- 1 Mart 2008
- 60
- 0
- 96
selam kızlar .. bat.ıma 2 gün var.. inşallah adet olmam :)
bişey sorcam benim normalde yumurtlama dönemimde hafif bir ağrı olur sağda yada solda ama bu sefer dün ağrı girdi yolda yürürken eve zor girdim.. adete yakın zamanda hiç olmazdı .. sizde de oluyo mu böyle neden olabilir bi fikri olan var mı?
benimde iki gün var ama ağrılarım başladı yine olmayacak belli
malesef bu ay olmadı ... dün adet oldum :44:
Şubat annesiyim :) Çarşamba günü, adet günüme 3 gün kala idrar testi yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı, o gün hastaneye gittik ve kan tahlili yaptırdık hcg değerim 89 çıktı, dün tekrar kan testi yaptırdık ve 452 ye çıkmış bu arada reglim sadece 2 gün gecikti ama ben bayağı önce hissettim :) Çok fazla yorgunluk, uyku hali, ateş basması ve kasık ağrısı vardı, hala da devam ediyor bu belirtiler. 4 gün sonrası için tekrar çağırdı doktor, keseyi görebilmek için, yüzde bir ihtimal dış gebelik olabilir dedi, neden böyle söyledi acaba bir anormallik mi var değerlerimde? 452'yi biraz yüksek buldu sanırım.[/QU
tebrik ederim.darısı başımıza inşallah.
ben de şubat-2013 annesiyim. ben de adetime 3 gün kala öğrenmiştim. şimdi kızım 3,5 aylık. şu anda senin heyecanını çok iyi anlayabiliyorum. ben çok ağlamıştım öğrendiğim gün...Şubat annesiyim :) Çarşamba günü, adet günüme 3 gün kala idrar testi yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı, o gün hastaneye gittik ve kan tahlili yaptırdık hcg değerim 89 çıktı, dün tekrar kan testi yaptırdık ve 452 ye çıkmış bu arada reglim sadece 2 gün gecikti ama ben bayağı önce hissettim :) Çok fazla yorgunluk, uyku hali, ateş basması ve kasık ağrısı vardı, hala da devam ediyor bu belirtiler. 4 gün sonrası için tekrar çağırdı doktor, keseyi görebilmek için, yüzde bir ihtimal dış gebelik olabilir dedi, neden böyle söyledi acaba bir anormallik mi var değerlerimde? 452'yi biraz yüksek buldu sanırım.
kızlar merhaba..
gecen cuma adet oldum demiştim burda ama cuma günü gelen lekelenme tarzı kanamadan sonra gelen giden olmadı test de yapmadım.. ama hiç bir ağrı sancı yok.. göğüslerimde hassasiyet vs hiç bir belirti yok... yani kendimi hamile gibi de hissetmiyorum.. öncekinde baya bi belirtim olmuştu...dr.a gitcektim randevuları doluymuş.. napcam bilemedim ya.. iyi bildiğim bütün dr.ların randevuları dolu.. sağlık ocağına gidip test mi yaptırsam acaba.. normalde adetim hic şaşmaz gününde olur ama kürtajdan sonra döngüm biraz değişti.. acaba beklesemmi biraz daha..
kızlar ya ben sabredemedim dr. saati gelene kadar.. :18: test yaptım silik çizgi çıktı ama ümitlenmiyorum bazen yanlış olabiliyor.. ama inşallah doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?