• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

göğüs ucu kremini lansinoh aldım,bebek bakım ürünleri de Nıvea canım....:34:

teşekkür ederim verdiğiğn bigi için :34: ben daha almadım ama gögüs ucu için lansinoh herkes çok öneriyor ben de bundan almayı düşünüyorum ama bebek bakım ürünlerinde kararsızım:44:

teşekkür ederim verdiğiğn bigi için :34: ben daha almadım ama gögüs ucu için lansinoh herkes çok öneriyor ben de bundan almayı düşünüyorum ama bebek bakım ürünlerinde kararsızım:44:

bende krem için lansinoh aldım ama bebek bakım için sabemed alıcam kısmet olursa inşallah...
pompada lansinoh aldım ama manuel aldım elektirikli alırsam sürekli prizmi arıcam diye biraz da fiyat için manuel aldım :D...

birde BBİLİM ne güzel fiyatmış o öyle 275 tl :D bizim muayne ücreti nerdeyse bu kadar :D:D:D:
birde tahlil filan isterse oh süper oluyor :D

selam şekerler,
uyumam mı hayırlı uyumamam mı bilemedimm, daha önceki gecelere göre uyku konusunda daha verimli bi gece geçirdim ama gel gelelim elin adamlarıyla bi haltlar yedim rüyamda hem de nasıl anlatamam +18 halt etmişş,
çocuum ahlaksız olucak yaa korkuyoruumm,sabah da cikoya dedim bak ben elin oğlanlarıyla böle böle, ne rahat kocaysa benimki de demek elin oğlanlarıyla diyo diyo gülüyo,kendime mi gıcık olayım kocama mı gıcık olayım seçemedim,
rüyayıda hala da hatırladıkça tövbee tövbeee,aranızda varmı böle rüyalar gören ??:30::30:

arkadaşlar merhaba,
Milliyette okuduğum habere göre biyometrik kimlik doğrulama diye birşey varmış.Yaptıran var mı?ben sgk yı aradım ve 1 aralık'a kadar yapılmış olması gerektiğini söylediler.Herhangi bir özel hastaneden yaptırabiliyormuşuz haberiniz olsun!

günaydın hüzünbaz bayadır güröşemedik ya nasılsınız bakalım beişinle az kaldı inşallah büyük bekleyiş bitiyor...
ben rapor aldım tatildeyim yani....:D
annemlerdeyim uçakla döneceğim geri bişi olmaz demii :D
çok oldu tatlım görüşmeyeli cidden
sen neden raporlusun kuzum.uçağa 28.haftaya kadar raporsuz doktor raporu ile 28- 35 haftalar arası binebiliyorsun
selam şekerler,
uyumam mı hayırlı uyumamam mı bilemedimm, daha önceki gecelere göre uyku konusunda daha verimli bi gece geçirdim ama gel gelelim elin adamlarıyla bi haltlar yedim rüyamda hem de nasıl anlatamam +18 halt etmişş,
çocuum ahlaksız olucak yaa korkuyoruumm,sabah da cikoya dedim bak ben elin oğlanlarıyla böle böle, ne rahat kocaysa benimki de demek elin oğlanlarıyla diyo diyo gülüyo,kendime mi gıcık olayım kocama mı gıcık olayım seçemedim,
rüyayıda hala da hatırladıkça tövbee tövbeee,aranızda varmı böle rüyalar gören ??:30::30:
ahahha güldüm yahuuu.hormonlarımız kafayı yemiş durumda kuzummm olur öyle :D

selam şekerler,

he he he iimiş yok ya görmedim sadece bikere kıvanç tatlıtuğla öpüştüğümü gördüm rüyamda hehe hehe ama sadecem o kadar +18 lik değil yani ... bi de eşimle +18 çok görüüyom ben adam korkusundan bana dokunmuyo bebeğe bişi olacak die ondan belkimde hehehehhe

sen neden raporlusun kuzum.uçağa 28.haftaya kadar raporsuz doktor raporu ile 28- 35 haftalar arası binebiliyorsun

ya yıl bitiyo malum rapor hakları sıfırlanıyo :D bi de istanbulda hep bakmak istediklerim vardı hafta sonu gel git yapsam çok yorucu olacaktı dedim annemle bakarım bir hafta ağır ağır alırım yorulmam dedim.. oğluşuma bişiler bakıyorum yani..

Ben bebek bakım ürünleri olarak bübchen aldım canım. Daha göğüs ucu kremi almadım. Arkadaşım eczaneden aldığı bir kremi önerdi. G le mi ne başlıyordu adı ama unuttum şimdi. Ondan alırım herhalde. Ama süt sürdüğün sürece gerek olmuyor diyor o. Bizlerde durum nasıl olur tabii bilemiyorum.

canlarımmmmmmn tünaydınnn
jako özel mesaj attım sana yevrım

Tünaydın canııım. Göremiyormuşum seni ne zamandır. Hayırdır, çok mu yoğunsun bu aralar? Yoksa denk mi gelmedik acaba?

