- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
o galiba hamile kalmaya calisanlarin topigi idi...
sosyoloji ne menapozu yahu, 44-45 yasinda kendi yumurtasi ile doguranlar var...iki sene araliklarla cocuklari ucleyebilirsin :)))))
bilimcim sen ticker yapmistin da sildin mi sonra yoksa ben mi yanlis hatirliyorum...6 haftalik idin hatta, ondan hatirliyorum...
doğrursun inş.
senin doktor randevun ne zaman ??
seninle aynıyız o bakımdan soruyorum
duymuş işte seni gelmiş bebek yaş kaç canım bu kadar düşündün
sizlere sormak istediğim bir konu var...romatizma hastası olup ta hamile olan arkadaşlarımız var mı? ben düzenli olarak kortizon kullanıyordum kesmek zorunda kaldım ve ağrılarım var...bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim...
Yaş 35Canım aslında yeni değil, 8 yıllık evliyim. Ama işte yıllarca hep erteledik, istemedik. Sonra bebiş bize sürpriz yapıp geldi ama maalesef kaybettik. Ardından 2. bebiş ve yine kayıp.. Ama azmettim arkadaş, hormonlarım coştu bir kere. Şubat annesi olucam ben
Cuma günü çağırmıştı ama Cumartesi günü gidicem canım. İğnelerim o gün bitiyor. Hem gitmişken yenisini yazdırırım diye Cumartesiye randevu aldım.. Umarım keseyi görebileceğiz..
Yaş 35Canım aslında yeni değil, 8 yıllık evliyim. Ama işte yıllarca hep erteledik, istemedik. Sonra bebiş bize sürpriz yapıp geldi ama maalesef kaybettik. Ardından 2. bebiş ve yine kayıp.. Ama azmettim arkadaş, hormonlarım coştu bir kere. Şubat annesi olucam ben
romatizma degil de insulin direncim vardi, kullandigim ilaci kestim...
heycan dorukta annecik
sorma spidim yaaa..uyku uyuyamadım heyecandan...şöyle mi yatsam böyle mi...nasıl daha sağlıklı olur falan fistan düşündüm durdum....
sola yatacaksın ama alışmak zor olabilir
ben yüz üstü yatyorum genelde
henüz illa sola yatmak için erken onu karnınız büyümeye başladığında yapmanız daha uygun olur şimdi istediğiniz rahat ettiğiniz gibi yatın
o daha bir fasulye kadar bile değil
benim 28.haftam falandı sanırım bir gün üstüne yatmışım gece fark etmedim kapı çalar gibi içerden tak tak vurmaya başladı oğlum
nasıl vuruyo ama alacaklı gibi rahatsız olmuş yawrum uyandım baktım vuruyo yanıma yattım hemen kesti vurmayı
sola yatacaksın ama alışmak zor olabilir
ben yüz üstü yatyorum genelde
bende yüzüstü yatarım ayağımın biini çekerim kendime
hakkaten zor olacak
doktor bana gece nasıl yattığımı sordu ve sonra sola alıştır kendini dedi
ben alışana kadar karnım büyür zatenyıllardır yüz üstü uyuyorum çünkü
işte diyorumki sonra istesende yüz üstü yatamıyorsun zaten
alışmak değil zorunluluk oluyor en rahatı sola yatmak oluyor zaten istesende başka türlü yatınca rahat edemiyorsun
yavaştan alıştırmaya başla kendini alışana kadar büyür senin göbekte
Sol tarafa yatmak kan dolaşımındaki sirkülasyonu arttırarak vücuttaki şişlikleri (ödem) azaltır. Hamileler için en rahat uyku pozisyonu sol yana yatarak bacakların karna doğru çekildiği pozisyondur.