o kadar görevlinin arasında girecek birde oy pusulasını kaçırcak yakcak sizde Sazan balığı gibi atlıcanız.
Uff bırakın alla sen yaEskidi bunlar nostalji yapmayın
![]()
İzmirde chp aldi uzulmedin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar görevlinin arasında girecek birde oy pusulasını kaçırcak yakcak sizde Sazan balığı gibi atlıcanız.
Uff bırakın alla sen yaEskidi bunlar nostalji yapmayın
![]()
Tekrar yaziyorum kusura bakmayin
Arkadaslar, oy pusulalarinin yakildigi videolar gordum
Benden baska izleyen var mi?
Dogrulugu hakkinda ne dusunuyorsunuz?
ya pardonda adam cebındenmı veıryor o yolların metroların parasını vergı aıyor sankı adam metro inşatında çalıştı kendı kazdı
off yine Atatürk ü sığınma politikası bırakın artık bu edebiyatları. Atatürk ün değerlerini çok iyi biliyoruz ve yaşatıyoruz sizin gibi kullanmıyoruzda iş üretin lütfen laf değil sözde Atatükçüler
Eski kara gunleri nasil yasadiniz merak ettim.
46 yasindayim kara gunler olarak sadece 80 oncesini yasadim .
Kemal Kılıçdaroğlu istifa etti
Gazeteci Sevilay Yükselir, Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa ettiğini, partililerin kararını geri alması için ikna çalışmalarının sürdürdüğünü anlattı.
Cemaat, hükümete operayonunun ardından CHP ile yakınlaştı. CHP, Cemaat'le birlikte ilk sınavına yerel seçimlerde girdi. Son 12 yılda 8 kere sandığa giden fakat 8'inde de başarısız olan CHP, 2014 yerel seçimlerinde de farklı bir çıkış gerçekleştiremedi.
İSTİFA ETTİ
AK Parti'nin genel seçime dönüşen bu yarışı kazandığını ilan etmesinin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisini bırakma kararı aldı.
PARTİLİLER İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR
Bazı CHP'liler Kemal Kılıçdaroğlu'nu bu kararından döndürmek için özel çaba harcıyor.
http://www.ensonhaber.com/kemal-kilicdaroglu-istifa-etti-2014-03-31.html
ayyy birde denmiyo mu madem istemiyorsunuz,kullanmayın diye.o yapılanları erdoğan cebinden yapmıyor,bizden alınan vergilerle yapıyor.hatta bizleri soyarak alıyor o vergileri.vergi vermekten iflahımız kesildi.yok o vergisi yok bu vergisi![]()
Sürekli bunu söylüyorsunuz da o olaylar olduğunda ben 10 yaşında falandım : )
Başörtü ile özgürce yaşanmasını her zaman savundum.
Ben atatürk rozetiyle o okula giriyorsam, benim başörtülü kardeşim de girecek dedim.
Ama kızlı erkekli evde oturmamıza bile karışılıyor artık, sanırım hiç haber takip etmiyorsunuz?
HER ŞEYE karışılıyor hem de : )
Ben akplilerle tartışmıyorum ya, algı kapıları tamamen kapalı. Bu konuya yazdığım son mesajdır.
Umutsuz bir son cümle kurayım: lütfen biraz gözlerinizi açın. belki doğrudur hırsızlıkları he? hiç düşündünüz mü?
Neyse, iyi geceler
daha öncede vergi veriyordunuz neden hizmet alamıyordunuz lütfen düşünün![]()
ne bilim şikayet edipte yazmaya devam etmek bana tuhaf geldi de ondan şeetttiiim
ve evet başlık editörün ilk sayfaya dönerseniz
yakıldığını bilmem ama bi yerde oy pusulalarını seçmene verirken üstünde kadın hazır olarak akp ye evet yazılı oy pusulası denk gelmiş.tutanak tutulmuş resmi bile vardı.
ayyy birde denmiyo mu madem istemiyorsunuz,kullanmayın diye.o yapılanları erdoğan cebinden yapmıyor,bizden alınan vergilerle yapıyor.hatta bizleri soyarak alıyor o vergileri.vergi vermekten iflahımız kesildi.yok o vergisi yok bu vergisi![]()
ya pardonda adam cebındenmı veıryor o yolların metroların parasını vergı aıyor sankı adam metro inşatında çalıştı kendı kazdı
İzmirde chp aldi uzulmedin insallah
Peki biz Atatürkü kullanıyorsak AKP neyi kullanıyor?
O zaman AKPnin de sözde müslüman olduğunu söyleyebilir miyiz
Dinimizi "makaraya" alanlar olduklarını![]()