- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 34
orda sayıldıktan sonra kağıda yazılıp iletilmiyor sonuçlar.....sabaha kadar bütün görevliler merkeze ilettikten sonra tek tek zarflar ile yazılan sonuçlar kıyaslanıyor...öyle basit sayma işlemi olmaz...o sadece sandık açılma aşamasında yapılan işlem....asıl net hesaplama iletildikten sonra hesaplanıyor...
polis eşliğinde iletiliyor açma işlemi bittikten sonra torba şeklinde....
cnn i izleyin
Giden parayı geçtim adam yerine konmuyor artık öğretmenler.Herkesin ağzında sakız.
o hizmet de sırtımızdan artık soyulmuş para, kazınmış para derimiz gibi. 3.5 milyarlık maaşın 1.5 milyarı vergiye gider mi? bu mudur bir ülkenin öğretmenine verdiği değer? yazık ya.
Ben de pek inanmadım, az önce de boş oy pusulalarına evet damgası basan sandık görevlisinin videolarını yayınlıyorlardı...
orda sayıldıktan sonra kağıda yazılıp iletilmiyor sonuçlar.....sabaha kadar bütün görevliler merkeze ilettikten sonra tek tek zarflar ile yazılan sonuçlar kıyaslanıyor...öyle basit sayma işlemi olmaz...o sadece sandık açılma aşamasında yapılan işlem....asıl net hesaplama iletildikten sonra hesaplanıyor...
polis eşliğinde iletiliyor açma işlemi bittikten sonra torba şeklinde....
özür olmadığın yeri söyler misin
Neden üzülmeyeceğim ? ne gördük bu vakte kaadar ?
Ne va ne değişti ne yükseldik 1 adım yol kat ettmi izmir acaba ?
Üzülmedim sadece atatürkü çok kullanıyorlar . Yararlı olanı seçmekten se ben izmirim her nolursa chp veririm mantığına acıyorum.
Allahımm Allahımmm..
Ben oyların sayılmasını izledim
Bana çok da güvenli gelmedi acıkcası
Her yer ana baba günüydü
Sayılar birbirini tutmadı bir türlü
Mesela benim oldugum yerde MHP o an icin 83 tü, adam bi kontrol edelim dedi 63 dedi
Kimse itiraz etmediben de takip ediyordum defter tutuyordum
Oradaki herkes akp liydi kimse itiraz etmedi, defter tutuyordu digerleri de benim gibi
Ben bagirdim 63 degil 83 dedim
Tekrar sayildi 83 cikti
Bir tek ben itiraz ettim
Gercektek kafalari yiyecegim
Zarflar pusulalar yerlerde geziyordu
off yine Atatürk ü sığınma politikası bırakın artık bu edebiyatları. Atatürk ün değerlerini çok iyi biliyoruz ve yaşatıyoruz sizin gibi kullanmıyoruzda iş üretin lütfen laf değil sözde Atatükçüler
Beni ailemi ve cevremi etkilememisti .dolar gunumuzu iptal etmisdik ama
yurtdisinda yasamama ragmen cok yakindan takip ediyorum sonucta bi Türküm burdaki avrupalilar bile yapilan hizmete sasip artik Türkiyenin Avrupa birligine ihtiyaci yok diyo gecenlerde bi is Arkadasim böyle giderse bizde sizin oraya geliriz Avrupa gittikce kötülesiyo diye eski'den yasanilanlari insan büyüklerinden duyuyo size sadece bi örnek verim inanin bana Avrupa dahi olsa Türkiye standartlarindeki hic bi Hastane saglik hizmeti burda yok bende milletimiz biraz nankör ( yanlis yazdiysam affola) saygilar
bütün baş örtülüler de Akp li değiller. bunu ayıralım isterseniz . ama Erdoğan'a minnet duyuyorlar özgürlüklerini yaşadıkları için
Emeklilik maaşları git gide düşüyor en düşük primliler 700 den 403 liraya kadar düştü
bizimde vergılerımızle yapılıyo onlar napalım kullanmayalımmı
giden parayı da geçemeyiz ki sevdalinka bunca emeğin bunca çabanın bir karşılığı olmalı? hayır merak da ediyorum açıkçası hani bu AKPnin hizmetleri denilen şeylern balını kaymağını kim yiyor yiyorsa bize neden yansımadı
Ha gerçi ben gavur İzmirdeyim...
bu yıl 250 tl maaşa bi 50 de ekderse zam aldım dersek eder 300 tl...
kim verebilirdi bu kadar zammı böyle sorunca aklıma ecevit geldi..(
Benim içim çok rahat.
Sizin aksinize, doğru bildiğim tek yol Atamın yoludur. Onun değerlerini yaşatabilmek ülkenin bütün değerlerinden ve siyasetten üstündür.
O yüzden alnım açık, başım dik.
Dip not: %50nin niye böyle oldugunu çok soruyorum. Cevapları bende kalsın.
aynen bende dün gibi hatırlıyorum
çocuktum ama hatırlıyorum
üstelik bir anayasa kitabı fırlatma yüzünden çıkmış bir krizdi
düşünün ne kadar sudan sebeplerle krizler çıkıyordu
açsınlar baksınlar o dönemdeki videolara herkesin altında internet var
insanlar kan ağlıyor resmen ropörtajlarda
40 yaşında insan hatırlamıyor ya bende buna kızıyorum
Niye Turkiye' ye kesin donus yapmiyorsunuz peki ?niye avrupalilarin kahrini cekiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?