 5 li alayım diyorum hastane çıkışısın.

Hastane çıkışı 1 tane 10 lu aldım
extra tulum , badi , alt üst takım aldım elbette ilk 1/2 ay genelde böyle şeyler giyiyor
içine çıtçıtçı badi üstüne pijama takımı alt üst olarak

- Bez için premium care yenidoğan önerdiler ama çok almayın 1 tane al sonra alırsın diyorlar. 1 yenidoğan , birde 2 numaramı alsam.. siz ne yaptınız.

yenidoğan alacağım ama son ay da teyzem 2 numara aldı 3*5 kilo bebek 3200 doğdu 2 numara biraz bol gelince yeniden 1 numara aldı ikisi de kullanıldı israf olmadı ama son zamana bırakmayı düşünüyorum.

- Birde anneye hastanede ne ihtiyaç duyuluyor. Lohusa pijaması istiyorum ama tamamen önden açılır bulamadım ben. Kanamalar felan için ne aldınız. Normal pedler yetiyor mu.

Sezeryan ise gecelik kesinlikle sancıdan giymek istenmiyor
kanama içinde o pedler sanırım ilk 1-2 gün yetmez hasta bezi koyuyor ebeler

:46::46:Aklıma gelenler bunlar,, geldikçe bol bol soracağım, şimdiden söyleyimm..:)

Bunlar teyzemden aldığım tecrubeler istersen buradan detaylı okuyabilirsin umarım da işine yarar

http://cekirdekaile0506.blogspot.com/2013/10/teyzem-dogurdu-bana-da-tecrube-oldu.html

Son düzenleme:
Kızlar, daha alışverişe sadece iki tulum, iki takım, bir pijama ve 6 çorap olarak yapmış bir anne adayı olarak yardımlarınıza ihtiyacımmmmmmmmmmmmm varrrrrrrr.. Çok tembel kaldım ben aranızda sanırım. Aman biraz daha büyüsün, Allah esirgesin felan derken baktık 29. u doldurduk.

- Bebişinizin çamaşır deterjanı olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz, hangisini aldınız. Dalin leke çıkarmıyor diyor kullananlar, hacı şakir granül sabunda toz olduğu için kalıntı kalabiliyor diyorlar. Önerisi olan var mı?

- Lansinoh gögüs kremi ve Lansinoh Affinity elektrikli gögüs pompası düşünüyorum. Alan var mı yada bilgisi olan..?

- Ağır olmasını istemediğim bebek arabası seçmeye çalışıyorum. Pierre cardin'in Ps102 travel sistem baston pusetine baktım hoşuma gitti gibi, siz ne dersiniz. http://www................/travel-s...stem-baston-puset-bebek-arabasi-new-2013.html

- Hastane çıkışı kaç adet aldınız. Ne kadar yeterli bu takımları ne kadar süre kullanabiliriz ki. Ben daha çok çıtçıtlı bady almayı düşünüyorum. 1 tane 10 lu iki tane 5 li alayım diyorum hastane çıkışısın.

- Bez için premium care yenidoğan önerdiler ama çok almayın 1 tane al sonra alırsın diyorlar. 1 yenidoğan , birde 2 numaramı alsam.. siz ne yaptınız.

- Birde anneye hastanede ne ihtiyaç duyuluyor. Lohusa pijaması istiyorum ama tamamen önden açılır bulamadım ben. Kanamalar felan için ne aldınız. Normal pedler yetiyor mu.

:46::46:Aklıma gelenler bunlar,, geldikçe bol bol soracağım, şimdiden söyleyimm..:)

-deterjan için önerim dalan roxy sabun tozu tamamen toz halinde olduğu içinn çözünmesinde bir sorun yok, ben yıkadım şuan için memenunum

-göğüs pompası için neden ihtiyacın olduğuna bağlı çalışıyorsan ve işe başlıcaksan al derim ama sırf hastanede göğsünde süt gelsin diye alıyorsan kesinlikle alma, çünkü bebeğini emzirmen daha iyi o emdikçe gelecek sütün zaten sütünün gelmesi doğumu takip eden 2.günde ancak olur önce olmasını bekleme

- travel sistemler hakkında bir fikrim yok

- hastane çıkışı dediğin miktar gayet yeter 1 10 lu iki tanede 5 li yeterli bir rakam bence

- bez olarak da dediğin miktar yeterli 1 paektten fazla 1 no alma çünkü bebekler çabuk büyüyor bez elinde kalır

- lohusa pijama bence önden taamemn düğmeli olmasın çünkü önünü tamamen açmak mantıklı bir düşünce değil hem başklarının yanında emzirirken iyi olmaz hemde önden açtığın için soğuk alabilirsin sadece göğsü dışarda bırakmak dah amantıklı bence

