2014 Şubat Anneleri

Canim malesef tirnak kemirme bizdede var..ben once uyariyordum kizim inanadima yapiyordu..simdi karismiyorum..ama yine yapiyor..bende ne yapacagimi bilmiyorum..arkadasimIn kizi da oyle yapiyordu..doktor demis sitresten oyle yapiyormus..bu yasta ne sitresi olur ya

canım merhaba,
bizimki kreşe gitmek istemiyordu ilk zamanlar tabi alışık olmadığı bir yer olunca stres olması normal. stresli bir insanın da özellikle çocukların elini ağzına götürerek kendisini rahtlatmaya çalışması, örneğin bebklik döneminde parmağını emmesi battaniyesini emmesi oyuncağını emmesi normal. ancak bu kadar uzun sürmesi anormal .yani 5 ayı geçtiyse pedagoga götürülmesi gerekiyormuş.

bir de kızım bizim eşimle olan dialogumuzdan çok etkileniyor. mutluysak o da mutlu sarılırsak hemen aramıza geliyor o da sarılıyor. ama ufak bir mutsuzluk olsun yanımıza gelip "anne sen üzüldün mü, baba sen üzüldün mü " diye soruyor. acaba bizden mi kaynaklanıyor diye içim içimi yiyor

Dogum günleri yaklasiyo bayanlar planlar varmi ben hamilelik nedeniyle sanırım biter de yapi cam evde zor olabilir abaehiyorum evde olunca bu halde çok zor

Ayy sorma heyecan başladı önce speedy yapıcak 24 ocak piti 4 şubat ben 8 Şubat bu seneki temamiz koca ayı ve maşa planimi yaptim giyilecekler alınacaklar menü çok heyecanlı

selaaaaaam,
doğum günümüze çok az kaldı kuzum 3 yaşında olacak bana kalsa her yıl kuzu tema yaparım ama prenses istedi karışık bir prenses konsepti oluşturduk.
hava çok karlı buralarda doya doya oynuyoruz hasta olmasak bari.

bide kızlar kızın pantolonuna , kahve dökülmüş çıkaramıyorum ne yapacağımı ya

Ayy sorma heyecan başladı önce speedy yapıcak 24 ocak piti 4 şubat ben 8 Şubat bu seneki temamiz koca ayı ve maşa planimi yaptim giyilecekler alınacaklar menü çok heyecanlı
Bizimde 30 ocak kostüm konusunda kararsızım çok sanmıyorum giyeceğini istiyo gibi ama kararsız kaldım kız olsa atlar kostüm olayına ama erkekte kısıtlı hersey

selaaaaaam,
doğum günümüze çok az kaldı kuzum 3 yaşında olacak bana kalsa her yıl kuzu tema yaparım ama prenses istedi karışık bir prenses konsepti oluşturduk.
hava çok karlı buralarda doya doya oynuyoruz hasta olmasak bari.

bide kızlar kızın pantolonuna , kahve dökülmüş çıkaramıyorum ne yapacağımı ya
Kosla yı k öpürt canim lekeyi koy yedirerek yikarkende koşula koy extradan ise yariyo ne renk ki pantolon

Doğum günü kiyafetimız nasil?denemek için evde hızlıca giydirdim içindeki pembe atletin rengine bakmayın çantasını da bakmayın bırakmadı elinden.haftasonu corabinla ayakkabisini aldik etekle gömlek evde vardı uymus mu kızlar başka üst mu baksam yorum yapın hadi

Eklentiler

• IMG-20170109-WA0012.jpeg
    IMG-20170109-WA0012.jpeg
    36,7 KB · Görüntüleme: 76
Kosla yı k öpürt canim lekeyi koy yedirerek yikarkende koşula koy extradan ise yariyo ne renk ki pantolon

pembe üzerinde baskı desenler var
kendi deterjanıyla yıkadım üstüne bebeklere özel leke çıkartıcı kullandım sonra omo ile yıkadım çıkmıyor
sanırım dökülür dökülmez müdahale etmem lazımdı

