canım hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin çok dikkat et tam oluşma aşamasında sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi
canım geç yumurtlamış olabilirsin inşallah değerin yükselecektir
sen bizden daha öndesin canım gelişmelerden bizi de haberdar et şimdilik neler yapıldı kontrole gittin mi
canım inşallah gebesin hayırlı uğurlu olsun ben bunu adet tarihimde yaptım
bence git bhcg yaptır
ayy kızlar ya bu sabah sağlık ocağında kan verdim yükselmişmi bhcg bakmak için... ya kolumu deşti resmen kadın..
morardı ya.. bi de sabah 9da verdim taaa yarın 2den sonra alıcakmışım.. özelde bi saatte veriyolar... bekle dur şimdi yarına kadar acaba ne kadar yukseldi diye..
benim sat 1 mayıs canım...canım bence takma bu kadar kafana
inan bu dönemler sürekli takip daha çok stres ediyor insanı
hiç gerek yok
benim idrarda çıkmasına rağmen günüm geçmedi daha tam olarak o yüzden gebeyim bile diyemiyorum henüz
kan bile vermedim yarın vercem sanırım
olursa senin gibi 6-7 şubat olacak doğum tarihi
hakkımıza hayırlısı olsun canım strese girme
senin satın neydi ?
bende aynı senin gibiyim bende eylül annesi olacaktım olmadıbenim sat 1 mayıs canım...
ya aslında kafaya takmak değil de kendim görmek istiyorum artışı.. biraz yukselsin dr.a oyle gitmeyi düşünüyorum.. gecen sefer o kadar pimpiriklendik olmadı bu sefer o kadar takmıycam zaten :)
bende aynı senin gibiyim bende eylül annesi olacaktım olmadı
bende saklayabilirsem yani bulantıdan falan çakmazlarsa 9 haftalık olana kadar kimseye sölemicem bu defa
doktorada 6 haftalıktan önce gitmicem karından görünene kadar yani
benimde sat 1 mayıs 1 mayıs gece ama 2 side diyebiliriz
aynı gidiyoruz anlaşılan benimde ekim olacaktı ama olmadı...
haziranın 13üne randevu aldım dr.dan.. zaten o zamana kadar eğer benimle kalmaya niyeti varsa karından görünür diye düşünüyorum..
sürekli dr.a gitmek geriyo insanı.. az yukselmiş alttan bakalım.. kese var bebek yok gibi şeyler.. geç gidince en azından bir seferde belli olur ama ben çok sabırsızım işte sıkıntı orda iki hafta bana geçmek bilmez
bende 8 haziran düşünüyorum bebiş kalırsa tabi hafta sonu diye çalışıyorum çünkü
senin önceki kaybın neden oldu ve kaç haftalıktı düşükmü yoksa kürtajmı oldun?
benim birde oğlum var 4,5 yaşında ona kardeş olacak inş. kısmetse
maşallah allah bağışlasın :) benim ilk olacak inş. kısmetse..
önceki de dokuz haftalıkken kalp atışı olmadığından kürtajla alındı.. aslında altı hafta biterken kalp atışı olmadığı anlaşıldı ama ben belki başlar diye bekledim.. daha fazla beklemenin bir anlamı olmayacaktı aldırdık mecburen ... senin neden oldu kaybın?
mrb kızlar bende ilk bebeğimi gecen kasım ayında kaybettim kızım 6 aylıktı. Gebelik sonlandırıldı. . . şimdi korunma sürem bitti. Sat tarihim 01 mayıs dün gece test yaptım silik çizgi çıktı ilkindede öyle çıkmıştı acaba hamilemiyim. Kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor gene . . . çokta ümitlenmek istemiyorum. Rabbım hayırlısını verir inş.
evet seni biliyorum
hadi inş. Bakalım bu defa allah yüzünü güldürsün inş.
Gebeliğin varsa ki bence var kucağına sağlıkla alasın inş.
inş cnm allah hepimizin yüzünü güldürsün. Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin. Haftaya kadar beklicem. Adetim gelmezse gitcem doktora
Insallah cnm ya bide simdi idrar testi testi negtf cikti pzrtesi gunu 2 cizgiyi gormustum evham yapk istemiorum ama korkmuorumda degl
Gittim tatlım, kese göründü, şimdi ayın 8 ini bekliyorum inşallah kalp atışlarını da duyacağız
sağol canım inş. hayırlı olur
ben az önce bir test daha yaptım idrarda yine uçuk pembe çıktı T çizgisi
yarın kan vercem inş. zaten bugün regl olabilirdim belkide bilemiyorum yani eğer bebek olmasa regl olabilirdim
eşim müsait olursa bugün gidicem kan vermeye yoksa yarın
bu kez sabırlıyım betam düzgün çıkarsa doktorada 8 haziranda gitmeyi planlıyorum karından görülebileceği zaman yani
ayy kızlar ya bu sabah sağlık ocağında kan verdim yükselmişmi bhcg bakmak için... ya kolumu deşti resmen kadın..
morardı ya.. bi de sabah 9da verdim taaa yarın 2den sonra alıcakmışım.. özelde bi saatte veriyolar... bekle dur şimdi yarına kadar acaba ne kadar yukseldi diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?