Kızlar, daha alışverişe sadece iki tulum, iki takım, bir pijama ve 6 çorap olarak yapmış bir anne adayı olarak yardımlarınıza ihtiyacımmmmmmmmmmmmm varrrrrrrr.. Çok tembel kaldım ben aranızda sanırım. Aman biraz daha büyüsün, Allah esirgesin felan derken baktık 29. u doldurduk.
Sorularımı tek tek sıralıycam.. Cevaplarını bekliycem.. :)
- Bebişinizin çamaşır deterjanı olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz, hangisini aldınız. Dalin leke çıkarmıyor diyor kullananlar, hacı şakir granül sabunda toz olduğu için kalıntı kalabiliyor diyorlar. Önerisi olan var mı?
Dalan Roxy aldım ama henüz yıkamadım 26 gün önce teyzem doğum yaptı gayet memnun kokusu da harika
- Lansinoh gögüs kremi ve Lansinoh Affinity elektrikli gögüs pompası düşünüyorum. Alan var mı yada bilgisi olan..?
gögüs kremi aldım 38. hafta da kullanmaya başla demişti hatta evde öyle duruyor gögüs pedi de aynı marka aldım.
Pompa için erken olduğunu düşünüyorum alırsam da elektrikli madela alırım sanırım kullanan herjkes çok memnun
- Ağır olmasını istemediğim bebek arabası seçmeye çalışıyorum. Pierre cardin'in Ps102 travel sistem baston pusetine baktım hoşuma gitti gibi, siz ne dersiniz.
http://www................/travel-s...stem-baston-puset-bebek-arabasi-new-2013.html
Weib 1012 aldım travel sistem 550 TL ürün hem hafif hem kullanışlı
- Hastane çıkışı kaç adet aldınız. Ne kadar yeterli bu takımları ne kadar süre kullanabiliriz ki. Ben daha çok çıtçıtlı bady almayı düşünüyorum. 1 tane 10 lu iki tane 5 li alayım diyorum hastane çıkışısın.
Hastane çıkışı 1 tane 10 lu aldım
extra tulum , badi , alt üst takım aldım elbette ilk 1/2 ay genelde böyle şeyler giyiyor
içine çıtçıtçı badi üstüne pijama takımı alt üst olarak
- Bez için premium care yenidoğan önerdiler ama çok almayın 1 tane al sonra alırsın diyorlar. 1 yenidoğan , birde 2 numaramı alsam.. siz ne yaptınız.
yenidoğan alacağım ama son ay da teyzem 2 numara aldı 3*5 kilo bebek 3200 doğdu 2 numara biraz bol gelince yeniden 1 numara aldı ikisi de kullanıldı israf olmadı ama son zamana bırakmayı düşünüyorum.
- Birde anneye hastanede ne ihtiyaç duyuluyor. Lohusa pijaması istiyorum ama tamamen önden açılır bulamadım ben. Kanamalar felan için ne aldınız. Normal pedler yetiyor mu.
Sezeryan ise gecelik kesinlikle sancıdan giymek istenmiyor
kanama içinde o pedler sanırım ilk 1-2 gün yetmez hasta bezi koyuyor ebeler

Aklıma gelenler bunlar,, geldikçe bol bol soracağım, şimdiden söyleyimm..:)