Doğum günü kiyafetimız nasil?denemek için evde hızlıca giydirdim içindeki pembe atletin rengine bakmayın çantasını da bakmayın bırakmadı elinden.haftasonu corabinla ayakkabisini aldik etekle gömlek evde vardı uymus mu kızlar başka üst mu baksam yorum yapın hadi

çok şirin olmuş bu kız.
Ayh allahım ne güzel büyüdü prenseslerimiz prenslerimiz Rabbim sağlıklı sıhhatli ömür nasip etsin hepsine

pembe üzerinde baskı desenler var
kendi deterjanıyla yıkadım üstüne bebeklere özel leke çıkartıcı kullandım sonra omo ile yıkadım çıkmıyor
sanırım dökülür dökülmez müdahale etmem lazımdı

çok şirin olmuş bu kız.
Ayh allahım ne güzel büyüdü prenseslerimiz prenslerimiz Rabbim sağlıklı sıhhatli ömür nasip etsin hepsine
Sağol teyzesi hepsi şirin bunların Allah acılarını gostermesin

slm canlarim..nasilsiniz..kizlar ben gecen sali gunu hamile oldugumu ogrendim..bana supriz oldu..cunku korunmayi yeni biraktim.. haftaya allahin izniyle kalp atisini duyucaz..darisu isteyenlerin basina.

masallah findigima cok
yakismis..cok tatli bi kizin var..alllah bagislasin.

slm canlarim..nasilsiniz..kizlar ben gecen sali gunu hamile oldugumu ogrendim..bana supriz oldu..cunku korunmayi yeni biraktim.. haftaya allahin izniyle kalp atisini duyucaz..darisu isteyenlerin basina.
harika canım çok sevindim/
bende tam bundan korkuyorum işte korunmayı bırakır bırakmaz kalır mıyım diye.

Kizlar yazmasamda hep bakarim sayfaya..2.çocuğu bekleyenler varmis hayırlı olsun.. sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin Allahım..
Benim yavrucaklar büyüdü çok sukur..fatih anasinifina gidiyor..elifide 2.donem vereceğim krese..elif tam bir cadı.. hicbir sozumuzu dinlemiyor..bende 31 yasinda üniversiteli oldum kızlar.. çocuklar buyudu çok sukur tam zamanı diyorum..tek başıma çok zorlandim kimseler yoktu yanimda..2 çocuk aralari yakin o kadar zorduki..hersey yasanmisliklarda kaldi acisiyla tatlisiyla geldi geçti seneler ama çok sukur her saniyelerine şahit oldum..simdi artık kendime vakit ayiriyorum..elif krese başlasın dahada rahatlayacağım insallah..

Dogumgunu konusulmus simdiden kuzucuklara hayirli ve sağlık dolu yıllar dilerim..biz bir pasta bir hediyeyle gecistiriyoruz..buraları boş birakmayalim 2 satirda olsa yazalım.. hepinizi öptüm kizlar

Maşallah kuzuma prensesler gibi olmuş annesi..ne ara buyudu bunlar ya..kiz çocuğu gercekten bambaska..her halleriyle sevdiriyorlar kendilerini..benim icin boynundan kokla lütfen

tskler canim.daeisi basina..canim ben kornmayi biraktigim 2.ayda hamile kaldim..doktorum demisti..korunmayi biraktigin zaman 3 ay sonra falan olursun.ben hap kullaniyordum..
bana da doktor gittiğimde öyle dedi hatta bu ay bile olabilir dedi ama ben korkumdan korunmayı bile bırakmadım daha folik içiyorun ama bira daha geçsin inş

Günaydın herkese
doğum günümüze son 5 gün
çok heyecanlıyım bu sene olmam diyordum ama yine heyecan dorukta
Bende bile heyecan var sende nasil olmasin Haftaiçi mi haftasonu mu yapicaksın bu sene prensestiniz dimi?resimleri bekliyorim bloğa şimdiden mutlu huzurlu bol gülmeli doğum günümüz olsun

Back