Ben bebek bakım ürünleri olarak bübchen aldım canım. Daha göğüs ucu kremi almadım. Arkadaşım eczaneden aldığı bir kremi önerdi. G le mi ne başlıyordu adı ama unuttum şimdi. Ondan alırım herhalde. Ama süt sürdüğün sürece gerek olmuyor diyor o. Bizlerde durum nasıl olur tabii bilemiyorum.

Tünaydın canııım. Göremiyormuşum seni ne zamandır. Hayırdır, çok mu yoğunsun bu aralar? Yoksa denk mi gelmedik acaba?

kuzucum akşamları benim bebişko sağ kaburgama park ediyor :D yatmak zorunda kalıyorum :D okuyorum geç vakitte kimse olmuyor :50:

kızlar günaydın minnoşumu gördük bu gün kontrolümüz vardı herşey yolunda 1090 gr olmuş kızım annesine öle bi gülümsedi yavrum anlatamam sadece plesenta aşağıda işte hala bakalım yukarı çıkmasını bekliyoruz...

ahahha güldüm yahuuu.hormonlarımız kafayı yemiş durumda kuzummm olur öyle :D

ama hüzünbazcım ağlıyoz zırlıyoz tamam hormon diyoz geçiyoz bu kadarda olmaz ki
bi sinir bozucu şey de rüyamdaki ben benim ama,neerrrde o rüyamdaki ben bi aktif, bi sexii,bi haller bi tawırlar,olamadım hiç öle olamadımmm:43::43:

kızlar günaydın minnoşumu gördük bu gün kontrolümüz vardı herşey yolunda 1090 gr olmuş kızım annesine öle bi gülümsedi yavrum anlatamam sadece plesenta aşağıda işte hala bakalım yukarı çıkmasını bekliyoruz...

oy maşallah gayet güzel bir kilosu var bebeğinin,insan nasıl da duygulanıyor değil mi yaaa,keşke bir an kucağımıza alıp sevsek ve tekrar yerine koysaydık ahh ahhh,ya da karnımız şeffaf olsa bebeği hep görebilseydik o nasıl olurdu acep:)))) hep böyle güzel haberlerle gelmek nasip olsun hepimizee,birdahaki kontrolün ne zaman??

arkadaşlar merhaba,
Milliyette okuduğum habere göre biyometrik kimlik doğrulama diye birşey varmış.Yaptıran var mı?ben sgk yı aradım ve 1 aralık'a kadar yapılmış olması gerektiğini söylediler.Herhangi bir özel hastaneden yaptırabiliyormuşuz haberiniz olsun!

biyometrik kimlik doğrulama da neymiş arkadaşım ne işe yarıyomuş kii

kızlar size bir sorum olacak bilen varsa cevaplasın lütfenn...benden 1 hafta kadar önce açık yeşil akıntı geldi önemsemedim sonra hep renksiz akıntı geldi ve koku da yoktu ama nedensee burnuma koku geliyor ve afedersiniz iç çamaşırımı çıkarıp kokluyorum yokk koku delircem dedim,şimdi yine çook açık yeşil bir akıntı geldi ve hemen ardından beyaz akıntı geldi off doktoru bilgilendirsem miii bilemedimmm ne önerirsiniz??

he he he iimiş yok ya görmedim sadece bikere kıvanç tatlıtuğla öpüştüğümü gördüm rüyamda hehe hehe ama sadecem o kadar +18 lik değil yani ... bi de eşimle +18 çok görüüyom ben adam korkusundan bana dokunmuyo bebeğe bişi olacak die ondan belkimde hehehehhe

bakk işte senin bebiş ahlaklı olcakk ne güzel masumm:32::32:

oy maşallah gayet güzel bir kilosu var bebeğinin,insan nasıl da duygulanıyor değil mi yaaa,keşke bir an kucağımıza alıp sevsek ve tekrar yerine koysaydık ahh ahhh,ya da karnımız şeffaf olsa bebeği hep görebilseydik o nasıl olurdu acep:)))) hep böyle güzel haberlerle gelmek nasip olsun hepimizee,birdahaki kontrolün ne zaman??

inşallah allah hepimize iyi haberler duymayı nasip etsin sağlıklı bebekler nasip etsin...bi sorun olmazsa bir ay sonra bide tokluk şekeri verdim oda sınırda olduğu için takipte...

inşallah allah hepimize iyi haberler duymayı nasip etsin sağlıklı bebekler nasip etsin...bi sorun olmazsa bir ay sonra bide tokluk şekeri verdim oda sınırda olduğu için takipte...

bana 3 hafta sonra demişti en son gittiğimde haftaya çarşamba tam 3 haftam doluyor ama ben bu c.tesi değil haftaya c.tesi eşimle gitmeyi düşünüyorum hem geç gidince daha kilo almış oluyor kilosunu öğrenince seviniyorum :)) bir de ben artık kilolarımın önüne geçemiyorum yaaa kıçım büyüdü resmen 75 ile bitirmek hayalimdi şimdi 70 kiloyum napcam yaaa :((((

Günaydınlar :16::16::16::16:

Herkes iyidir umarım...Laurana istersen ara doktorunu akıntı normal diyorlar gönlün rahat etsin en azından yoksa kafana takıp durcan...

Back
X