Bu sene 65 bin tl vergi odedim hanfendi
Tabiki kullanicam
Basa gelenler bunlari yapsin diye geliyor dimi
Bizim vergilerimizi evlerine cukka yapsin diye degil dimi
Allahtan gelene sukur ederiz akp den gelene degil bu arada
Sizede bunu tavsiye ederim
Emekliligimde
sahil kasabasina tasinicam lafini simdi anladim
Bu ulkenin sahilleri guzel aydin insanlarla dolu
Size İyi geceler guzel insanlar
siz bunları hiç kullan mıyorsunuz değilmi ? halinize şükür edin . yok istemeyiz deyip ardından nimetlerden faydalanmayı bayılıyorsunuz
hep hizmet hizmet deniliyor... özgürlük, hak, adalet bunları da istiyoruz biz.
evet sanalı bu kadar ciddiye alanları görünce herşey bir acayip geliyor bana
son kez yazdım cevap vermicem bir daha ki alıntılara sizden gelen alıntılara iyi akşamlar....
hep hizmet hizmet deniliyor... özgürlük, hak, adalet bunları da istiyoruz biz.
Millet uzaydan canlı yayın yapıyor, marsta marul falan yetiştiriyor, uzaydan parsel parsel arazi alıyor bizimkiler hala yol diyor, Arabistanda da var o duble yollardan bolca
Bu mansur zafer naraları atıyordu ne oldu?
Yalandaroğlu istifa ediyormuş, partililer iknaya uğraşıyormuş,
Sarıgülün şişmiş egosu söndü
.....
Bir seçimde böylece tarihe karışmış oldu, vatana millete hayırlı olsun
Bu mansur zafer naraları atıyordu ne oldu?
Yalandaroğlu istifa ediyormuş, partililer iknaya uğraşıyormuş,
Sarıgülün şişmiş egosu söndü
.....
Bir seçimde böylece tarihe karışmış oldu, vatana millete hayırlı olsun
o hizmet de sırtımızdan artık soyulmuş para, kazınmış para derimiz gibi. 3.5 milyarlık maaşın 1.5 milyarı vergiye gider mi? bu mudur bir ülkenin öğretmenine verdiği değer? yazık ya.
2001 krizini nasıl unuttunuz ?
Millet uzaydan canlı yayın yapıyor, marsta marul falan yetiştiriyor, uzaydan parsel parsel arazi alıyor bizimkiler hala yol diyor, Arabistanda da var o duble yollardan bolca
28 yaşındayım ben bile iki kriz geçirdim biri ecevitinki diğeri çillerinki..
çocukluğumu kabusa çevirenleri, bütün paramızı kaybetmemize neden olanları, kooperatifin aidatı katlandığı için ayrılmak zorunda kalıp anneciğimin babacığımın üzülmesine neden olanları Allah'a havale ediyorum
Benim duymak istediğim Kılıçdaroğlunun söyledikleri değil onu açıklığa kavuşturalım da istifa etmesine sevndim bile ama benim duymak istediğim tehdit de değil, bir şeyleri dikte etmek de değil, sürekli laçka laçka din, benim başörtlüm vs de değil. hayır nerden onun başörtlüsü oluyor o başörtülü bayanlar bunca yıl bizim aramızda yaşamıyor muydu? biz derken halkı kastediyorum. o zaman halkın bir parçası o kadınlar AKPnin değil...
Emeklilik maaşları git gide düşüyor en düşük primliler 700 den 403 liraya kadar düştücanım o lafı biz derdik eşimle.emekli olup,sahil kasabasında kafa dinleyecektik,nerdeeeee.asıl zorluk emeklilikten sonra başlıyor.çocuklar büyüdü,sorumluluklar da büyüdü.ne zaman çocuklar iş güç sahibi olup bir de evlenirlerse belki,tabii düğün dernek borçlarından sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?