- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
tabiki kullanın ama önce bir istemeyuzz deyin protesto edin sonra kullanın chp politikası yapılanların önüne taş koymak
başınıza daş düşse chp den zaten
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki kullanın ama önce bir istemeyuzz deyin protesto edin sonra kullanın chp politikası yapılanların önüne taş koymak
ne güzel cevap bu yaaa
sizi etkilemedi milleti etkiledi siz ne diyorsunuz
yok ya sizle konuşulmaz iyi geceler
Refaha koşuyoruz
Görücem ben ileride bu sevinç naraları atanları.
merkeze kim iletiyor o zaman?
kim var ben bakamıyom da![]()
umarım başka yerlerde de böyle yapmıyorlardır
Kimsenin dogru yolunu tartsmayi sevmem ama dikkatmi cekti soylemeden edemicem ben de tek bildgim dogru yolu yazaym dedim.tek bildginiz dogru yol atanin yoluymus.aramzdaki fark bu herhal bizm tek bildgmz yol allhin yolu peygamber efendmzin yolu........
Valla bilmiyorum just,benim aklım cidden almıyor artık bir şeyleri.Hayırlısı deyip susuyorum.![]()
nerde ne öğretmenisiniz bilmiyorum ama benim eşime yansımadı böyle bir şey, sürünmeye devam![]()
Kimsenin dogru yolunu tartsmayi sevmem ama dikkatmi cekti soylemeden edemicem ben de tek bildgim dogru yolu yazaym dedim.tek bildginiz dogru yol atanin yoluymus.aramzdaki fark bu herhal bizm tek bildgmz yol allhin yolu peygamber efendmzin yolu........
hep hizmet hizmet deniliyor... özgürlük, hak, adalet bunları da istiyoruz biz.
Kaybeden israil amerika fetullah gulen mhp chp cemaat aydin dogan koc sabanci olsada KAZANAN MİLLET OLDU ! ! !
en önemlisi de bu son sözü yazıyorum ve iyi geceler dileyerek ayrılıyorum
ozaman Arabistan'da yasa adam DÜNYaNIN en büyük Havaalanini yapmak isdiyo denilenlere bak
Emeklilik maaşları git gide düşüyor en düşük primliler 700 den 403 liraya kadar düştü![]()
kım olduklarını bılmıyorum ama mantıklı konusuyolar![]()
sanırsam sen de kapalıydın değil mi? hakikaten söyle yani İzmirde sana bir kez bununla ilgili ters bakan, laf eden oldu mu?
ben travestisinden fahişesine kadar grupları gördüm gezi parkında millet bunlara laf etmiyordu hiçbirine de başı örtülü diye birine neden etsin...
Anlamsz..
kım olduklarını bılmıyorum ama mantıklı konusuyolar![]()