2014 Şubat Anneleri

Mrb kızlar sonunda endişemi ve korkumu yenerek test yaptım veee sonuç POZİTİF :))
Bundan 4 ay evvel boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum inş tekrar aynı zorlukları yaşamayız şu an buna doğru dürüst sevinemiyorum bile sanırım bebeğimin kalp atışını duyana kadar da devam edecek inş bi sorun çıkmaz :18:

Buna göre beni de listeye ekleyebilirsiniz yaşım 26 ilk bebek muhtemel tarih 5 Şubat...

hayırlı uğurlu olsun canım ya çok sevindim
birlikte başlamıştık ocak ayında maceramıza ama ikimizinkide kısa ömürlü olmuştu
bu sefer inş. ikimizinkide iyi gidecek canım benim ya çok mutlu oldum çok

hayırlısıyla 8 ay atlatırız inş.
benimde doğum 6şubat görülüyor 1 gün var aramızda ben bu kez çizelge yapamadım ama elim gitmiyor henüz

Sorma canım benim valla bizim durumumuzu başkası anlamaz o yüzden hamile kalanları duydukça çok seviniyorum bende
Evet ama SAT'ı baz alıyor benim 1 hafta fln oynama durumu var doktora gidince kesinleşir tam olarak ama ben en az 6 hafta olmadan gitmeyi düşünmüyorum(Dayanabilirsem tabi )
Ayyhhh inş iyi diyelim umutla bakalım iyi olsun inş bi sorun çıkmaz da 8 ay sonra kucağımıza alırız bebişlerimizi
Çizelgeyi yaptım 1 dk sonra geri sildim içim rahat etmedi offf yaa hep böyle tedirgin geçecek diken üstünde Doğru dürüst sevinemiyoruz bile ((
Bu arada kimseye söylemeyi düşünmüyorum ben..Eşim hariç tabi ahahha

benim annemim haberi var birde
kayınvaldemede söylemicektim ama eşim söylicem ben dedi sen bilirsin dedim
başka kimse bilmiyor ama
bende 6.haftada giderim diyordum dün sancım oldu sabah koştum hemen doktora
haftaya cuma gidicem birde inş.
sen kaç günde bir adet görüyordun son 4 aydır ?

Ben onlara da söylemeyi düşünmüyorum şimdilik çünkü en çok üzülenler onlar oluyor
Benim kasıklarım da sürekli bir ağrı var bazen şiddetleniyor bazen duruyor ama doktora gidecek kadar olmadı henüz çok şükür..Eee doktor ne dedi sana neden oluyormuş peki ciddi birşey yoktur umarım..
Canım benim kürtajdan beri tam düzelmedi son ay düzene girmişti işte o yüzden tam olarak gün söyleyemem..hele kürtajdan 2. adetim ilkinden 15 gün sonra olmuştu...Genelde 3 veya 4 gün önceye alıyor adetim...

sabah ağrı için olabilir demişti usgde içerdede kanama görünmedi ama şimdi kanamam başlamış işte

mrb zoeyay inşalah hepiniz sağlıklı kucaklarınıza alırsınız evlatlarınızı tüm melek anneleri hamile kalınca tedirginmi olur yoksa sadece benmi öyleyim diye hep düşünürdüm.ben 24haftalık bebeğimi kaybettim ilkti. burda çatlaklarım olurmu şu olurmu bu olurmu diye düşünenleri görüyorum. bizim tek isteğimiz evladımız olması herşey boş. arkadaşlar bolbol dua edin rabbım hepimizin kucaklarını doldursun. bebeğini kaybetmeyen hiç bi anne bizi anlayamaz.

bbilim cnm çok üzüldüm. istersen hemen bi doktora git kötü düşünme belki düzene girer. yengenım dokuz ay boyunca kanaması oldu ama rabbım evladını kucağına almayı nasip etti.

bilmiyorum ümidim kalmadı benim
sabah doktordaydım daha içerde kanama varmı diye baktı iyice yok dedi
ama şimdi var işte
gidersede gitsin diyorum artık zaten elimden başka bişi gelmiyor
3 tane 1 tl büyüklüğünde leke oldu

canım yaa üzüldüm ama inşallah kanaman devam etmez yat dinlen fazla ayakta durma benim hiç kanamam olmadı şimdiye kadar tam bilgim yok ama iğne falan yapıyolar sanırım.. istersen dr.unu ara tekrardan ona danış devam ederse...

sabah ağrı için olabilir demişti usgde içerdede kanama görünmedi ama şimdi kanamam başlamış işte

Canım benim ümidini yitirme bitanem ya yeni mi oldu kanama hemen doktora git bi görün progestan fln vermemişmiydi?
Yat sürekli kalkma sakın ayağa dinlen bol bol sakın ümidini de yitirme rabbim yar ve yardımcın olsun

İnş sb hep hayırlısı diye dua ediyorum rabbim inş hayırlısını nasip eder kesinlikle kucağımıza alana kadar rahat yüzü yok bize (
Sana da geçmiş olsun inş bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini..

merhabalar..Öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun...
konuyu takip ediyordum ama yeni yazıyorum. benim SAT 30 nisan. geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. beta 115 di. bugün 1985. 5 hafta doldu ama doktor üstten göremedi alttan gördü keseyi. kalp atışı da yoktu. haftaya gel dedi bana ama benim pek umudum yok. herhalde gider bu bebek... çünkü geç döllenme ihtimalinin olmayacağını düşünüyorum. eşimle görüşmedik çünkü son 2 hafta... 3. bebek olacaktı, isteyerek olmadı ama gene de 1 haftada alıştırdım kendimi galiba. üzülmedim desem yalan olur.
siz ne düşünüyorsunuz? acaba normal seyredebilir mi bu durumdan sonra?

progestaronum var zaten onu alırım

bbilim rabbım inş hayırlısını nasip eder . lekeler neden kaynaklanıyormuş ki.

jack frost hoşgeldinnnn hayırlı olsunnn

canım çok teşkkür ederim....

su an belim cok ağrıyor kızlar yaaaa....bide karın ve kasık ağrısı....sağlık ocağına gittiniz mi kızlar...cezası varmış ya...ne yapmam gerek?özele gitsem de oraya haber vermek zorundaymışım

bilmiyorum
leke pek iyiye işaret gibi gelmiyo bana neyse sizide üzmeyeyim

Canım yaa, geçmiş olsun. Ne demek sizi de üzmeyeyim. Burda geyik muhabbeti yaparken iyi de , dertleri konuşunca mı üzüleceğiz. Duymamış olalım bunu..
Canım kanam demişsin ama kahverengi mi yoksa kırmızı mı ?? Çünki rengi çok önemli. 2 düşük yaptım maalesef kötü tecrübe konuşuyor.. Eğer kırmızı ise doktoruna ulaş. progestan hapından ziyade progynex iğne başlıyorlar hemen. Bizi de haberdar et olur mu canım..

canım ne kahve ne kırmızı borda diyim daha çok
ama sancımda var benim
progynex de progesteron değilmi
sabah sordum özellikle doktora vajinal al en iyi etkiyi o yapıyor dediydi bana
sende nasıl olmuştu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…