- kanamaya gelince bebek bezi koyabilirsin çamaşırının içine öyle yapan çok insan vbarmış
hasta bezide kullanıyorlar ama ben sevmiyorum çok büyük ve kaba bende bebek bezi koycam

Canım tamam senin verdiğin bilgiye göre bende isteyim. Sana bişi sorayım o zaman madem istedin sen.Bibloların fiyatları tek fiyatları dimi. 10 tane felan işaretli seçeneklerde de. Hepsinin tek fiyatı sanırım. Ama tüller, magnet, uğur böceği felan 100 adet olarak geliyor dimi. 100 adeti 4 tl mesela uğur böceğinin. Yanlış anlamadım dimi ben.

evet canım doğru anlamışsın orda yazan en az sipariş edilebilecek rakamlar yani mesela bibloları en az 10 tane sipariş verebilirsiniz demek istiyor ama hepsinin tekli fiyatı yazıyyor orda

birde dediğin gibi kuş tüyü tül magnet gibi şeyler çoklu paketlerde oluyor

birde ahşap olan sticekrlar öyle çoklu pakette ben onlardan sipariş ettim mesela daha ekonomik onlar biblo yerine ondan kullancam :34:

Canım bildiğim kadarıyla cevaplıyorum.
Deterjan olarak Dalan ın granül sabununu aldım Foxy adı. Herkes çok memnun kalmış. Henüz denemedim.
Lansinoh göğüs kremi aldım herkes onu öneriyor. Onu da henüz kullanmadım. Ama kullanan arkadaşım küçük boyunu almamı önerdi. Yeterli oluyormuş.
Bebek arabası Wei - B 1012 aldım. 10 KG ağırlığı.
2 tane 10'lu hastane çıkışı aldım. 3-4 tane alt üst takım, 4-5 tane çıtçıtlı bady v.s aldım.
Bez henüz almadım biri huggies yenidoğan hediye etmişti belki onu kullanır belki prima alırım. Dedikleri gibi 1 paket yetiyormuş. ÇAbuk büyüyeceği için bi paketi bitiremeyenler bile olmuş.
Normal petlerin yetmediği durumlarda bebek bezini kullandırıyorlarmış canım ebeler. Kenarları çetince yırtılıp ped haline dönüşüyormuş zaten :54::54:

maşallah canım yani...
lens tam çözüm değil diyebiliyorum ama evde bari gözlük tak.
benim gözüm de numaralı ne lens ne gözlük takmıyorum yakında kimseyi göremicem :46:

valla ben istemedim arttı durdu ailede böylesi yok
ama duruo sanırım artık
kesinlike çözüm değil sadece geçici çözüm.
gözlük evde takıyorum ama işte lens oldumu hastalığa daha açık oluosun malesef
senin numaran küçük sanırım
ben gözlüksiz yada lenssiz çıksam dışarı anca burnumun ucunu görürüm kimseyi tanımam etmem
havadaki bulutu bilem görmem:D

valla ben istemedim arttı durdu ailede böylesi yok
ama duruo sanırım artık
kesinlike çözüm değil sadece geçici çözüm.
gözlük evde takıyorum ama işte lens oldumu hastalığa daha açık oluosun malesef
senin numaran küçük sanırım
ben gözlüksiz yada lenssiz çıksam dışarı anca burnumun ucunu görürüm kimseyi tanımam etmem
havadaki bulutu bilem görmem:D

inşallah kurtulursun komple doğumdan sonra bol bol tak evde fırsattan istifade

benim 0,75 birisi diğerini bilmiyorum bile dinlendirici gibi bişey oldu neredeyse epey düştü
3,5 lardan indi tabi epey uğraştırdı

inşallah kurtulursun komple doğumdan sonra bol bol tak evde fırsattan istifade

benim 0,75 birisi diğerini bilmiyorum bile dinlendirici gibi bişey oldu neredeyse epey düştü
3,5 lardan indi tabi epey uğraştırdı

senin iyi düşmüş kendiliğinden canım
ben hiç azaldığını görmedim sursa şükredicem yani
ne biliyim bebekken kuvözde kalmışım falan ondan mı anlamıom yani
ben bide 1.25 ile başladım gözlüğe düşün
ilk taktığımda vay be herşey daha parlakmış demiştim:)

doğumdan sonra çoğunlukla gözlük takarım zaten evde lense gerek yok

kızlar bişi sorcam ya sadece benmi böyle düşünüyorum şu elektrikli ana kucakları var yada elektirikli kendinden sallanan oyun parkları ne düşünüyorsunu bu konuda birisi almışta şubat annelerinden diğer topikte gördüm amacım onu tenkit değilde merak ettim sadece
ben güvenemem bebeğimi ona yatırmaya siz ne dersiniz ?

