• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

benden iyilik canım. pek değişiklik yok. sadece karnım büyüyor galiba, fazla gergin hissediyorum. sen ne yaptın asıl? nasılsın? nasıl geçti aşure günü?:49: çok yorulmadın inşallah...

Yoruldum yorulmasina ama guzel gecti kuzum.yedik içtik. Yasin okudu ablalar.masallah hepsi ezberlemis.biri okurken diğerleri eşlik etti.iyiydi yani.

O gerginlik bende de var bi haftadir tatlim.:31:

Yoruldum yorulmasina ama guzel gecti kuzum.yedik içtik. Yasin okudu ablalar.masallah hepsi ezberlemis.biri okurken diğerleri eşlik etti.iyiydi yani.

O gerginlik bende de var bi haftadir tatlim.:31:

Allah kabul etsin canım.

normal midir yani? bi değişik hissediyorum.ifade edemiyorum da nasıl bir şey olduğunu...:44:

Allah kabul etsin canım.

normal midir yani? bi değişik hissediyorum.ifade edemiyorum da nasıl bir şey olduğunu...:44:
Benim gerginlikle birlikte agri da var kuzum karnimda.ama normal diyo çevredekiler. Büyüyolar sonuçta. Bir de maşallah pek hareketlendi kizim.o kadar Güzel bi duygu ki.az once gulmekten olduk esimle.karnim yumurta seklindeydi.gobek deligimin ordan sivrildi pittirik.ama nasil bi sekil gormeliydiniz:16::9::9:

Benim gerginlikle birlikte agri da var kuzum karnimda.ama normal diyo çevredekiler. Büyüyolar sonuçta. Bir de maşallah pek hareketlendi kizim.o kadar Güzel bi duygu ki.az once gulmekten olduk esimle.karnim yumurta seklindeydi.gobek deligimin ordan sivrildi pittirik.ama nasil bi sekil gormeliydiniz:16::9::9:

çok şeker yaa:1: maşallah güneşine:nazar: bizimki daha o kadar değişik şekillere sokmuyor karnımı:49: ama bakalım haftaya ne olacak? merakla bekliyorum:49: ama bir iki gündür kızım yoruldu galiba. benim yorgunluğumdan o yorgun düştü herhalde daha az hareket ediyor. yoksa akşamları nasıl da dans ederdi:1:

Baya yormuşsun kendini, bi de bu aylarda insan çabuk yoruluyor. Çalışmadığın için mecbursun istemeye, erkekler anlamıyorlar bazen maalesef eğer söylemezsen..her ihtimale karşın yanında para olmalı tabi kolay mı otobüs minibüs.

oy oyy bugün daha çok yürüdüm yazmaya üşeniyorum yaptıklarımı okadar çok yürüdümki anlatamam yani puffffff:19::ssz: anlamsız bi gururum var çok kötü bi huy işte hiç lafa gelemiyorum hatta bi bakışa bile isteyince analtınca tabiki vericek ama ben hep dag daga küsmüş dagın haberi olmamış modundayım inşallah bu huyum yüzünden başıma bişi gelmez:50:

arkadaşlar dr um dedi ki amniyon sıvısı fazlaymış 10 gün sona tekrar gideceğim inşallah herşey yolunda olur dualarınıza beni de ekleyin lütfen haftaya progestan falan vercek düzelmezse erken doğum ihtimali var ama gönlünü ferah tut dedi uzak bi ihtimal falan dedi

geçmiş olsun canım fazlası zarar eksigi zarar aman eskiden ehrşey ne kolaymış doktora gittikçe hasta mı oluyoruz ne yoruldum artık hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği hayırlısıyla bi kucmaıza alsak saglıkla hepimiz bebeişlerimiizn resmini koysak ne güzel olucak:31:

Kızlar ben yine hastalandım ama bu sefer başka...idrar yolu enfeksiyonu olmuşum :( antibiyotik içiyorum istemesede...çok ağrı çektim dün bütün gün ruh gibiydim...salı gecesi başladı zaten bende bi iştahsızlık bi kusmalar..eyvah dedim geri mi döndü bulantı ..eşim de karnını sıktın belki ondan çok ağrıyı filan dedi ama ben dün dayanamadım dedim gel geçte olsa saat gidelim hastaneye nöbetçi Dr. Vardır dedim.ultrSonla baktı, Nst!ye girdim ..ağrılar normal dedi.sonra da idrar tahlili orada çıktı işte +++keton ve bol lökosit ..doktorum arandı o da kalsın demiş
Ardından 3 saat serum ve antibiyotik ..
Bugün öğlen de çıktım işte böyle kızlar :50:

geçmiş olsun canım eğer toplu tuvaletleri kullanıyosan en çok buna dikkat etmelisin çalışıyosun muhakkak kullanıyosundur ıslak mendille sil oturmadan tekrar sifonu çek ve temizliğe çok önem ver bol su tüket bana ebe çeşmelere kapılara elinle dokunma demişti peçeteyle dokun dedi hamielyken dahada hassas oluyo malesef orası:17:

gunaydın cancanlar
lepi özellikle sana günaydın günaydın günaydın :34:
benim biraz moralim bozuk bugün oğlumla ilgili olarak canım sıkkın bugünlerde hırçınlaştı biraz, dün bi dolu endişe aldı beni ya iyi bir anne olmassam ya ikisine birden yetemezsem ya oğluma haksızlık ederde kötü davranırsam gibi, yarım saat falan ağladım biraz rahatladım

ama yinede aklım oğlumda

birde daha kıskanıyorda ondan böyle oluyor diyenleri duyunca hepten üzülüyorum olabilir kıskanabilir çocuktur bu, fakat bunu dile getirmek kime ne yarar sağlıcak bilmiyorum
bu defa lohusalığım ağır geçicek diye düşünüyorum şimdiden kaldıramıyorum bazı şeyleri birde bırbır sürekli kafamın etini yiyen birileri olursa kalplerini kırcama eminim (kayınvaldemin ve akrabaların) eşimle konuştum dün akşam ona uyarması gerektiğini söyledim ben kötü olmayayım gelinim sen oğullarını ağırlarına gitmez dedim, offfffffff bilmiyorum bunca karışık kafamda yinede düşündüğüm tek şey oğlum karnımdaki kızımı bile unutturyor bana
onu üzgün görmek istemiyorum ben :14::14:

canım karnın büyüdükçe onun tepkileride büyücek kardeş kıskançlığı kaçınılmaz bişi çok yüz veripte şımartma gene sen üzülüceksin ve tabi oda üzülücek normal davran evde ki ahazırlık senin hareketlerinin kısıtlanması haliyle ilginin bölünmesi felan cocuklardaki kıskançlık daha hamielelikte başlıyo malesef umarım kolay atlatırsınız bizde bi gelenek vardır bilmem sizdede varmı böyle bi düşünce kardeş dogunca hastaneden alırken abiye ablaya hediye getirir:31: en sevdigi almak istedigi şeyi öğrenip sana kardeşin onu getircekmiş diyebilirsin mesela:31: kardeşiyle ilgili alışverişlerde onunda fikrini alırsan felan alışması daha kolay olur bu arada oğlusun kaç yaşındaydı canım unuttum ben:44:

Günaydinn herkeze naptin canim sen ben okurken yoruldum aman dikkat kimse bebegin kadar degerli degil azcik caninin kiymetini bil sana tavsiyem nekadar yaparsan yap yaranamazsin kimseye.Herseye ben hallederim dedikce hersey sana kalir .Cek elini ayagini biraz ay bugün iyi degilim de gec uzan :) para msselesine gelincede biraz patavatsiz ol artik yanliz degilim de onceden istemiyordum ama bende can tasiyorum belki acil birsey olcakti biraz daha düsünceli ol de ( bu lafta yeter heralde ona) sen iyi bak kendine

aynen öyle oluyo hallettikçe daha fazlsını istiyo karşı taraf kim olursa olsun nabayım saglıklı olayım yavrum iyi olsunda bu günlerde geçicek inşallah rabbim bolluk bereket versin yavrularımız şansıyla bereketiyle gelcek inşallah bu zor günler geçsin istiyorum artık kendi işinde çalışmak gerçekten çok yıpratıcı onunda hayatı yok işte çalış gel uyu kalk çalış düşünmüyo diye kızıyorum sürekli para isteyen biri oldum eksik söleyen biri oldum gözünde sanki çok üzülüyorum bu duruma ama ne yapayım bilmiyorum 7 aydır bir tek kendime bir çorap dahi almadım bayramda bile almadım görümcem elbiseler veri onları giyorum ferece almıştım hamile kalınca hiçbi mantom olmuyo çünkü e şimdi kış geldi nabıcam bilmem şal felan idare edicem herelde zor çok zor samanlık seyran felan olmuyo hayat acımasız biraz galiba :50:

oy oyy bugün daha çok yürüdüm yazmaya üşeniyorum yaptıklarımı okadar çok yürüdümki anlatamam yani puffffff:19::ssz: anlamsız bi gururum var çok kötü bi huy işte hiç lafa gelemiyorum hatta bi bakışa bile isteyince analtınca tabiki vericek ama ben hep dag daga küsmüş dagın haberi olmamış modundayım inşallah bu huyum yüzünden başıma bişi gelmez:50:

geçmiş olsun canım fazlası zarar eksigi zarar aman eskiden ehrşey ne kolaymış doktora gittikçe hasta mı oluyoruz ne yoruldum artık hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği hayırlısıyla bi kucmaıza alsak saglıkla hepimiz bebeişlerimiizn resmini koysak ne güzel olucak:31:

geçmiş olsun canım eğer toplu tuvaletleri kullanıyosan en çok buna dikkat etmelisin çalışıyosun muhakkak kullanıyosundur ıslak mendille sil oturmadan tekrar sifonu çek ve temizliğe çok önem ver bol su tüket bana ebe çeşmelere kapılara elinle dokunma demişti peçeteyle dokun dedi hamielyken dahada hassas oluyo malesef orası:17:

canım karnın büyüdükçe onun tepkileride büyücek kardeş kıskançlığı kaçınılmaz bişi çok yüz veripte şımartma gene sen üzülüceksin ve tabi oda üzülücek normal davran evde ki ahazırlık senin hareketlerinin kısıtlanması haliyle ilginin bölünmesi felan cocuklardaki kıskançlık daha hamielelikte başlıyo malesef umarım kolay atlatırsınız bizde bi gelenek vardır bilmem sizdede varmı böyle bi düşünce kardeş dogunca hastaneden alırken abiye ablaya hediye getirir:31: en sevdigi almak istedigi şeyi öğrenip sana kardeşin onu getircekmiş diyebilirsin mesela:31: kardeşiyle ilgili alışverişlerde onunda fikrini alırsan felan alışması daha kolay olur bu arada oğlusun kaç yaşındaydı canım unuttum ben:44:

aynen öyle oluyo hallettikçe daha fazlsını istiyo karşı taraf kim olursa olsun nabayım saglıklı olayım yavrum iyi olsunda bu günlerde geçicek inşallah rabbim bolluk bereket versin yavrularımız şansıyla bereketiyle gelcek inşallah bu zor günler geçsin istiyorum artık kendi işinde çalışmak gerçekten çok yıpratıcı onunda hayatı yok işte çalış gel uyu kalk çalış düşünmüyo diye kızıyorum sürekli para isteyen biri oldum eksik söleyen biri oldum gözünde sanki çok üzülüyorum bu duruma ama ne yapayım bilmiyorum 7 aydır bir tek kendime bir çorap dahi almadım bayramda bile almadım görümcem elbiseler veri onları giyorum ferece almıştım hamile kalınca hiçbi mantom olmuyo çünkü e şimdi kış geldi nabıcam bilmem şal felan idare edicem herelde zor çok zor samanlık seyran felan olmuyo hayat acımasız biraz galiba :50:

sorma canım ya her gittiğimde heyecandan tansiyonum düşüyo bi de ilk gebelik ya onun heyecanı var sanırım şu normal mi bu normal mi derken bişeyler bulup çıkarıyoruz

çok şeker yaa:1: maşallah güneşine:nazar: bizimki daha o kadar değişik şekillere sokmuyor karnımı:49: ama bakalım haftaya ne olacak? merakla bekliyorum:49: ama bir iki gündür kızım yoruldu galiba. benim yorgunluğumdan o yorgun düştü herhalde daha az hareket ediyor. yoksa akşamları nasıl da dans ederdi:1:
Benimkide normalde gececi:1:yediklerimle alakalidir belki.asureyi sevdi kizim belli ki:9:

CNm düzelir umarım. Doktorlar risk almamak için de her tür durumda temkinli davranıyorlar. E ben de geçen gün hastaneye karnım ağrıyı diye gidip 1 gece kalıp çıktım, idrar yolu enfeks. Da tedavi olmazsa erken doğum riski yaratıyormuş :(
Şimdi antibiyotik içmek istemmeseyde içiyorum :54:

geçmiş olsun canım ben de geçirdim idrar yolu enfeksiyonu ama henüz tam anlamıyla düzelmiş değil benim dr um ilaç kullanımına okadar karşı olmasına rağmen enfeksiyon çıkınca antibiyotik vermişti ondan sonra düzeldi inşallah senin de geçer

Hakkında hayırlısı olsun inşallah.Benim doktorumda en büyük sebebi annedeki diyabet sorunundan kaynaklı olur dedi.Suyun fazla diyen doktor bana şekeri tamamen kes hatta meyve bile yeme dedi.Sende dikkat et bakalım on gün sonra ne olacak.İnşallah düzelmiş olur.

Kargoyada bağlı ama genelde 1,5 günde geliyor kargolar inşallah yarın gelir.

canım şeker testi normal çıktı kilo almamak için tatlıdan kaçınıyorum ama daha da azaltıcam artık meyveyi çok yiyorum ama okulda acıkınca meyve yiyorum :)

Merhabalar 2014 şubat anne adayları, Ben iki dk bebek şekerlerimi size gösterip gidicem :) normalde 2013 temmuz anneleri topiğini takip ediyorum ama size yaptığım magnetleri bi göstereyim diye bu topiğe bir uğradım. Eğer henüz bebek şekerlerinize süslerinize karar vermediyseniz benimkilere de bir göz atabilirsiniz. vakit ayırdığınız için teşekkürler, mutlu huzurlu sağlıklı hamilelikler diliyorum. hoşçakalın ;)

$küçük prens keçe bebek þekeri sýkýþtýrýlmýþ photo.webp$küçük prens uykuda kapý askýsý - sýkýþtýrýlmýþ.webp$wuww uçak keçe bebek þekeri.webp$IMG_2985-001.webp RNA TASARIM keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

iyiym canım sen napıyon nasıl gidiyor :):)

nolsun be yaa gidiyor kör topal :))) çok şükür sitem olmasın ağrım sızım yok,şu sıralar vajinamda batma olmaya başladı aradım doktorumu çok normal dedi sinir sıkışması olabilir dedi rahatladım :)) öyle diyince bile geçti ağrım sanki :)))) sabırsızlıkla şubatın gelmesini bekliyorum günler geçmiyor sankim:(

Back
X