2014 Şubat Anneleri

canim abartmiyorsun. soylemeyi unuttum kayinvalidem de bizde. o oynarken ben ev isi yapiyorum. ben oynarken o biseyler yapiyo. mesela biraz once o banyo yapti ben oynadim.oynarkende yemek yaptim. kiz uyuyordu. isimiz zor.

bu arada bakici buldun mu

Aksamki verdiğim şurubu aglarken cebren verdigim icin komple kustu.ben napicam bu kizi.kizamadim cocuk zaten yoruldu.olan oldu.babasi benim yerime de sinirlendi. Sizler nasil iciriyorsunuz.ben kucağimda surup siringasiyla verdim.hep agliyor kasikla da icmiyor.biseylerin icine karıştırsam bisey yiyip icmiyor.anca meme... yardim

Canım böyle durumlarda ben de maalesef zorla veriyorum. Burnunu sıkıp ağzını açmasını sağlıyorum. Bir ara o kadar çok şurup içmişti ki artık alışmıştı. Açıyordu ağzını kendisi yavrum

bize zorla işe yaramıyor hepsini püskürtüyor.
oyalanmasını sağlıyorum. eline bir şey veriyorum oyalanırken içiriyorum. çok zor oluyor ama oluyor.
son hastalıkta 5 kişi 1 ilacı içiremedik inadı da inat ama yapacak bir şey yok..

Biz dün tüm gün altımız açık gezdik . böyle bir şeye başlamayacaktım aslına ama fena pişik oldu mecbur altını açmak zorunda kaldık çişini de söyledi ama ( maşallah) gece kapattık kalkınca annem yine açacak altını

Bizimkinin çok sevdiği bir vitamin şurubu vardı, onunla alıştı. Eğer tadı çok kötü değilse şurubun, zaten kendisi içmek istiyor. Zorla vermeye kalksam ezoş da kusar.. Portakal suyu falan içiyorsa ona karıştırsa, ya da süt ??

Ooooo hadi gözünüz aydıni darısı hepimizin başına

kirmizi balik bende sutumle karistirarak alistirmistim. zorlamayla olunca kismustu. caktirmadan oyalanarak verdim birde. surup kasigini gorunce kaciyodu.
canim kizin yine b.k dedimi benimki cok sukur kizip aviklamadini yaptigimizdan beri konusmadi simdi parka da cikacak korkuyorum.

Ooooo hadi gözünüz aydıni darısı hepimizin başına

annem yine açmış altını. söylüyormuş hafta sonu dışarı çıkarken ne yapacağım bilmiyorum tabi.. yada çıkmayacağız..

canim kizin yine b.k dedimi benimki cok sukur kizip aviklamadini yaptigimizdan beri konusmadi simdi parka da cikacak korkuyorum.

bir daha söylemedi ama unutmadı da ,
günler sonra aklına gelsin yine söyler hafızası çok küvvetli :)

Disarisi icin portatif lazimliklar var.onlardan kullanabilirsin canim

Cevaplayan herkese teşekkür ederim. Ates yine ayni seyrinde devam etti.suruplarin yarisi mideye yarisi disari cikti genelde.en sonda kustu. Ise yaramadi. Dr a götürdük tekrar igne verdi 5 gün.

Yemek konusunda birsey danismak isterim.bugune kadar başarılı olamadik.ya benden yada kizimin istahindan. Bugun zaten gergindim bu hastaliktan dolayi. Yemeyince iyice sinirlendim. Bundan sonra vaktinde kahvaltisini yemegini önüne koyacagim yerse yer yemezse ac kalsin. Cok mu katiyim. Artik cok bunaldim cok caba sarfettim ama yemiyor.en son 3 ay once 11.800 du bu goturdugumde 11.500 olmus napiyim bana bi akil

kızlar elifte çok hasta..ateşleniyor..sadece calpol verebiliyorum..babası muayene etti..antibiyotiklik şuan birşeyi yok..calpol içmediğindede fitil sokuyoruz..yavrumun hiç tadı yok..tam abisi iyileşti şimdi elif kötü.fatih 3 gece ateşler içindeydi..yavrumun kılığı kaçtı resmen..yollamayacağım kreşe abisini..içimiz dışımız hastalık oldu..ben eşim hastalık getirecek derken kreş hepimizi perişan etti..
bu arada bebeği hasta olan herkese Allah kolaylık versin ve geçmiş olsun..

yok canim kati degilsin. siyle soyleyeyim. oglum daha zayif. bizimki hala cay bardagi kadar yiyor. moralim bozukken vermedim ilgilenmedim ayni anda iki muzu yedi hatta ilk defa gobegi cikti. dusun kizim uc aylik ikiside ayni yiyor. hatta kizim daha fazla. ornegin sutumu sagip veriyorum mehmetali bir cay bardagini bitiremiyor kizimm ise bitiriyor. kizim uc saatte bir emiyor. mehmetali gunde uc kez yiyor. cunku ben ustune dustukce ters tepti. zayif noktami biliyor ve inat ediyor mesela doymadan kalkiyor. sende simdi degil bir iki hafta sonra basla kati olmaya hatta hic ilgilenme. uc dort gun yap eger yerse ne guzel yemezse kotu. birde bi arkadas anlatti. cocugun önüne koyuyomus ye diyomus cocuk yemiyomus oda onun gözü onunde alip bitiriyormus. bir sinraki ogun zamanina kadar bisey yok bir iki derken cocuk artik ac kalacagini bildigi ucin yemek gelir gelmez yiyormus. simdi bende katiyim. boyke olmak guzel kafan rahat oluyor.

gecmis olsun canim.

Canım geçmiş olsun maalesef bizimkide hastayken şurup içmiyor o yüzden iğne oluyoruz hasta olmadığındada yemek yedirirken içiriyorum bizde zayıfız ve yemek yemiyoruz bu hafta aşıya gidicez kaç kiloyuz bakalım

Canım geçmiş olsun herkeste hastalık var şuan herhalde havalardan 2gündür bizdede burun tıkanıklığı var inşallah ilerlemez yoksa yandık

Canım o kadar katı olabilirmiyim bilmiyorum ya inşallah işe yarar o zaman bende denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…