gunaydın şeker anneler nasılsınız
bizim belimiz ağrıyor onun dışında iyiyiz çok şükür :16:

günaydın cnm.
biz de fena değiliz çok şükür. uzun zamandan beri düzgün uyudum dün gece. artık vücut belli bir noktadan sonra kaldırmıyor uykusuzluğuu

senin iyi düşmüş kendiliğinden canım
ben hiç azaldığını görmedim sursa şükredicem yani
ne biliyim bebekken kuvözde kalmışım falan ondan mı anlamıom yani
ben bide 1.25 ile başladım gözlüğe düşün
ilk taktığımda vay be herşey daha parlakmış demiştim:)

doğumdan sonra çoğunlukla gözlük takarım zaten evde lense gerek yok

evet hızlı yükselmiş senin neyse geçmiş olsun en kötü çizdir komple kurtul

Günaydın kızlarrrrrrrr :52::52:

Jack ne güzel iş o öyle. Kafa izni mi kullanıyon :1::1:

Valla onun gibi bi sey kuzum:1: ofisteki arkadasin da babasi ameliyat olmus.gelmicekmis.patrona dedim bnde evde çalışayım o zamn.tmm rahatina bak dedi:9:

Lansinoh gogus kremi bende aldim canim ama pompayi ihtiyacim oldugunda almayi düşünüyorum.

Bebek arabasi henüz almadım. Yaza kadar da almicam.sna kucagi verdi teyzem.mayisa kadar onunla idare edecem.zaten kis oldugu icin evde oolcam.

Deterjan konusunda bende karar vermiş degilim.

Hastane cikisi iki tane aldim.biri 10lu biri 5li.citcitli da 10 tane aldim.

Bebek bezi bi paket 1 numara alcam.bi paket de 2 numara.

Hastanede de bebek bezi kullanışlı oluyomus. Kanama için.:31:

günaydın cnm.
biz de fena değiliz çok şükür. uzun zamandan beri düzgün uyudum dün gece. artık vücut belli bir noktadan sonra kaldırmıyor uykusuzluğuu

hoşgeldin
bu ara bendede uykuya eğlim var ya
erken uyuyorum ha gece çok uyanıyorum o ayrı ama erken geliyor uykum zaten saatini kaçırırsam geri uykumda kaçıyor bu defa

ilk günlere döndüm sanki geri :1:

kızlar bişi sorcam ya sadece benmi böyle düşünüyorum şu elektrikli ana kucakları var yada elektirikli kendinden sallanan oyun parkları ne düşünüyorsunu bu konuda birisi almışta şubat annelerinden diğer topikte gördüm amacım onu tenkit değilde merak ettim sadece

Elektrikli yerine pilli de var aynı mantık söz konusu elektikrkik yada pilli olması değil de

kızımla kendim ilgilenmek isterim ileri de böyle oyalayıcı şeyler zaten arıcaz bari 1 yıl benimle güzel vakit geçirsin

Elektrikli okan her seyden bende cok korkarim.guvenemem sanirim bende kuzum:31:

Elektrikli yerine pilli de var aynı mantık söz konusu elektikrkik yada pilli olması değil de

kızımla kendim ilgilenmek isterim ileri de böyle oyalayıcı şeyler zaten arıcaz bari 1 yıl benimle güzel vakit geçirsin
speedym pillisidemi varmış kız ona pilmi dayanır akü takmak gerek ancak
minnak bir pilli oyuncağın bile pili 1-2 güün dayanır en çok bunları günlük değişmeli ozaman
:9::9::9: yok yani oturduğumuz yerde ayağımızla bile sallarız sallanamsı gerekirse bence

Elektrikli okan her seyden bende cok korkarim.guvenemem sanirim bende kuzum:31:

bende sadece pimpirikliyim diyordum :54:

Kızlar teşekkürler uzun uzun yazmışsınız sorularıma cevap. Bende dalan roxy alayım o zaman. %100 bitkisel yazıyor. Kaka lekelerini çıkartmıyor dediler bana onları sabunla yıkayıp öyle atıyorum dedi arkadaşım o yüzden merak ettim.

wei-b 1012 almışsınız siz ben böyle katlanınca yer kaplasın istemiyorum. Araba zaten tüplü bağajda kocaman bir tüp yer kaplıyor o katlanınca onu koymakta zorlanırız diye. birde o araba üç parçadan mı oluşuyor. alt kısım sadece kalıyor üstüne ana kucağı ve puset yerleşiyor sanırım dimi yanlış görmediysem. Fiyatı 500 lerde nerde buldunuz. Netten mi aldın canım.

Back
X