oy oyy bugün daha çok yürüdüm yazmaya üşeniyorum yaptıklarımı okadar çok yürüdümki anlatamam yani puffffff

anlamsız bi gururum var çok kötü bi huy işte hiç lafa gelemiyorum hatta bi bakışa bile isteyince analtınca tabiki vericek ama ben hep dag daga küsmüş dagın haberi olmamış modundayım inşallah bu huyum yüzünden başıma bişi gelmez
geçmiş olsun canım fazlası zarar eksigi zarar aman eskiden ehrşey ne kolaymış doktora gittikçe hasta mı oluyoruz ne yoruldum artık hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği hayırlısıyla bi kucmaıza alsak saglıkla hepimiz bebeişlerimiizn resmini koysak ne güzel olucak
geçmiş olsun canım eğer toplu tuvaletleri kullanıyosan en çok buna dikkat etmelisin çalışıyosun muhakkak kullanıyosundur ıslak mendille sil oturmadan tekrar sifonu çek ve temizliğe çok önem ver bol su tüket bana ebe çeşmelere kapılara elinle dokunma demişti peçeteyle dokun dedi hamielyken dahada hassas oluyo malesef orası
canım karnın büyüdükçe onun tepkileride büyücek kardeş kıskançlığı kaçınılmaz bişi çok yüz veripte şımartma gene sen üzülüceksin ve tabi oda üzülücek normal davran evde ki ahazırlık senin hareketlerinin kısıtlanması haliyle ilginin bölünmesi felan cocuklardaki kıskançlık daha hamielelikte başlıyo malesef umarım kolay atlatırsınız bizde bi gelenek vardır bilmem sizdede varmı böyle bi düşünce kardeş dogunca hastaneden alırken abiye ablaya hediye getirir

en sevdigi almak istedigi şeyi öğrenip sana kardeşin onu getircekmiş diyebilirsin mesela

kardeşiyle ilgili alışverişlerde onunda fikrini alırsan felan alışması daha kolay olur bu arada oğlusun kaç yaşındaydı canım unuttum ben:44:
aynen öyle oluyo hallettikçe daha fazlsını istiyo karşı taraf kim olursa olsun nabayım saglıklı olayım yavrum iyi olsunda bu günlerde geçicek inşallah rabbim bolluk bereket versin yavrularımız şansıyla bereketiyle gelcek inşallah bu zor günler geçsin istiyorum artık kendi işinde çalışmak gerçekten çok yıpratıcı onunda hayatı yok işte çalış gel uyu kalk çalış düşünmüyo diye kızıyorum sürekli para isteyen biri oldum eksik söleyen biri oldum gözünde sanki çok üzülüyorum bu duruma ama ne yapayım bilmiyorum 7 aydır bir tek kendime bir çorap dahi almadım bayramda bile almadım görümcem elbiseler veri onları giyorum ferece almıştım hamile kalınca hiçbi mantom olmuyo çünkü e şimdi kış geldi nabıcam bilmem şal felan idare edicem herelde zor çok zor samanlık seyran felan olmuyo hayat acımasız biraz galiba