2014 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar ben de sizler gibi inş 2014 şubat annesi olucam...Burdan tanışıp bol bol paylaşımlarda bulunmak dileğiyle ....ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım...

bilimcim sen ticker yapmistin da sildin mi sonra yoksa ben mi yanlis hatirliyorum...6 haftalik idin hatta, ondan hatirliyorum...

yok canım ben yapmadım
bundan önceki gebeliğimde 2 kez yapıpı silmek zorunda kaldım o yüzden bu defa yapmak istemiyorum henüz

benim tahmini doğum sata göre 6 sı görünüyor ama ben ovu testi ile yumurtladığım gübü biliyorum 17.gün yumurtladım geç döllenmede diyebiliriz yani o yüzden satı 3 ü girerim belkide

sizlere sormak istediğim bir konu var...romatizma hastası olup ta hamile olan arkadaşlarımız var mı? ben düzenli olarak kortizon kullanıyordum kesmek zorunda kaldım ve ağrılarım var...bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim...

doğrursun inş.
senin doktor randevun ne zaman ??
seninle aynıyız o bakımdan soruyorum

Cuma günü çağırmıştı ama Cumartesi günü gidicem canım. İğnelerim o gün bitiyor. Hem gitmişken yenisini yazdırırım diye Cumartesiye randevu aldım.. Umarım keseyi görebileceğiz..
duymuş işte seni gelmiş bebek yaş kaç canım bu kadar düşündün

Yaş 35 Canım aslında yeni değil, 8 yıllık evliyim. Ama işte yıllarca hep erteledik, istemedik. Sonra bebiş bize sürpriz yapıp geldi ama maalesef kaybettik. Ardından 2. bebiş ve yine kayıp.. Ama azmettim arkadaş, hormonlarım coştu bir kere. Şubat annesi olucam ben

romatizma degil de insulin direncim vardi, kullandigim ilaci kestim...

anladım canım hayırlısı olsun demek hayırlısı şubat annesi olmanmış inşallah güzel sonuçlar alırız hepberaber

doğrursun inş. pırt diye pırtatırsın
c.tesi kesin görürsün bence bugün bana doktor önce görünmüyor dedi işte sonra bak baktı şurdaki sanırım henüz çok küçük dedi karartı şeklinde görünüyor dedi 3mm kadar dedi
hergün 1mm büyüyorlar (inş. büyürler yani) buna göre 7mm falan olur c.tesi seninki dahada büyük olur belki hatta ben geç yumurtladım çünkü

sola yatacaksın ama alışmak zor olabilir
ben yüz üstü yatyorum genelde

henüz illa sola yatmak için erken onu karnınız büyümeye başladığında yapmanız daha uygun olur şimdi istediğiniz rahat ettiğiniz gibi yatın
o daha bir fasulye kadar bile değil

benim 28.haftam falandı sanırım bir gün üstüne yatmışım gece fark etmedim kapı çalar gibi içerden tak tak vurmaya başladı oğlum
nasıl vuruyo ama alacaklı gibi rahatsız olmuş yawrum uyandım baktım vuruyo yanıma yattım hemen kesti vurmayı

doktor bana gece nasıl yattığımı sordu ve sonra sola alıştır kendini dedi
ben alışana kadar karnım büyür zaten yıllardır yüz üstü uyuyorum çünkü

bende yüzüstü yatarım ayağımın biini çekerim kendime

hakkaten zor olacak

yavaştan alıştırmaya başla kendini alışana kadar büyür senin göbekte

Sol tarafa yatmak kan dolaşımındaki sirkülasyonu arttırarak vücuttaki şişlikleri (ödem) azaltır. Hamileler için en rahat uyku pozisyonu sol yana yatarak bacakların karna doğru çekildiği pozisyondur.

doktor bana gece nasıl yattığımı sordu ve sonra sola alıştır kendini dedi
ben alışana kadar karnım büyür zaten yıllardır yüz üstü uyuyorum çünkü

işte diyorumki sonra istesende yüz üstü yatamıyorsun zaten
alışmak değil zorunluluk oluyor en rahatı sola yatmak oluyor zaten istesende başka türlü yatınca rahat edemiyorsun

işte diyorumki sonra istesende yüz üstü yatamıyorsun zaten
alışmak değil zorunluluk oluyor en rahatı sola yatmak oluyor zaten istesende başka türlü yatınca rahat edemiyorsun

niye benim teyzem 18. haftasında şuanda yüzüstü çok rahat yatıyor
sol ayağını yukar çekiyor .
herkeste aynı olmuyor yani tamamen büyüdüğünde yüz üstü bile yatamıyormuşsun ama sen yatamazken bir başkası rahatlıkla yatıyor

ilk doğumunda da rahat rahat dönüyordu

Son düzenleme:

evet hatırladım okumuştum bi yerde.....saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…