doktora gittin mi hiç hormonlar için
canım sole solıyım ben vajıydım belkı bılıyosun ilk aymda 2 kez adet gordum ve o ay temız kalmadım nerdeyse doktora gıttım sıtresten adet oluyo olabılırsın dedı ufak kıstın var oda adet kanamsında akıp gıder dedı korkma dıyıce gecen ayda bole oldu 2 kez adet oldum 15 gunde bır yanı bu ayy sukur ses sedası yok sadec dedıgım gbı sol kasıgımda batma oldu 1 haftaa eger bebıs olmasa adet olursam gıdecegım tekrar
bence de mutlaka git hormonlarına baktır
selam arkadaslar, ben de aranizdayim...
ilk bebek, yas 28, eskisehir...
pekı farklı bı ıslem yapmıyolar dımı ben pek sevmıyorum kadın dogumu da ne yapıyolarr
canım ben gittiğimde sadece hormon testi yaptılar
tmm canım sorularıma cevp verdıgın tesekurr etıım cokk saoll
rica ederim canım
hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
selam arkadaslar, ben de aranizdayim...
ilk bebek, yas 28, eskisehir...
hayırlı olsun cnm sağlıkla doğsun inş. bu arada kandamı baktın benim bat 5 haziran hala bekliyorumda.
hepinize selamlar. ben 27 yasinda iki dusuk yapmis biriyim. son adet tarihim bir mayis ben pko lu oldugum icin bat pek belli olmazdi ama sukurki 30 mayista ilk hcg degerim 148 bugun 1haziranki degerim 364 merak ettigim acaba bu oran normalmi aranizda boyle olan
hepinize selamlar. ben 27 yasinda iki dusuk yapmis biriyim. son adet tarihim bir mayis ben pko lu oldugum icin bat pek belli olmazdi ama sukurki 30 mayista ilk hcg degerim 148 bugun 1haziranki degerim 364 merak ettigim acaba bu oran normalmi aranizda boyle olan