2014 Şubat Anneleri

Gayet normal canım şişkinlik tuzlu yememeye çalış bildiğim kadarıyla yaptırabiliyosun sen kaçıncı haftadasın göremedim ama dr una danış oluyor diye biliyorum

Günaydın herkeseeee umarım iyisinizdir

maşallah canım,cok yorma kendini dedim ama neler yapıyosun senhellim peynirine bayılırımmmmbi ara kekini de denemek isterim.alırım senden tarifini

benim de aşure tecrübem yok....ilk kez yapılacak evimde....ben malzemelerini hazırlıcam bi gün önceden....bir de ben az yapcam...yani annemden öğrencem yapmayı...sana da tarif verebilirim yapınca....sen de yaparsın evde

Son düzenleme:
Günaydın kuzucuklarımın anacıkları,

Sanırım benim KK ofisin internete çullanması yüzünden açılmıyor. Henüz kimse yok ve girebiliyorum.
Nasılsınız bakalım?

Günaydııın,

aşurede ben de tecrübesizim ama yaptım hem de hiç zor değil inan ki.. yapabilirsin sen de yiyen herkes de bayıldı çok beğendiler bundan sonra her sene yaparım artık

Bak bu umut oldu, olmadı ben de haftasonu bi deneyeyim

Tarifi vereyim canım. 3 yumurta, 1su bardağı süt, 2.5 su bardağı un (biraz daha az da koyabilirsin), bir tutam tuz, 1 yemek kaşığı nane, kabartma tozu, 0.75 su bardağı sıvı yağ, 200-250 gr hellim küp küp doğranacak, üzeri için de susam. Bütün malzemeyi karıştırıp yağlı kalıba döküyorsun. Fırının diline göre pişiriyorsun kek gibi:) çok kolay.

O zaman aşure deneyimlerinizi de bekliyorum

Günaydın kuzucuklarımın anacıkları,

Sanırım benim KK ofisin internete çullanması yüzünden açılmıyor. Henüz kimse yok ve girebiliyorum.
Nasılsınız bakalım?
Günaydın canım,
Arada da olda böyle girebilecek olmana sevindim.

Günaydın

akşam olsa da eve gitsek

75 Ardahan 'a selamlar
Günaydın canım, valla plakalar başlamış süper:))

saol tatlım.ellerine sağlık...en kısa zamanda yapcam inşallahh

perşembe ya da cuma aşure tarifimi veririm bende

gunaydın kızlar nehabersiniz biz iyiyiz çok şükür

pijamam vardı hurçta lohusalıkta giymek için çıkardım sandık lekesi olmuş kızlar sarı bir leke
nasıl çıkarabilirim bir fikri olan varmı ?

Günaydın kızlar:) kahvaltı yapıp geliyorum inşallah hamilelegimfen beri ilk defa yumurta yiyeceğim korkunun gözünü seveyim:)

Günaydın kızlar:) kahvaltı yapıp geliyorum inşallah hamilelegimfen beri ilk defa yumurta yiyeceğim korkunun gözünü seveyim:)

günaydın canım,

seni yumurtanın neyi rahatsız eder bilmiyorum ama ben de yiyemezdim. ben görüntüsü ve kokusundan dolayı sevmezdim. sonra soğan ve biberle omlet yapmaya başladım. hem kokusu hem kötü görüntüsü gidiyor omlet olunca ve bir de lezzetli oldu ki artık onlarsız da çok rahat yiyebilir oldum. sabahları 2 yumurta kırıp yiyorum yani sade sade o kadar

benım gozumdekı gbı anlatırsam sızınkıde bunalır en ıyısı anlatmayım kuzum napalım artık gozumu kapatıp yuttum:=) oglusum ıcın napayım artık onu cok ıyı beslemem lazım olası erken doguma karsı ıyı besleyımkı buyusun kuuzm:)

kızlar bu arada bende artık su face gurubune gıreyım dıyorum ne yapayım nasıl olcak

Sağol canım. Bende.

kızlar bu arada bende artık su face gurubune gıreyım dıyorum ne yapayım nasıl olcak

Canım özel mesaj olarak adını soyadını ya da profilinin linkini at bana ekliyim seni.

kızlar lohusa pıjamamı yıkadım kurudu sımdı ınsallah bebısın kıyafetlerını yıkıycam dalın almıstım ama sankı guzel kokmuyor gıbı az bır ymusatıcı koysammı acaba yumusatırmıkı dalın tek basına

Canım biraz araştırdım. Yumuşatıcıyı battaniyelerde v.s kullanıyor yazmış herkes. Normal bebişin kıyafetlerine gerek yok demişler.
Yine de sen bilirsin.

Canım biraz araştırdım. Yumuşatıcıyı battaniyelerde v.s kullanıyor yazmış herkes. Normal bebişin kıyafetlerine gerek yok demişler.
Yine de sen bilirsin.

hımmmm bı deneyelım bakalım ya zaten hepsı kutularındaydı aksam cıkardık hepsını dolaba koydum olece 15 dakıkalık programda yıasam yeter dımı yıpranmasınıda ıstemıyorum :)

selam canım, iyi olmaya çalışıyoruz. günler geçsin artık diye gün sayıyorum ben de. ben alyansımı tee yazın çıkarmıştım, yazın ödem vardı. daha o gün bugündür de takmadım. şu an elimde ayayğımda şişlik yok ama yine de korkumdan sadece tektaşımı takıyorum, o önceden biraz bol geliyordu zaten. bence sen de çıkar artık canım. şeker yüklemesini de mutlaka yaptır. bak benim ailemde de şeker hastalığı yok,aşırı kilom da yok, beslenmem de gayet sağlıklıydı. buna rağmen gebelik şekeri teşhisi konuldu. doğuma kadar diyet yapıcam ve her ay kan alınıp şekerim kontrol edilecek. Allah korusun sonradan sıkıntı yaşamamak için testini yaptır, kafan rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…